Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 7. travnja 2015

Sheldan Nidle - 7. travnja 2015

6 Caban, 15 Mac, 11 Ik

Dratzo! Ovaj put dolazimo s više dobrih vijesti! Naši posrednici izvješćuju da se naši saveznici pripremaju da uskoro oslobode sredstva prosperiteta. Trenutno se nastavljaju testiranja ovog novog sustava. Praznici su donekle usporili taj postupak. Ipak, osnovna namjera se nastavlja - to jest, da se uspješno distribuiraju razni vaši blagoslovi! Mračna kabala sada nije u stanju da zaustavi ovaj pokret. Ovaj proces trenutno ima za cilj da bude završen do ranog proljeća. Do tada, očekujte da ćete vidjeti događaje koji neće dati naslutiti nikakve neposredne promjene. Mračni znaju što se uistinu događa i vide da nema izlaza iz njihovih sadašnjih teškoća. Naši ambasadori određuju kada i kako će se nova vlast manifestirati. Sve ove divne vijesti znače da se krećemo dobrim ritmom prema razotkrivanju. Naši Agarčanski saveznici i vaši Uzašli Majstori za to pripremaju brojne lekcije, koje su bitne u ovom slučaju. Naša flota nastavlja ograničavati način na koji se koristi egzotično oružje mračnih. Mi smo to ograničili na vrlo neznatan broj manjih slučajeva.
Gaja također ubrzava pripreme za masivne promjene njezine površine. Naši posrednici to prate i svakodnevno komuniciraju s njezinom duhovnom hijerarhijom i vašim rođacima Agarčanima. Kad dođe vrijeme, vi ćete se brzo prebaciti u vaše domove u Agarti. Prije toga, naravno, vaši mentori će vas poučiti o kvalitetama pune svijesti i kada da promijenite sebe da budete spremni za vašu završnu transformaciju. Sve to zahtijeva da provedemo program koji nam je zadao božanski plan. Stoga mi sada nastavljamo s mnogim bitnim preduvjetima. Plan slijetanja je donekle izmijenjen od strane Agarčana i nas. O tim stvarima ćemo razgovarati s vama opširnije u nekim kasnijim porukama. Najvažnija stavka je vaše preseljenje u Agartu i vaša uloga u pomaganju Gaji da odbaci sve što onečišćuje njezino tlo, vodu i zrak. Po tim pitanjima mi vam namjeravamo u svemu pomoći. Ipak, vi imate sve tehnologije za izvršenje ovog zadatka. Te tehnologije će vam dati vaše nove vlade!
Dok rastete u svijesti, postajete svjesniji krhkih odnosa između prirode i vas. Ovaj proces vam omogućuje da vidite da se vaš globalni lanac naselja treba promijeniti. Prije ste ignorirali prirodu i sada možete vidjeti koliko je doista bitan ovaj krhki odnos. Svaki aspekt ovog odnosa je štetan za prirodu. Trenutno, možete vidjeti kako to uvjerenje uzrokuje uništavanje prirode. Površina svakog naseljenog planeta je svetinja za njega. Nakon što to naučite, možete vidjeti kako samo mali broj stanovnika može ostati istovremeno na površini. Vaši veliki gradovi trebaju biti ostavljeni (vraćeni) prirodi dok se vi povlačite u ljepote koje predstavlja šuplji svijet unutrašnjosti Zemlje. Ovdje možete stvoriti novi oblik ljepote i živjeti doista čudesan život. Kroz bezbroj tisućljeća mi smo doveli veći dio našeg društva u niz unutarnjih kristalnih gradova. Mi konstantno šaljemo specijalne grupe u gravitacijske čvorove na površini planeta da bi se propisno vodila briga o njegovim ekosustavima i osigurao zdrav svijet za život.
Tako, mi svakodnevno vodimo brigu o vašem svijetu i cjelokupnom zdravlju zvjezdane nacije. Održavamo sastanke gdje se specijalni predstavnici svih svjetova sastaju i pripremaju izvješća koja čitaju i komentiraju svi članovi naše zvjezdane nacije. Mi smo u božanskoj službi za održavanje naših zavičajnih svjetova. Mi ovaj zadatak uzimamo vrlo ozbiljno. U stvari, mi svakodnevno komuniciramo s raznim našim zavičajnim svjetovima. Te akcije su dio onoga što radimo da bi se pripremili za kontakt. Mi osjećamo povezanost s našim domom i svakim od vas. Ova flota žarko želi da se povećaju vaše sposobnosti kako bi se potpuno uključili u manifestiranje nove stvarnosti. Ključna stavka ovdje je "preuzimanje odgovornosti" za vaš zavičajni svijet. Trenutno, ovo površinsko područje je na pragu ozbiljnih događaja koji prijete vašem preživljavanju. Mi smo gledali kako vaša mračna kabala radi da izvuče "maksimalne profite" iz tog okruženja. Ti odnosi i akcije su doista neodgovorni. Mi smo suzdržavali ove luđake od akcija koje su moralno za osudu. Ipak, ovi grješni nitkovi su vaša briga.
Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Blagoslivljamo vam ovaj dobar dan! Novo svjesno područje se formira! Onima koji su pomagali našu stvar kažemo hvala i molimo da vas Gospodnja milost okružuje! Tijekom proteklih nekoliko desetljeća, Svjetlo nam je dalo blagoslov svojim rastom. Sada, to Svjetlo postaje sve jače! Nebesa su nam dala radost prekrasne pomrčine i način da se osigura put Svjetlu u ovoj bivšoj mračnoj stvarnosti. Podignimo ruke u sreći i radosti! Ova nova provala blagoslova odozgo utire put našoj dolazećoj tranziciji. Jako davno, počeli smo naše putovanje da donesemo ovo sveto Svjetlo svima. Da uzdignemo čovječanstvo i zahvalimo dobrim djelima Neba! Danas smo puno bliže transformaciji i božanskom spasenju. Recite svakome da ste spremni uzdići se i poštivati sveto. Pjevamo i hvalimo sve one koji su nam davali sve veću snagu. Važno vrijeme Uskrsa i Pasha spuštaju se na nas i dodaju svoj blagoslov u cijelosti.
Nalazimo se na samom rubu naših blagoslova. Neka svatko od vas osjeti to u svojoj dragocjenoj duši! Gaja očekuje da dobijemo našu slobodu i koristi to da joj donese veliku utjehu. Kako se vaša svijest podiže, ona postaje svjesnija o čemu mi govorimo. Odmarajte se i oslobodite se umora. Iskoristite ovo vrijeme da pogledate u sebe i molite. Ova čudesna Zemlja neće umrijeti, nego će živjeti u slavi vaših božanskih djela i akcija. Mi smo ovdje, draga srca, da vodimo i pomažemo. Budite spremni da nas pozovete i spremite se za ono kako će ovo novo područje izgledati. Ovaj put će to biti prekretnica i trenutak kada možete vidjeti da Nebo stoji iza vas i da niste sami! Dakle, budite zahvalni i milostivi jer mnoge stvari se sada događaju u vašu korist. Neka se to odigrava što je više moguće čudesno. To će trebati svoje vrijeme i koristiti svoju moć da vam donese novi život.
Budite milostivi i širite svoju ljubav do neba i do svih drugih. Milost se spušta iz visina. Ona nježno namjerava promijeniti ovo područje i pripremiti put u radosti vaše završne transformacije. Budite toga svjesni i budite spremni prihvatiti brojne velike darove. Mi pripremamo lekcije da sve objasnimo i da vas pripremimo za dolazak naših svemirskih obitelji. Stvoriteljev božanski plan će se manifestirati! On će transformitrati mrak u Svjetlo! Mnogo toga vi ne znate. Dok idete prema svjetlu vaše duše, uvijek budite svjesni kako ćete komunicirati s onima koji su vas nekad mrzili. Oni sada traže ljubav i razumijevanje. Znajte to u svome srcu. Mi ćemo sada voditi u stvarnost u koju ćete biti dovedeni. Ova zvjezdana nacija će procvasti i, s lakoćom, naučiti mnogo čemu one koji su nekad bili toliko mračni. Ova galaksija će sjati i dati ovo rastuće zračenje svemiru! Haleluja! Haleluja!
Danas, ove naše poruke su se nastavile! Mi trebamo vaše sudjelovanje. Ono što se uspostavlja na ovoj Zemlji je nova odgovornost. Koristite je mudro da bi napravili svakog od vas bićem svjetlosti! Transformirajte fizikalnost i koristite mudrost da bi na najbolji način završili ovaj zadatak. Odlazimo sada s punim znanjem o tome tko ste vi uistinu! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedan! Budite u radosti!)

Website: Planetary Activation Organization

Preveo: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge