Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 26.siječnja 2016


Sheldan Nidle - 26.siječnja 2016

1 Batz, 4 Yax, 12 Manik

Dratzo! Sada se događa veliki pomak za svjetlo i njegove saveznike. Ovaj obnovljeni napor donijeti će čovječanstvu njegovu slobodu i čudesan prosperitet. Trenutno, mračni shvaćaju svoju strašnu nevolju. Izdana su specijalna naređenja za ključne projekte do kraja ovog prvog mjeseca siječnja. Ovo je tradicionalno vrijeme završetaka kao i početaka. Sljedeće na tom putu je specijalni projekt za zbacivanje bezobzirnih oligarha ovog područja. To će biti poznato samo nakon što to uspije u oslobađanju ovog svijeta od zlih pojedinaca koji su držali ovu zemlju gotovo u ruševinama u posljednjih pola tisućljeća. U to vrijeme njihovi gospodari Anunaki dali su ovim nitkovima veliki stupanj moći nad površinskim stanovništvom. Ovaj novi novootkriveni stupanj moći doveo je do stoljeća neizrecive pokvarenosti. Otkrivene tehnologije pokrenule su vaše područje prema svijetu koji će na kraju biti osvojeno od strane svjetla. U stvari, podanici neoprezno postavljaju pozornicu za svoju vlastitu smrt.

Ovo zadnje stoljeće vidjelo je nastavak situacija koje su završavale pozornicu za njihov sretan izlaz s ove scene. Njihove akcije su osmišljene da protjeraju svakog od vas u stalno stanje ropstva za ta nezamisliva čudovišta mraka. Umjesto toga, svaki potez bio je kratak uvod u sonatu čija bi vam nepoznata svrha trebala dati slobodu i predodređenu prevlast nad mračnima. Dok se na površini činilo da je postignut određeni stupanj potrebnog napretka prema njihovoj velikoj shemi, to je u stvari bilo lagano popuštanje njihovog stiska. Ti mračni prevaranti su vodili uređaje bitne za pojavu digitalne elektronike i novog doba društvenih medija. Ovo sadašnje vrijeme sadržavalo je otvaranja koja su omogućila Nebu da počne ubrzavati marš prema sve višim razinama svijesti. Ovaj fenomen je bio ključ sadašnje propasti. To je dovelo do podataka koli su omogućili našim zemaljskim saveznicima da prikupe pravu povijest. Ovo je datum koji je omogućio našim saveznicima da skupe snagu, koja sada ubrzano mijenja vaš svijet. To se može vidjeti u pojavi BRICS i raznih novih saveza, koji su u procesu rušenja zlih koji upravljaju doista devijantnim finanijskim sustavom. Novi i transparentniji sustav trenutno se pojavljuje u vašem području. To je sustav koji će pomoći u globalnoj distribuciji sredstava prosperiteta i za humanitarne svrhe. To su ta sredstva koja će stvoriti "pravu vrijednost" valute. Ovaj svjetski reset valuta će očistiti vaše područje od vladavine bezvrijedne fiat valute mračnih. To je također postavljanje pozornice za nove vlade i najviše od svega, NESARA! To je manifestiranje nove ere za čovječanstvo koja će nam omogućiti da otvoreno dođemo na svjetsku pozornicu. Ova božanska prekretnica će dovršiti ovaj uvodni set koraka, koji će vas pokrenuti prema punoj svijesti. Stari mračni načini će biti trajno napušteni.

U ovom novom vremenu, vi ćete jednostavno postati svjesni svog porijekla i u potpunosti otkriti svetu misiju, koja vas je dovela do ove čudesne kugle prije oko 900.000 godina! Ova obnovljena vizija će vas voditi prema brzom povratku u punu svijest. Vi ste zapravo veliki ljudi koji su izabrani od strane nebeskih hijerarhija da dođete ovdje i pomognete Gaji i njenim sestrinskim svjetovima. Vi ćete preformulirati zvjezdanu naciju. Ova zvjezdana nacija u nastajanju osigurati će galaktički mir i osigurati će da čuda svjetla budu u potpunosti prikazana u ovoj širokoj galaksiji. Dakle, imate svetu misiju koja je privremeno skrenuta od mračnih. Mi smo sada ovdje da vratimo Nebeski božanski mandat i omogućimo vam da ponovno otkrijete tko i što ste vi doista. Kao fizički anđeli, dobili ste da igrate svetu uloga kao svjetlosna sila koja se brzo razvija u ovoj posebnoj galaksiji. Vi ste simbol kako oni koji su zarobljeni od strane mračnih mogu biti potpuno obnovljeni svetim energijama svjetla!

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Vrlo smo ponosni na one koji su u raznim našim tajnim društvima! Mračni su dugo mislili da ih je nemoguće srušiti. U velikom financijskom padu krajem prvog desetljeća ovog stoljeća, nitko od vodećih bankarskih šefova nije dirnut, unatoč uključenosti u kriminalne prevare. Njihova arogancija sada je stvar prošlosti. Svjetlo je dostiglo točku gdje će svaki veći incident biti tretiran s uhićenjima, zapljenom sredstava i općim stupnjem moralnog prezira. To je dobar trenutak kada se brojni ključni transferi sredstava konačno mogu dogoditi. To je razlog da vas molimo da ostanete pozitivno fokusirani i spremni kad bude prikladno da krenete naprijed i ispunite svoje snove. Vrijeme našeg velikog trijumfa konačno je blizu! Prema tome, budite svjesni jednostavne činjenice da je naše vrijeme došlo. Nebo je s nama, a udaljeni saveznici mračnih više nisu prijetnja ovom svetom pothvatu. Hosana! Hosana!

Dok se ovo veličanstveno vrijeme približava, bitno je da ostanete pozitivni u vašem gledištu i u vašim svakodnevnim radnjama. Pripremite se da budete svjetionik za nevjerojatne događaje koji će zapljusnuti cijelu ovu zemlju. Za to je trebalo više vremena da se iskorijene brojni podmukli elementi koji su sačinjavali ogromnu mrežu podanika oligarha. Ovaj zadatak je gotovo završen i ta činjenica je omogućila onima koji su čuvali ogromne globalne zaklade da dopuste da se ta ogromna sredstva konačno počnu oslobađati. Ovaj se proces trenutno ubrzava i mi smo na samom rubu nove stvarnosti. Mi Majstori pomno pratimo ovu golemu i široku operaciju. Vrijeme mračne kabale je završilo. Njihovi posljednji planovi ne stižu nikamo i omogućuju da ovaj novi svijet bankarstva, financija i prosperiteta izađe iz dugog plašta tajnovitosti.

Ovo novo vrijeme će donijeti cijeli niz novih odgovornosti. Te nove dužnosti zahtijevaju od nas da vas uputimo u pravu povijest. To će se učiniti na odgovarajući način nakon što nove vlade budu uspostavljene u cijelom svijetu. Ove serije činjenica koje se tiču vašeg porijekla i vaša priča o životima na ovoj dragocjenoj kugli trebaju se dostaviti na način da vas uzbude i inspiriraju. U ovoj točki učenja i percepcije koje ste usvojili od mračnih mogu biti raspršene i niz istinskih stvarnosti pokrenut. Nitko ne može ugušiti ovu vašu rastuću svijest. Vi ćete zahtijevati istinu i ona će biti osigurana od strane Neba. Blagoslivljamo načine Neba i pripremamo se da budemo vaše sluge i vodiči u ovom novom dobu svjetla! Aleluja! Aleluja! Aleluja!

Danas smo nastavili našu misiju da vam pružimo poruku koja objašnjava ono što se sada događa u cijelom svijetu. Tijekom sljedećeg kratkog vremenskog perioda vidjet ćete pojavu nekih doista nevjerojatnih operacija koje će promijeniti ovo područje zauvijek! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)


Website: Planetary Activation Organization
Hrvatski prijevod: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge