Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 2. veljače 2016


Sheldan Nidle - 2. veljače 2016

8 Etznab, 11 Yax, 12 Manik

Dratzo! Sve se nastavlja kretati prema naprijed. Ovaj vrlo složeni proces pažljivo je vođen nizom novih sigurnosnih mjera kako bi se osigurala kontrola kvalitete. To je dodano zbog nepravilnosti u brojnim bankama i drugim takvim institucijama koje služe kao imenovani promatrači raznim drevnim obiteljima i europskim kraljevskim obiteljima koje su dio ove operacije. Očekujemo da će ovom procesu posebnih vodova i isporuka trebati manje od mjesec dana. Mi vas jednostavno molimo da ostanete strpljivi i spremni da stavite svoje blagoslove u sefove i sigurne bankovne račune, koje ste privatno pripremili za ovaj proces. Sadašnje vlade su na prstima i očekujemo da ćete uskoro čuti potrebne najave. Serija zbivanja je da se utre put za naše prve javne objave koje imaju veze s masovnim slijetanjima. Prvo vam želimo dati opća objašnjenja o tome što namjeravamo učiniti. Zatim vam želimo dati osnovna znanja o našem mentorskom programu.

Tisućljećima su trajali međusobni odnosi između površinskog čovječanstva, Agarčana i nas. Tajni projekt sada dostiže točku kada se lako može javno objaviti. Mračna kabala razumije što ovo iznenadno razotkrivanje znači. To je ono koje prijeti da će srušiti neprirodno područje izgrađeno od kraja vašeg Drugog svjetskog rata. U posljednjih šezdeset godina tajna svjetska vlada je odrasla, posvećena formiranju trajne diktature. Ovaj ogromni napor danas razbijaju vaše hrabre i predane akcije za podršku programa svjetla. Rastuća svijest ovog područja omogućila je sve to. Ovom procesu su pomogle, također, mnoge akcije Agarčana kako bi se osiguralo da novi financijski sustav bude prethodnica nove svjetske vladavine. Sve to nam daje znakove da vas konačno uskoro možemo kontaktirati! Naši posrednici, koji su na službi među tim skupinama koje su posvećene vašem trijumfu, prilično su uvjereni da će se novi svijet brzo manifestirati.

Ovo novo područje je ono u kojem ćete biti oslobođeni okova dužničkog ropstva. Zanimljivo je napomenuti da će ova nova era biti zasnovana na monetarnom izobilju. Jako davno, drevnim obiteljima su prišli Majstori da služe kao depozitari dijela izdvojenih sredstava akumuliranih tijekom stoljeća od strane nebeskih uzašlih sluga. Te ogromne količine zlata i drugih dragocjenosti su temeljne za vrijeme kada novac prestane biti izvor bogatstva. Ovo novo doba će se temeljiti na načelu da vaše sposobnosti budu razlog za vaše "bogatstvo". Postoje mnogi među vama koji nisu bili u stanju izaći iz nametnutog lanca dužničkog ropstva i krive raspodjele bogatsva. Ovo novo vrijeme će to promijeniti i omogućiti svima da ostvare svoje potencijale. Ovaj proces će osloboditi iznenadnu neviđenu žetvu izuma i domišljatosti. Radosni smo što igramo svoju ulogu u pomaganju da postignete ovo najviše dobrodošlo čudo!

Dok se počinjete oslobađati okova vaše ograničene prošlosti, sjetite se u dubini svg srca dalekog porijekla ovog dugog zatočeništva. Vi ste na putu koji će vas vratiti u punu svijest i omogućiti vam da budete ono što zapravo jeste. Mračni gube sposobnost da ograniče način vašeg razmišljanja, djelovanja i osjećanja. Vi počinjete obnavljati veze jedni s drugima koje ste na početku izgubili zbog iznenadne prirode vaše transformacije u bića ograničene svijesti i sposobnosti. Ovo dolazeće vrijeme je ono kada se počinjete sjećati tko ste bili i zašto ste uistinu ovdje. Naš božanski zadatak je da njegujemo taj proces i da koristimo naše sposobnosti da okončamo vaše skrivene strahove i brige. Vi ćete se vratiti u svijet u kojem smrt i starenje više nisu stvar koja vas potajno vodi. Vi ćete ponovno naučiti uzorak života koji je bio prirodan za vas prije nego što su vas mračni Atlantiđani brzo promijenili i bacili vas u naizgled beskrajnu "dugu noć mačeva". Vi ćete brzo postati jedno sa svjetlom! Hosana! Hosana!

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Dolazimo ispunjeni radošću! Mnoge velike stvari će početi ovog tjedna. Proces pripreme za isporuku blagoslova se nastavlja! To je trajalo duže nego što su u početku očekivali brojni naši suradnici. Ipak, duga operacija isporuke dostiže poseban vrhunac. Ovaj mjesec obećava da ćete vidjeti ne samo isporuke nego i pojavu nove vlade, i zvanično uvođenje novog financijskog sustava. U tom smislu, razni završni ugovori omogućavaju da se točno odredi kako će novi svjetski financijski sustav biti uveden. Naši suradnici, osim toga, pripremaju konačne liste i zvanične naloge koji će biti osnova za dramatična uhićenja brojnih glavnih financijskih figura u cijelom svijetu. Ovaj globalni događaj konačno će osigurati da se mračna kabala slomi i onesposobi da na bilo koji način utječe na ono što će se dalje dogoditi.

Zato je iznimno važno, moji blagoslovljeni prijatelji, da zadržite fokus i budete i dalje u stanju da emitirate svoju pozitivnu viziju ove nove manifestirajuće stvarnosti. Mi se također udružujemo da pojačamo ovu božansku viziju i da je kombiniramo sa svetim uredbama Neba. Ova nova era u početku će biti ona u kojoj vi doznajete nevjerojatnu količinu istine. Uzmite to i pripremite se za put koji će vas dovesti do božanskog bezdana, što će biti počeci pune svijesti. Naša misija je da koristimo naše božansko vodstvo i nadzorne misije kako bi vam omogućili da prihvatite ono što ćemo vas naučiti. Tijekom posljednjih 13.000 godina, povijest se odvijala tako da je uopće niste bili svjesni. Prvo se to mora ispraviti, a onda je pažljivo proći iznova i iznova. To znanje je uvod u ono što će Nebo i vaše svemirske obitelji objasniti.

Ovo novo znanje će vas osloboditi od filozofskog skupa manipulacija koje su Anunaki i njihovi podanici koristili da vas kontroliraju. Ova nova era je ona u kojoj će vas Nebo pripremiti za vaš povratak u vašu početnu ulogu kao skrbnika Gaje i raznih njenih ekosustava. Život je dragocjen i vi morate otkriti kako da pravilno vodite brigu o njemu. Vi ćete se također sresti s vašom obitelji iz unutarnje Zemlje. S njima, vi ćete stvoriti novu zvjezdanu naciju i raditi rame uz rame da manifestirate svete uredbe Neba u cijelom tom ogromnom Sunčevom sustavu. Mi smo uzbuđeni zbog naših novih dužnosti i da vas pripremimo za brojne svete zadatke. Ovaj proces će početi kad nove vlade budu postavljene, i daju vam novi set uredbi, koje će stvoriti nove odnose između vas i Gaje! Aleluja! Aleluja! Aleluja!

Danas smo vas nastavili informirati o onome što se događa. Ovo područje je sada na pragu velikih promjena koje će na kraju završiti vaše dugo putovanje kroz tamu i neprirodnu manipulaciju. Iskoristite ovu novu mudrost i ioskoristite je da transformirate ovo područje i da prihvatite vašu buduću ulogu da širite poruku svjetla i ljubavi kroz cijelu ovu galaksiju! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)


Website: Planetary Activation Organization
Hrvatski prijevod: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge