Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 7. lipnja 2016


Sheldan Nidle - 7. lipnja 2016

9 Akbal, 16 Pax, 12 Manik

Selamat Jalwa! Ono što ste dugo čekali počinje poprimati oblik. Izdana su naređenja da se pusti u opticaj veliki dio humanitarnih i prosperitetnih sredstava. Sada je napravljen novi raspored da se ova stvarnost riješi kabale i mnoštva njenih pristalica. Mračni shvaćaju da im je vrijeme isteklo i da više slojeva ključnih uhićenja ili počinju ili su u pripremi. Revidirani sporazumi se provode dok novi sustav prebacivanja sredstava počinje s radom. Očekuje se da će se izbori u Americi odgoditi kada se nova NESARA vlada bude mogla proglasiti. Kad se ovi događaji odigraju, brojne objave biti će javno proglašene. Ove stavke se sada počinju objavljivati na internetu jer, jedan po jedan, ključni doušnici postaju svjesni onoga što se sada događa. Ovi izvještaji služe kako bi se obavijestili neki od vas o tome što se kuha ili je upravo na horizontu. Vrijeme će uskoro okončati dugo razdoblje kabale. Ovaj proces je trajao dulje nego što smo u početku očekivali, ali ono što smo očekivali trenutno se počinje odvijati!

Sredstva su pratila vrlo strogi put posebno upravljana od strane raznih naših zemaljskih saveznika. Stvar koja dolazi je to da će se vidjeti javno priređena uhićenja glavnih kabalinih figura. Ovaj iznenadni val uhićenja proizlazi iz kabalinog rastezanja ovog procesa što je duže moguće. Mračni su bili vrlo uplašeni zbog naših koncentracijskih logora. Mi smo jednostavno uzeli više njihovih koncentracijskih logora i modificirali ih da ispune naše specifikacije. Ovi koncentracijski logori će ih držati sve dok naši mentori ne stignu. Tada, oni će biti preseljeni na mjesto primjerenije onome što se želi da ih se pripremi za njihovu promjenu u potpuno svjesna bića svjetla. Ovo vrijeme u ograničenoj svijesti zapravo je "igra" koju su izvorno nadzirali Anunaki. Naš cilj je da promijenimo tu stvarnost uz pomoć savjeta Neba i, u pravom božanskom trenutku, preselimo sve vas u punu svijest. Onda će ova sadašnja "igra" krenuti svojim tokom i biti zamijenjena novom potpuno svjesnom stvarnošću. Novi set svjesnih ciljeva postati će norma.

Ove promjene u vašoj psihi od vitalnog su značaja za cijeli ishod. Dok se vaša svijest podiže, ponovno postajete svjesni toga kako su ti slojevi koji predstavljaju vašu stvarnost bili izgrađeni. Nebo je preinačilo plan kako će biti spušten netko puno ispunjeniji sviješću kad su Atlantiđani i njihova sorta napustili površinu vašeg planeta. Nastala konstrukcija bila je neupotrebljiva za svrhe Anunakija. Nebo je ostavilo da to bude konačan temelj za ono kroz što sada vi prolazite. Za razliku od Anunakija, mi imamo ključeve potrebne da se znatno promijeni ova stvarnost tijekom vaša tri dana u kristalnoj svjetlosnoj komori. Ono što mi vidimo je da, kako vam se dodaje svaki novi sloj svijesti, to uzrokuje jednaku prilagodbu sloja gustoće ove stvarnosti. Kako se ova stvarnost osvjetljava, Nebo polako mijenja način na koji se sve to odnosi na ponovno sjedinjenje Gajinih površinskih i unutarnjih stvarnosti. Kad mi stignemo i kad se mentori upoznaju s vama, tek tada ćemo početi naš poseban preustroj ove stvarnosti. Kao što možete vidjeti, najbolje tek dolazi!

Trebalo je puno vremena da bi se ovaj projekt pokrenuo. Imajte na umu da smo mi bili na ovoj misiji od početka 1990-tih. Vaša solarna kriza počela je u ranim 1970-tim. Dakle, Nebo je čekalo gotovo dvadeset godina prije nego što je otpremilo našu ogromnu flotu početkom 1990-tih. Ova praznina je bila zbog dva desetljeća početka ranih promjena koje je nametnulo Nebo po pritužbama vaših Anunaki gospodara. Kad smo stigli, postojala je neka vrsta svršenog čina. Nebo je jasno dalo do znanja da smo ovdje na posebnoj misiji, stoga se ravnoteža nije trebala jače narušavati. Ovo prvo desetljeće biti će pamćeno po miru s Anchara koji je počeo sredinom 1990-tih. Naši početni zadaci bili su da postanemo saveznici raznih snaga svjetla koje su bile rasute po vašem površinskom svijetu Gaje. Osim toga, nekoliko puta u narednim desetljećima morali smo mijenjati kada i kako će se naša misija zapravo odvijati. Ipak, ova misija je sada u potpunosti angažirana i pomaže razne ciljeve snaga svjetla na ovom svijetu! Došlo je vrijeme za veliku globalnu revoluciju svijesti!

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Razna naša sveta tajna društva sada završavaju predradnje koje će dovesti do brojnih ključnih uhićenja i do uklanjanja sadašnje de facto američke vlade koja se prvi put nezakonito formirala 1871. godine. Završetak njene tiranije je prethodnica za pojavu po NESARA oblikovane republike. Ova nova vlada, prijatelji moji, je sila koja legalno omogućuje obnovu našeg pravog ustava i prijeko potrebnog povratka na običajno pravo. Prije građanskog rata, Amerika je bila vođena svojom poviješću i mudrim savjetima Washingtona, Jeffersona i Madisona. Odcjepljenje južnih država, i patnja i borba koja je bio građanski rat, suptilno je to promijenila. Nacija je ostavljena otvorena za bezvezne pokrete na čelu s grupom nitkova i imitacijom domoljuba koji su nametnuli nepravedan sustav obnove, što je na kraju dovelo do zakona za D.C. iz 1871. godine. Ova sramota bila je početak niza događaja koji su završili pravom ustavnom vlašću u Sjedinjenim Američkim Državama.

Mi Majstori bili smo zgroženi onome što je mračna kabala postigla. Bili su to mračni dani kada su se ciljevi koje smo postavili 1776. godine počeli potpuno zanemarivati. Trebalo je proći 90 godina prije nego što je netko u Predsjedništvu iskoristio svoj utjecaj da se obnovi prvi izgled ustavnog poretka. Njegovo ubojstvo jasno je pokazalo da još nije došlo vrijeme za sredstva za uklanjanje mračnih i njihove mreže korupcije u američkoj vladi. Konačno NESARA je postao zakon i sada je trenutak da bude proveden. Mi vam se zahvaljujemo, kao i prije, na vašim čudesnim energijama koje su u velikoj mjeri pomogle ovoj plemenitoj stvari. Još od 1990-tih, naša sredstva prosperiteta bila su povezana s formalnim proglašenjem ove nove NESARA republike. Namjera nam je da ova sredstva dovedu do velikog čišćenja nove američke republike, a isto tako, da proputuju cijelim ovim planetom. Haleluja! Haleluja! Haleluja!

Nova rastuća svijest zauzima mjesto u vama. To je trenutak za početak čišćenja laži i neistina koje su mračni dugo koristili da manipuliraju s vama. Ovaj proces će dostići još jednu razinu kada flota sleti i kad saznate o povijesti Agarte. Ova otkrića će promijeniti način na koji percipirate svoje porijeklo kad saznate detalje o tome kako je Gaja rođena, i zašto je svatko od nas postupno dolazio kao kolonist da bude odabrani čuvar zemlje ove najsvetije kugle. O našem dugom odnosu s Gajinim kitovima i dupinima prvo ćemo vam ispričati mi, a onda vaši mentori. Mnogo toga će se ubrzati nakon što ove nove vlade budu postavljene na mjesto. Mnogi od vas nemaju pojma koliko će ovih nekoliko događaja uvelike promijeniti vaše koncepte ove stvarnosti. Radujemo se da ćemo slobodno biti s vama zajedno stvarajući lijepo i netaknuto novo područje.

Danas smo nastavili naše izvješćivanje o situacijama koje svjetlo rješava. Mi u potpunosti očekujemo da ćemo uskoro vidjeti događaje koji će stvoriti promjene o kojima smo dugo raspravljali s vama. Stoga vas molimo da držite ovo novo svjetlo i pozdravite novu vladu i beskonačno blagostanje! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)


Website: Planetary Activation Organization
Hrvatski prijevod: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge