Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 3. veljače 2015

Sheldan Nidle - 3. veljače 2015

8 Ik, 12 Yax, 11 Ik

Dratzo! Dolazimo s više vijesti o napretku koji je napravljen za promjenu vaše svjetske stvarnosti. Mnogi članovi zemaljskih saveznika počinju dobivati dio isporuke njihovih brojnih programa prosperiteta. Mračna kabala je neuspješna u sprečavanju naših saveznika u pripremi sredstava za sigurnu dostavu vaših brojnih blagoslova. Dostava raznih ovih fondova je dio velike operacije da se prebaci vaš svijet na novi financijski sistem. Ovaj napredak će onda dovesti do nove vlasti i formalnog završetka dužničkog ropstva, koje ste nemilosrdno trpjeli na jedan ili drugi način u prošlih nekoliko tisućljeća. To će biti vrijeme kad ćete biti izloženi slobodi i novom i mnogo poštenijem monetarnom sistemu. Ti novci će biti zaštićeni novim strogim bankarskim propisima, koji će štititi vaše bogatstvo i pružiti vam način da se osigura sigurnost vaših sredstava. Zajedno s ovim događajima biti će niz najava novih vlada, koje će vam dopustiti mnogo dublju interakciju s tim novim vladama. Vi ćete postati istinski čuvari tih vlada i bit ćete spremni u trenutku obavjesti da spriječite bilo kakve nezakonite radnje.

Ove nove vlade će objaviti niz sada potisnutih tehnologija, vratiti vam prethodno oporezovan novac i, općenito, uvesti jednogodišnji jubilej. Osim toga, ove nove vlade će omogućiti razotkrivanje i dopustiti nam da vam se obratimo. Mi namjeravamo iskoristiti ovo vrijeme da pomognemo vašim Uzašlim Majstorima u pripremi niza globalnih predavanja da bi vam se omogućilo da saznate točno ono što su Anunaki učinili da ispremještaju mnoge ključne dijelove poruka koje su vam dali brojni majstori osnivači religija u protekla tri tisućljeća. Ta predavanja će vratiti ovaj svijet u harmoniju, mir i nebeske istine koje su vam dali ovi veliki i mudri majstori. Uz to, naši mentori će razgovarati s vama o svim ovim velikim lekcijama. Nebo želi da svatko od vas bude potpuno svjestan vaše prave povijesti i da dobijete puno bolje razumijevanje ove velike istine. To znanje će vam značajno pomoći dok se krećete prema vašem povratku u punu svijest. To će vam također omogućiti da vidite što su Atlantiđani i Anunaki prvo učinili da manipuliraju s vama.

Kao što možete vidjeti, vaše kružno putovanje kroz vašu dugu povijest će vam biti otkriveno. Najvažniji dio ovoga je kako ste pali u ograničenu svijest i kako su Anunaki dotjerali lažni mit o vašem stvaranju. Nakon njih, među mnogim drugim razotkrivenim činjenicama, moći ćete mnogo lakše vidjeti ovu izvornu priču i činjenice koje to obuhvaćaju u jasnijem i manje iskrivljenom okviru. Onda će vam naši mentori pomoći da dobijete bolji pogled na ovu stvarnost u kojoj sada boravite. To će vam omogućiti da lako prihvatite vašu novu stvarnost i vaš povratak u fizički svijet anđela. Ovo, nakon svega, je glavni razlog za naš ponovni susret. Nebo želi da svi koji su bili tako loše tretirani mogu shvatiti tu povijest. Zatim, možete krenuti naprijed sa shvaćanjem posljednjih 15 tisućljeća (2 u Atlantidi i 13 tisućljeća pod Anunakijima). Sve to trebate oprostiti jer vi se vraćate u nebesku božansku službu.

Svrha u pozadini našeg dolaska na vaše doista svete obale je da pomognemo Nebu u vašem oslobađanju od ropstva kojeg su vam prvo nametnuli Atlantiđani, a kasnije nastavili Anunaki i njihova globalna banda podanika. Ova mračna kabala rasla je u veličini i snazi kako ste se kretali iz jednog tisućljeća u drugo. Krajem 1900-tih, ova grupa je doista vjerovala da, ako je potrebno, da mogu završiti mračnu misiju koja im je nametnuta od strane Anunakija na početku ove sadašnje ere "pisane povijesti". Dakle, sredinom 1990-tih, naređenje njihovih bivših gospodara, Anunakija, da prihvate priliku i odustanu palo je na gluhe uši. Kabala je tada bila spremna da nezakonito provede direktivu da vas trajno pretvore u njihove robove. Ono što se sada događa je kraj ovog terora, koji vam omogućuje da se vratite, jer Nebo tako naređuje, u vaše prirodno stanje pune svijesti. Pojava novih vlada i velikog prosperiteta i jubileja samo su razni instrumenti da se postigne ovaj božanski cilj!

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Vi ste na pragu primanja velikog prosperiteta. U drugim blagoslovljenim vremenima koncept jubileja je bio uobičajen. To se radilo svakih 50 godina. U to vrijeme, bilo je prikladno da se izbrišu svi dugovi i počne ponovno od nule. Obje te mjere će se kombinirati i vi ćete dobiti sredstva koja su bila izostavljena iz svih vaših prethodnih dugova. Osim toga, mnogi sada povučeni zakoni će se manifestirati. To su preustroj vlasti i postavljanje pozornice za čišćenje prošlosti. Sve to je učinjeno da vas se pripremi za ono što trebate učiniti. Nebo je naredilo da vaša produžena amnezija završi i da bude transformirana u znanje i mudrost. Naše lekcije će biti samo početak ovog vitalnog procesa. Kasnije, vi ćete biti sposobni da pitate svog mentora niz važnih pitanja.

Naše lekcije uključuju brojne sjednice za postavljanje pitanja. Vas su Atlantiđani uronili u svijest, koja vam uskraćuje priliku da pregledate vaše Akasha zapise. Ova nemogućnost odvojila vas je od vašeg bivšeg izvora unutarnje mudrosti. Cijeli ovaj proces se mora istražiti i omogućiti vam da oprostite onima koji su vas tako bezumno lišili načina da bolje znate tko ste vi. To će biti ponovno vraćeno. Mnogi od vas, poput nas, imaju prošle živote u Atlantidi. Moramo zajednički preći preko tog vremena i vidjeti kako smo prošli nakon pada Atlantide i njenih preživjelih koji su evakuirani u novu zemlju. Svatko od nas ima priče, koje mogu objasniti osobno način na koji se to tada dogodilo. Mi, kao Uzašli Majstori, bili smo na obje strane ovih problema. Vrijeme je da se sjetimo, i vrijeme da oprostimo.

Kad se vratite u punu svijest, svi mi ćemo formirati galaktičko društvo. Ovo blagoslovljeno društvo se temelji na božanskoj službi i punom razumijevanju kako je Nebo osmislilo ta društva za nas. Mi ćemo se udružiti i stvoriti neku vrstu nebeskog "boot camp-a" u kojem se svi mi možemo opet asimilirati u društvo koje nam je tako naglo oduzeto. Tada ćemo bolje moći razumjeti kako odgovoriti jedan drugome na novi način. Dobili smo određene dužnosti, koje će biti elegantno objašnjenje. Naša nova zvjezdana nacija će se kombinirati s netjelesnim bićima i elementalima kako bi stvorili našu novu stvarnost. Nebo mnogo očekuje od naših novih rješenja. Mi ćemo biti izlog ove galaksije, i mjesto gdje će nastati mnogi uzbudljivi prijedlozi. Ovdje, galaktički mir će postati trajan i šira galaktička unija će poprimiti oblik!

Danas smo nastavili s našim tjednim porukama. Nebo je sretno zbog onoga što se sada događa na našoj površinskoj stvarnosti. Mi blagoslivljamo i ljubazno se zahvaljujemo Nebu za ono što se sada događa. Pridružimo se našim duhovnim i svemirskim obiteljima i pozdravimo ih u ovoj novoj i svjetlijoj stvarnosti! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedan! Budite u radosti!)


Website: Planetary Activation Organization
Preveo: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge