Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 31. ožujka 2015

Sheldan Nidle - 31. ožujka 2015

12 Oc, 8 Mac, 11 Ik

Selamat Balik! Došli smo s nekim vijestima u vezi postignutog napretka u izradi rasporeda za dostavu sredstava prosperiteta. Mnogo toga ovisi o dvije glavne odluke. Njih sada preispituju brojne drevne obitelji s obzirom na to kako će te ogromne isplate rješavati brojne banke uključene u sve veću mrežu za isporuku. Mnoge vlade su uključene u transfer tog novca do vas. Ovdje je važno napomenuti da je sigurnost tih sredstava jedan od glavnih razloga kašnjenja u posljednjih nekoliko godina. Vrlo je teško organizirati takav sustav ako su glavne agencije, koje su uključene u taj proces mrtvi skup nasuprot tako masivne razmjene sredstava. Ti zastoji su riješeni i novi sustav je privremeno uspostavljen. Ovaj sustav će se koristiti za testiranje jednog novijeg. Swift kodovi, ili kodovi "Društva za međunarodnu bankarsku financijsku telekomunikaciju" moraju se zamijeniti novim sustavom, koji je trenutno u razvoju. Taj sustav je povezan s novim kineskim AIIB (Asian Infrastructure Investment Bank), novom BRICS bankom plus mnoštvo banaka u Europi, Aziji, Oceaniji i u obje Amerike.

Ukratko, novi sustav se povezuje kako bi se stvorili uvjeti za globalni prosperitet. Taj proces zahtijeva neka ključna testiranja i zahtijeva koncepte da reforma valuta bude šire prilagođena. Zbog toga, mi smo u prijelaznom modu gdje vlade mogu biti spremne da resetiraju trenutni sustav i stvore novi. Dakle, određene valute će biti "glavna težina" za ovo resetiranje. Dok se to u potpunosti ne poveže, reset je u zastoju. Žalosno je da određene nesuglasice privremeno koče ovaj novi sustav. Neke ključne snage sada koriste svoje resurse da se prebrode ove teškoće. Ipak, za to će trebati samo kratko vrijeme u vašoj povijesti da se uspješno riješe ovi problemi. Mi to znamo po tome što smo tome svakodnevno izloženi. Naši posrednici marljivo rade s brojnim organizacijama koje duboko žele uspostaviti ovaj novi sustav. Namjeravamo iskoristiti naš utjecaj da se proguraju ugovori koji su bili prvi put predloženi prošle godine ali nije se nikad po njima postupilo.

Dok taj proces napreduje, možemo vidjeti da mnogi ključni pojedinci su više nego voljni da to uspješno naprave. Taj sve veći entuzijazam ogleda se u financiranju blagostanja. Grof Saint Germaine i Quan Yin žele da vam ta sredstva budu isplaćena što je brže moguće. Naše želje odražavaju takve otmjene želje. Ipak, mi znamo koliko je mračna kabala doista podla. Dakle, mi idemo polako, ali ipak sigurno. Ova financiranja u Sjedinjenim Američkim Državama su vezana za NESARA. Mi smo svjesni toga i radimo na složenim pregovorima kako bi se omogućilo da se oslobađanje tih sredstava sigurno završi. Sadašnji režimi vezani uz kabalu koji su sada na vlasti koriste sve svoje lukavstvo da ovo uspore. Mi vidimo našu svrhu kao nešto gdje trebamo koristiti naše sposobnosti da ubrzamo taj proces. Trenutno, gledamo kako mračni uspijevaju u ovom usporavanju. Naša namjera je da se to spriječi i omogući vam se da možete koristiti svoje blagoslove za pomoć čovječanstvu. Ostaje još mnogo toga za napraviti. Postoji prirodni tok toga čega smo se dohvatili i mi to namjeravamo iskoristiti da ubrzamo tempo i omogućimo da se ova nova stvarnost manifestira.

Davno u Atlantidi, bili ste još uvijek potpuno svjesna bića. Svakodnevno, vi ste koristili svoje sposobnosti da potiskujete mračne i vratite ovo područje na načine izgubljene Lemurije. To je na kraju dovelo do vaših predaka koji su bili zapaženi od strane Atlantidske elite. Ta gnusna elita radila je sa svojim mračnim savjetnicima na izradi odvratnog plana, što je dovelo do vašeg pada u ograničenu svijest. Nebo je sada odlučno da preokrene ovo mračno djelo i vrati vas u punu svijest. Mi smo ovdje kao glasnici ove velike promjene. Dosada, mi smo spriječili velike pokušaje mračnih da dovrše svoje zle planove za vas. Naš zadatak je da vidimo da oni koji vam žele najveće dobro doista budu pobjednici. Nebo je izbrisalo cijeli mračni scenarij. Sadašnji izvori vlasti na vašem svijetu su sada uglavnom mračni; ipak, plima se mijenja. Mi smo zadovoljni s onim što se događa i u potpunosti namjeravamo nastaviti našu proceduru kovanja takve promjene sve dok mračni ne budu samo zabilješka u vašoj povijesti. Mi u potpunosti namjeravamo provesti masovno slijetanje u dogledno vrijeme. Vama je potrebno posebno vrijeme za interakciju s vašim mentorima.

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Današnje vrijeme je doista blagoslov. Naši suradnici rade da iskoriste brojna kritična sredstva da zbace mračnu kabalu s vlasti. Sve to se radi s ljubavlju i korištenjem srca! Mračni su dugo zanemarivali naša nastojanja. Tek nedavno su vidjeli kako naš zlatni obrazac i pravni presedani ih odvode s vlasti. To je izazvalo određeni stupanj panike među njima. Njihova strategija da prisile na neku vrstu globalnog izvanrednog stanja je propala. Mi smo u točki u kojoj nitko od nas nije bio još od vremena mračne Atlantide. Mi znamo da će ovaj put rezultat biti različit! Mi smo, dragi moji, da vam vratimo natrag vašu slobodu. Kad se pomaknete u punu svijest, naš zadatak će postati mnogo složeniji. Od nas Nebo zahtijeva da budemo vaši nadzornici. Mi ćemo ponuditi posebno vijeće i dati opcije za to kako da dovršite vaše svete zadatke. Zajedno, mi ćemo stvoriti novu zvjezdanu naciju i čudesnu sudbinu!

Najvažnija stvar je da shvatite tko ste. Idite duboko u sebe i otkrijte uz pomoć meditacije kako vi zaista "kucate". Koristite ovu svakodnevnu praksu da shvatite u punoj mjeri tko ste. Naučite kako se posavjetovati s ovim Unutarnjim Ja. Svijest je nešto što vi možete manifestirati. To je kao duhovni vrt. Korištenjem velike količine namjere, vaše unutarnje područje počinje nicati. To je nešto jedinstveno. To je nježni izvor mnogih čudesnih stvari. Dok pokazujete svoju svakodnevnu brigu, velika mudrost se počinje formirati. U početku, to su samo jednostavne izreke. Tada ona postaje intenzivnija i odgovara na vaša pitanja koja proizlaze iz vaših svakodnevnih razgovora. Uskoro, možete se radovati svakoj sesiji. Vaša unutarnja mudrost počinje vam davati načine kako da gledate na svoj život i vašu svakodnevnu rutinu. Postat ćete mirniji i sposobniji da se nosite sa svakom teškom situacijom. Ova rastuća mudrost postaje nešto što koristite za planiranje svog života!

Kako postajete svjesniji, učite kako vaše sada više integrirano Ja može predivno planirati i provoditi vaš život. Počinjete vidjeti stvari, koje ste ranije ignorirali. Jasno vidite kako vaš život teče i kako možete otkriti koje stvari se mogu bolje primijeniti u svakoj danoj situaciji. Vi ste u mogućnosti da budete mirniji i da povećate svoje prijateljstvo u cjelini. Počinjete privlačiti stvari ili događaje koje ste poželjeli da se dogode. Počinjete razvijati polje oko sebe koje se čini da vam je od koristi. Ono što se nekad činilo tako teško sada postaje mnogo lakše da se manifestira. Vaši trenuci radosti prirodno se povećavaju. Doista, sve vaše ponašanje s drugima čini se da se mijenja. Život postaje još čudesnije iskustvo. Sve više i više vas ima koristi od radosti meditacije pomiješane s iskustvom. Naučite biti milostivi. Mnoge koristi proizlaze iz toga. Mi Majstori smo naučili iz toga i učili to druge. Budite uvijek milostivi!

Danas smo proveli vrijeme s našim porukama. One služe da vas se informira, i da se uspostavi energija za ovo područje. Autoritet mračne kabale u ovom području dolazi do završetka. Približava se vrijeme velikog slavlja i našeg formalnog dolaska na vaše lijepe obale! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedan! Budite u radosti!)

Website: Planetary Activation Organization

Preveo: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge