Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 5.siječnja 2016


Sheldan Nidle - 5.siječnja 2016

6 Oc, 3 Chen, 12 Manik

Selamat Balik! Počnimo sa Sretna Nova gregorijanska Godina svima! Masivne operacije koje vam daju razne vaše blagoslove bile su u zastoju zbog blagdana. Ovo planirano kašnjenje sada je gotovo. Očekuje se da će isporuke početi tijekom slijedećeg tjedna. Da je ovo kašnjenje potrebno smatrale su razne kraljevske obitelji i brojne drevne obitelji. Niz sigurnosnih provjera u zadnji čas je završeno i novi raspored isporuke je odobren od svih strana. Kako je navedeno u našoj zadnjoj poruci, petlje u ovom sustavu su obrađene. Oni podanici mračnih koji su stvorili ovo zadnje zakašnjenje ili su bili uhićeni ili uklonjeni sa svojih pozicija vlasti. Dakle, ta novčana sredstva, kao i promjene u vlasti na putu su da se očituju pred vama. Naši posrednici su mogli skratiti ove datume i omogućiti vam da gledate povijest u nastajanju mnogo ranije. Mi trenutno pratimo ovaj složeni proces i vidimo napreduju li ovi procesi kako je planirano. U svakom slučaju, kraj mračne kabale je konačno napokon tu.

Dok se premještate u ovu novu eru mira i slobode, budite stalno svjesni kako lako ovo vrijeme čuda može završiti. Vrlo je potrebno da i dalje ostanete revnosni u tim stvarima. Zapamtite, ovi darovi vode do još većeg stupnja odgovornosti. Pozivamo vas da uspostavite posebne odbore "pasa čuvara" i da ih zamolite da svakoga dobro informiraju o tome što se trenutno događa. Sloboda je božanski dar koji zahtijeva veliko korištenje vaših resursa da bi se održala. Bivši američki predsjednik Jefferson je izjavio da je bila potrebna neka vrsta trajne revolucije. Ovaj stupanj marljivosti, dok je plemenit, izvan je interneta i socijalnog medijskog okruženja. Kao novi Paul Revere morate biti u stanju čitati znakove i biti spremni obavijestiti sve na vrijeme za pozitivne akcije. Te socijalne mreže mogu istisnuti svaku potrebu za nasiljem. Dakle, oglasite uzbunu i koristite maksimalnu odgovornost kako bi se svijet kretao naprijed prema masovnim slijetanjima i punoj svijesti. Ovaj proces vam može omogućiti da održimo naše zajedničke misije na stazi i u usklađenosti s božanskim.

Nakon što pomognete osigurati vašu novu stvarnost, potrebno je da počnete poboljšavati svoj okoliš. Prva stvar koju treba dalje raditi su razna vrsta zagađenja koja danas opterećuju vaš globalni okoliš. Koristite tehnologije kojima ili imate pristup ili koje su ranije bile zaplijenjene a sada su vam dostupne. Koristite ih za čišćenje kemijskih, radioaktivnih i drugih toksičnih materijala koje morate ukloniti iz svog okoliša. Kad to bude napravljeno, onda se možete okrenuti prema projektima koji su u tijeku za rješavanje krize hrane, vode i stambene krize čovječanstva. U ovom novom svijetu, vi ćete i dalje rješavati krize koje su preostale. Ako ne budete mogli riješiti ta pitanja u potpunosti, mi namjeravamo uvesti tehnologije koje će početi preuređivati vaše područje u doista ugodno za život. Ipak, bitno je da uspješno počnete raditi jedni s drugima. Vaši preci su došli ovdje prije oko 900.000 godina za održavanje života i načina potpuno svjesnog područja.

Naš zajednički zadatak je da vas pripremimo za povratak u vaše bivše anđeosko stanje. Svatko od vas živi u ovoj čudesnoj stvarnosti. Naši mentori će vam osigurati što god trebate znati nakon što budete izloženi znanju koje su vam Anunaki propustili dati. U stvari, njihove laži i manipulacije trebale su biti preliminarne faze da vas trajno pretvore u rasu robova. Nebo je započelo proces vodeći vas do faze transformacije potrebne za uspjeh naše misije. Na tom putu je sveti rad vaših Uzašlih Majstora. Oni imaju set učenja koja su vam potrebna kako bi vas naši mentori mogli odvesti do samog ruba pune svijesti. To je trenutak kad nastupaju Agarčani. U unutarnjoj Zemlji postoje živi uređaji koji će dovršiti vašu transformaciju. Ono što tada preostaje, kako smo ranije rekli, je specijalni trening poslije kristalnih svjetlosnih komora i osnivanje vaše nove zvjezdane nacije. Mnogo toga će doći dok vi ispunjavate svoju veličanstvenu sudbinu!

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Kao što možete vidjeti, dobili smo neke važne odgovornosti da ih provedemo. Najveća od njih je da vam na početku osiguramo milost i milosrđe Neba. Preživjeli ste tamu i pokazali svoju veliku predanost svjetlu. Naša uloga je bila da budemo nebeski glasnici. To smo rado učinili i radosno čekali vaše posljednje trenutke tranzicije iz ovog 3-D područja. Naš neposredni zadatak je da vodimo one koji uspješno uklanjaju i pobjeđuju podanike mračnih. Taj zadatak će dovesti do nove vlasti koja će vam omogućiti da osiguramo potrebna učenja koja trebate prije dolaska naše nebeske braće. U ovom novom području vi ćete naučiti o vašim korijenima i dobiti ćete sredstva da preoblikujete vaše područje koje je doista čudesno! To će biti prethodnica koja će vidjeti ponovno ujedinjenje unutarnje i vanjske Gaje. To će vam omogućiti da stvorite vašu novu zvjezdanu naciju.

Mi Majstori, shvaćamo koliko će to biti teško mnogima od vas. Vi ste nekako prihvatili strašno stanje smrti i starenja. Ova takozvana stvarnost omogućila vam je da se prepustite bivšim lažima mračnih. Sada, trebate preoblikovati ovu "stvarnost" i brzo usvojiti novu. Naš sveti zadatak je da vam pokažemo kako je ta drugačija stvarnost doista moguća. Čari povratka galaktičkog čovječanstva završti će ovaj Božanski proces. Ti vaši mentori zajedno s našim učenjima pokazati će vam kako ova misija "dobrodošlice kući" radi. Jedna od prvih činjenica koje smo rekli bila je o ovoj dolazećoj galaktičkoj misiji. Ova Božanska misija zajedno s našom olakšati će vaš povratak u punu svijest koristeći prije svega naša dobra djela i dobrotu. Nakon mnogih tisućljeća, konačno će se uključiti sveti nauk o tome tko ste vi uistinu.

Ovo vrijeme koje dolazi stoga je završetak vaše tranzicije u punu svijest. To zahtijerva da znanje, vještine i sposobnosti budu slobodno dane svakom od vas. Prvi veliki korak je ovaj set lekcija o vašem istinskom Ja i sveobuhvatna povijest vaših korijena na drugim svjetovima. Nakon toga, radi se o tome što vam se dogodilo dok ste bili pod vladavinom drevnih Atlantiđana. Svi mi proizlazimo iz tog vremena od oko 13 tisućljeća nakon što je Atlantida potonula zbog svooje vlastite zlobe. Ovo sadašnje vrijeme je ono kad produžena noćna mora završava i nasljeđuje je ono u kojem će se živjeti u veličanstvenoj radosti svjetla! Mi smo živjeli u području Agarčana i znamo s radošću što očekuje vas. Krenimo s početkom tih značajnih vremena i osjetimo čuda svjetla. Neka se zna da je načinu mračnih dodijeljeno da bude u kanti za smeće povijesti. Haleluja! Haleluja! Haleluja!

Danas smo nastavili s našim porukama. Brojna vremenska kašnjenja su gotova. Nova stvarnost brzo gura mračne, koje ste dugo poznavali, na stranu. To je završno razdoblje tranzicije u novo razdoblje ispunjeno beskrajnim pozitivnim mogućnostima i naravno, slobodom! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)


Website: Planetary Activation Organization
Hrvatski prijevod: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge