Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 19.siječnja 2016


Sheldan Nidle - 19.siječnja 2016

7 Can, 17 Chen, 12 Manik

Selamat Jalwa! Sve je dobro i divno s Gajom! Oni koji su određeni da isporuče vaša dobra spremni su završiti ovaj veliki zadatak! Kašnjenje koje je zahvatilo ove hrabre ratnike je završilo. Operacija za zbacivanje mračne oligarhije se nastavlja. Osim toga, proces uvođenja nove vlasti očekuje se s punim isčekivanjem da isporuke dostignu prethodno dogovorene magične brojeve. U toj točki, pro-kabaline vlade će pasti i brzo će ih zamijeniti novoimenovane vlade. Ti novi vladari će raspustiti zakonodavna tijela i sudove i započeti proces koji će uvelike promijeniti način na koji su ta tijela danas konstruirana. Nova pravila za izbore i opće smjernice za procedure ugradit će se u ove javne organizacije. To će omogućiti tim organima vlasti da doista budu sastavljeni od svjesnih zakonodavaca i sudaca koji rado slijede poštene diktate običajnog prava. To će formalno signalizirati da je vaše oslobođenje od tiranije bankara i mnogih njihovih saveznika sada gotovo.

Vaša uloga u ovoj velikoj avanturi učenja je da podržite ove promjene i da pozdravite veliki početak vašeg prosperiteta. To će također značiti početak slobodnijeg bankarstva i valutnog poslovanja. Vi ćete postati bogati i gospodari sustava koji će vam omogućiti da pokrenete vaše ozdravljenje i omogućiti razne humanitarne projekte za pomoć bližnjima i promijene ekološke napore ovog područja. Milijuni vrsta koje predstavljaju floru i faunu ovog područja biti će spašene od zaborava. Osim toga, mnoge vrste koje su gotovo desetkovane biti će spašene. Velika količina onečišćenja biti će uklonjena. Problem otpada koji začepljuje vašu odvodnju i sprječava vas da dobijete dosta potrebne vode za piće može se lako ispraviti. Moći ćete koristiti tehnologije koje će transformirati vaš svijet. Osim toga, vi ćete uvesti metode koje će promijeniti nesigurnu prirodu vaših sustava transporta. Vi ulazite u novu i dinamičnu stvarnost!

Kako možete vidjeti, vi ste na rubu široko reformirane stvarnosti. Ovo područje će usvojiti nove vlade i mnogo transparentniji financijski sustav. Ovaj proces će konačno donijeti dugo odbijano priznanje Kine i trećeg svijeta od strane Zapada. Ovi dugo nedovoljno plaćeni narodi moći će razviti i izgraditi vodene i kanalizacijske sustave za koje su nekad mislili da su preskupi da bi u to krenuli. Ovi humanitarni projekti će transformirati vaš svijet i omogućiti svima da uživaju moderne životne sustave koji su im dugo bili nedostupni. U ovom novom području cijelo čovječanstvo može doprinijeti projektima koji mogu transformirati vašu vodu, zemlju i zrak. Vi ćete donijeti Gaji sredstva da se vrati u puno zdravlje i omogući cijelom čovječanstvu da živi u prekrasnom dobu. U ovom reformiranom okruženju svi će biti prosperitetni, učeni i sposobni da ravnopravno sudjeluju u novom vremenu. Ovo je vrijeme koje će vam donijeti cijeli niz načina da budete istinski skrbnici Majke Gaje! Sve to je samo uvod u naš formalni dolazak.

Naš dolazak, kako je navedeno u brojnim prijašnjim izvješćima dovesti će vam vaše posebne mentore. Prije nego što dođu, potrebne su brojne nastavne sesije od strane vaših Uzašlih Majstora. Ove sesije će vam omogućiti da naučite o vašoj pravoj povijesti u detalje; da naučite o vašim razlozima da budete ovdje i kako je Atlantida odjednom pala u ograničenu svijest. Naučit ćete i kako su razni vaši jezici, kulture i religije bili stvoreni. Bivša uloga Anunakija i njihovih poslušnika biti će izložena kao i to kako će se dogoditi vaša transformacija natrag u punu svijest. Nakon što ove istine budu potpuno upijene, onda ste spremni za ono što će vam naši mentori iskreno reći. Sve to će biti nekako šokantno za vas. Najvažnija stvar je da shvatite koliko ste povezani jedni s drugima. Postanite svjesni jedni drugih u ovom novom lijepom načinu i budite u stanju da uistinu cijenite kako zajedno možete spasiti Gaju i jedni druge!

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Ovo je najpovoljnije vrijeme za Gaju i za cijelo čovječanstvo. Anunaki i njihovi mračni podanici napokon su izolirani. Davno, kad smo započeli naše specijalno putovanje, čovječanstvo je bilo čvrsto pod palcem ove zle oligarhije. S vremena na vrijeme, činilo se kao da su svemoćni. Pod vodstvom Neba, mi smo ustrajali i polako smo počeli formirati tajna društva za pomoć svjetlu i da počnemo dovoditi čovječanstvo natrag u svjetlo. Ova produžena operacija započeta je prije više desetljeća da uspije i omogući svjetlu da sigurno svrgne mračnu kabalu. Prije više desetljeća, naši blagoslovljeni pomagači u Zemlji i na Nebu smislili su metodologiju, koja uspijeva kako je planirano. Vitalna točka ovdje je, dakle, da ostanete pozitivni i sposobni u potpunosti podržati ove najplemenitije napore. Nevjerojatne stvari doista su spremne da se dogode!

Sve ovo je pozitivni dokaz stupnja časti, od kojeg se Nebo s pravom sastoji. Mračni oligarhi bili su jako skloni da vas naprave pukim pijunima u postupku da vas trajno izoliraju od vaših obitelji u duhu i u svemiru. Ove mogućnosti su sada osujećene. Ono što tražimo od vas je da date pozitivnu potporu onome što se naši saveznici toliko trude da postignu. Novi financijski sustav koji u potpunosti podržava stanje trajnog prosperiteta sada je praktično na snazi. Postoji niz programa, koji će brzo stvoriti novu i prosvjetljenu vladu. Ove operacije su također završene i spremne da dođu na mrežu. Ovi veliki blagoslovi samo su početak načina kako će se ova nekad mračna stvarnost promijeniti. Dakle, draga srca, vaše vrijeme da konačno zablistate je nad vama. Budite mudri u svojim odlukama i genijalni u svojim akcijama.

Sjetite se tko ste vi uistinu. Vi niste oni koji olako slijede akcije koje su u vas usadili mračni. Vi ste doista oni koji može vidjeti devijantnosti koje su vam dali mračni da iskrive vaša uvjerenja o mnogo prijateljskijim načinima od njihovih. Ovo je vrijeme potpunog oslobođenja od tih načina i radosni zaokret do pravog uvjerenja ugrađenog u moralnim načinima svjetla! Ova procedura se sada događa kako se odvraćate od rata i tvrdoglavih nezadovoljstava na novi način koji naglašava vašu povezanost jednih s drugima i sa svjetlom. Ova rastuća istina će vam omogućiti da se ujedinite i uspješno upravljate mnogim vrstama Gajine flore i faune. Ponosni smo na vas i vrlo smo oduševljeni da nadziremo svakog od vas. Budućnost ovog velikog područja je doista svijetla i ispunjena vašim svetim svjetlom!

Današni dan smo proveli s našim izvješćem o tome što se događa u svijetu. Budite sretni i znajte da veliko bogatstvo i veliko kašnjenje vašeg oslobađanja od mračnih sada je u tijeku. Svjetlo čini sve što je moguće za vaš povratak u punu svijest! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)


Website: Planetary Activation Organization
Hrvatski prijevod: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge