Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 3. svibnja 2016


Sheldan Nidle - 3. svibnja 2016

6 Manik, 0 Moan, 12 Manik

Selamat Jalwa! Trenutno, kretanje kritičnih sredstava se usporilo kako bi bila pažljivo zaštićena po novim sigurnosnim protokolima. Kineske drevne obitelji zabrinute su zbog velikog broja incidenata koji se događaju i koji ugrožavaju nastavak protoka sredstava. Mračna kabala čini sve što može kako bi se umiješala u ovaj sve veći protok. Napad na SWIFT, zajedno s općim porastom vitalnih "udaraca" u ponudi novca, privremeno ugrožava opću sigurnost. Iz tih razloga, proces je uzrokovao da drevne obitelji narede usporavanje kretanja tih sredstava. Ovaj zastoj je bio samo nakratko u razdoblju od 48 sati i sve je brzo vraćeno u normalu. Vjerovalo se da je ova mjera opreza dovela do pozitivnog niza novih protupoteza, koji su ponovno vratili sva sredstva izgubljena tijekom ovog razdoblja kratkog prekida. Ove mjere su omogućile da se sve teškoće trebaju riješiti s novim strategijama, koje omogućavaju ovim sredstvima da budu prebačena od točke do točke na mnogo sigurniji način. Bilo kakve poteškoće su na taj način brzo prepoznate i svladane!

Trenutno se pripremamo da razdijelimo sredstva prosperiteta onima koji imaju dovoljno sreće da poslušaju izvještaje o tim sredstvima iz sredine 1990-tih. Ovaj set isporuka će primiti oni koji su uglavnom odustali od toga da će se ovo ikad dogoditi.. Udruženje obitelji Bush nepristojno je ukralo većinu tih sredstava u razdoblju od kraja 1990. do početka 2000. godine. Ta sredstva su pronađena prije više od deset godina i temelj su za neke od kaznenih prijava koje će se podnijeti protiv ovog velikog udruženja. MI odgađamo ova specijalna uhićenja sve dok nizu mnogih optužbi ne bude u potpunosti potvrđena vjerodostojnost i po tome se postupi. Ovo kriminalno udruženje se raširilo tijekom prošlog pola desetljeća. Čini se da je gotovo svaki američki predsjednik tijekom tri desetljeća imao svoje prste u ovoj ogromnoj kutiji kolačića. Razina korupcije i jednostavno krađe prožima svaki kutak i skrovište resursa entiteta koji mi nazivamo "USA Inc." Ovaj entitet definitivno mora nestati tako brzo koliko smo u stanju završiti zaokruživanje svih osumnjičenika. Kraj ovog režima je blizu!

Trenutno ovo područje se polako mijenja. Mračna kabala pogrešno vjeruje da njena sanacija ove stvarnosti može držati. Ništa nije dalje od istine! Sitne pukotine u kontinuumu prostor-vrijeme pojavljuju se posvuda. Nebo shvaća da se ova stvarnost može transformirati tako brzo koliko je u stanju. Rubovi ove stvarnosti su poput velike mreže zahvaćene turbolencijom velikog uragana. Ova mreža može samo pucati sve dok više nije u stanju ispunjavati svoje dužnosti. To je ono što se brzo događa s energetskim konstrukcijama koje čine životne sile ove stvarnosti. Jedina mogućnost je da se transformira u mnogo manje gustu konstrukciju. Ta viša stvarnost prisiljava površinsko čovječanstvo da postane sve manje i manje gusto i to pretvori u više i više oblike svijesti. Slaba uplitanja mračnih ne mogu trajati još dugo s ovim nebeskim odgovorom na postojeće uvjete. Priroda ne podnosi vakuum. Sve što se napravi da se spriječi prirodni protok energija osuđeno je na propast. Duboko u sebi, mračna kabala sada shvaća tu činjenicu i trenutno se priprema za neizbježno.

Mi možemo vidjeti koliko su blizu naši zemaljski saveznici svojoj sveobuhvatnoj pobjedi. Kao što je upravo rečeno, to je prirodna i posve nebeska sila na djelu. Naše operacije u potpunosti podržavaju ovu silu i očekujemo da ćemo vidjeti ispunjavajuće nagovještaje ove sile na djelu. Nebo zna koliko je moćno ono što se događa. Nakon što vaše osnovne percepcije ove velike istine postanu norma, nemoguće se vratiti na mnogo niži energetski koncept ove stvarnosti. U stvari, ova stvarnost je uzeta duž jednosmjernog puta do novije, mnogo manje guste normalnosti. Ove promjene utječu na svaki aspekt promjena. Zli planovi mračnih su neučinkoviti. Svi oblici života mogu osjetiti koliko ova viša energija transformira vas i sve u ovoj stvarnosti. Stari načini su otišli i novi setovi pravila svijesti se preuzimaju. To mijenja način na koji ova stvarnost trenutno funkcionira i to radi uglavnom na mikroskopskoj razini. Vi kao svjesno biće postajete svjesni ovih promjena i vaša unutarnja uvjerenja brzo se mijenjaju. U stvari, vi ste sada na pragu onoga što se može nazvati "nešto prekrasno".

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Tijekom proteklih nekoliko mjeseci razni naši suradnici završavali su završne procedure da vam donesu vaše blagoslove. Te operacije su bile uz pomoć vrijednih pravnih manevara raznih ključnih volontera koji su otkrili kako uspješno osujetiti legije mračne kabale. Prema tome, možemo izvijestiti da serija ključnih isporuka vama može biti obavljena uskoro. Mi smo blagoslovljeni kradomičnim akcijama Neba. Najsvetija bića postavila su pozornicu za seriju čudesnih događaja koji će brzo promijeniti način na koji ova sadašnja stvarnost funkcionira. Svaka stvarnost je upravljana skupom pravila koja, kad Nebo to zatraži, može biti promijenjena. To je sada u tijeku. Nebo božanski kuje novu ili "most" stvarnosti za nas. Dok se to odvija, možemo očekivati da moć tame slabi a moć svjetla raste. Zahvaljujemo Nebu na ovoj blagoslovljenoj providnosti. Haleluja! Haleluja!

Ova promjena u energijama odnosi se na važan skup blagoslovljenih procesa. Vaš denzitet opet umire i nove čakre se dodaju. Ove razne procedure Neba premiještaju vašu svijest prema gore i dodaju nove čakre vašim tijelima. U počinjenju gnusnog čina prije gotovo 15.000 godina, glavni atlantidski znanstvenici potajno su vas preselili na niže u svijesti i povećali ukupni denzitet vašeg tijela. Nebo, kao što je navedeno, sada preobraća ovaj pokvareni eksperiment. Tijekom sljedeće vladavine Anunakija, dana su vam lažna uvjerenja koja vam objašnjavaju ove promjene kao prirodni čin. To je daleko od istine! Naša misija je da koristimo naše milosrđe i milost da vas zaštitimo, i pripremimo vas za najbitnije potrebne za lekcije od nas što se istine tiče. Mi smo radili na tome posljednjih 3.000 godina! Zahvaljujemo se Nebu na njegovoj pomoći u provođenju ove najbožanstvenije misije!

Gaja je provela posljednjih 13 tisućljeća živeći s dvije odvojene stvarnosti. S konačnim skupom transformacija koje vode do vašeg uzašašća, Gaja može vratiti ovaj globus u jednu stvarnost. Ova nova stvarnost će odražavati Unutarnju Zemlju i podići dva nebeska svoda u njenu novu atmosferu. Ti činovi će obnoviti nju i njene sestrinske svjetove do točke gdje su bili prije pada Atlantide. Ovaj nevjerojatan, netaknuti svijet postati će jezgra čudesnog solarnog sustava. Ovaj novi solarni sustav sadržavati će 12 glavnih planeta i najveličanstvenije centralno sunce! Vi ćete biti čuvari ove vrlo lijepe zvjezdane nacije. Naš zajednički fokus i svakodnevne molitve, kao i naše zajedničke meditacije, pomoći će da sve to učinimo mogućim. Nebo će nam dati sve svete dužnosti da pomognemo ostatku ove galaksije u njenoj završnoj transformaciji u svjetlo. Ovaj božanski čin će se ogledati u onome što će biti učinjeno u bezbrojnim galaskijama oko nas. Hosana!

Danas smo nastavili s našim tjednim izvještajima vama. Mnogi nevjerojatni događaji sasvim su blizu najnevjerojatnijih završetaka za sve. Nebo provodi specijalni božanski plan čiji smo vi i ja najčudesniji dio. Radimo na naš vlastiti način za ovu najveličanstveniju novu stvarnost! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)


Website: Planetary Activation Organization
Hrvatski prijevod: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge