Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 17. svibnja 2016


Sheldan Nidle - 17. svibnja 2016

7 Imix, 14 Moan, 12 Manik

Dratzo! Ovo područje polako se mijenja. Prava Republika povezana s nijansama NESARA zakona polako se pojavljuje u Americi. Brojni pokušaji mračnih lažno proglašavaju da je takav režim osuđen na propast i da u konačnici neće uspjeti. U međuvremenu, sposobnost mračnih da lažu i usađuju te neistine gurnute su na stranu od strane svjetla. To je, među ostalim stvarima, privremeno usporilo napredovanje mnogih snaga svjetla. Mi, s mnogim našim suradnicima odvajamo ove zamršene gluposti. To omogućuje svjetlu da se vrati natrag na stazu. Dakle, mnoge sekcije svjetla opet mogu lako komunicirati jedne s drugima. Očekujemo da će ekstremni napredak omogućiti da ta sredstva idu dalje. Sve to nam označava zadnje načine kojima mračni ometaju pojavu nove vlade i pojavu novog novca. To, naravno, podrazumijeva da će nove bankarske organizacije morati usvojiti striktniji skup procedura i postaviti nova pravila za pokrivanje uspješnog uvođenja ovog novog zlatnog standarda. Te stvari sada su sređene i pripremaju se brojne nove procedure za primjenu na međunarodnoj razini.

Konačne akcije odgađanja pokazuju nam koliko su lažljivi ovi posljednji podanici kabale. Ipak, njihove taktike osuđene su na propast. Mi smo uveli načine za pažljivo praćenje onoga što oni rade. Svatko od vas usvojio je opću vizualizaciju u vezi ove posljednje faze transformacije. Mi koristimo ove čudesne detaljne koncepte za izradu taktike za način kako sve to treba napraviti. Mračni čvrsto vjeruju da još uvijek mogu na neki način koristiti svoje posljednje smicalice koje bi im omogućile izlaz iz njihove trenutne pomutnje. To neće biti slučaj. Mi znamo što oni rade, i zašto. U pravom trenutku, možemo silom slomiti tu percepciju i omogućiti pojavu prave NESARA Republike. Posljednje bitke ideja biti će uspješne i onda novi dan može osvanuti za površinsko čovječanstvo! Do tada, ostaje nekoliko posljednjih operacija. Mi planiramo to odigrati i koristiti ono što pronađemo da uhitimo i izoliramo ono što je ostalo od ove nekad moćne kabale. Bliži se vrijeme da istinska vlast postane norma ovdje i da konačno budemo u mogućnosti da vam se obratimo.

Poduzete mjere samo su primjer kako se provodi ova čudna "milo za drago" igra između svjetla i mraka. Tijekom nekoliko proteklih tjedana vidjeli smo kako to djeluje na vas. Mi gledamo kako pokušavate odgonetnuti kako se sve to odigrava i kada ćete napokon početi dobivati ta sredstva. Dopustite neočekivano. Igra mačke i miša je pri kraju. Sada već mračni doista shvaćaju da je samo pitanje nekoliko završnih poteza prije nego što je sve zaista izgubljeno. Ovo znači da mračnima slijedi mnogo uhićenja svih onih koji su igrali ovu igru na svojim najnižim razinama. Novac i zlato koje su ukrali biti će vraćeno nama. Federalne rezerve i njihove pristaše u Portoriku stjerane su u kut i prisiljene su prestati sa svojim nezakonitim aktivnostima. I mnogi drugi su isto tako na rubu uhićenja. Kao što smo rekli, ova ogavna igra je skoro gotova. Ostaje još samo nekoliko poteza. Za kabalu je najbolje da prekine svoje brojne izvedbe i dopusti nam da završimo cijelu ovu stvar.

Kao što možete vidjeti, mnogo toga se događa po cijelom svijetu. Završne borbe s kabalom i njenim brojnim podanicima trenutno su svakodnevne. Važan dio ovog izvješća može se staviti u nekoliko jednostavnih fraza. Mračna kabala gubi a svjetlo je gotovo spremno da proglasi svoju pobjedu. Operacija traje duže nego što smo isprva željeli. Ipak, brojne naznake vaše pobjede ostaju. Trenutno, naši predstavnici u vašem svijetu su u jeku operacije globalnog čišćenja. Ova procedura se ostvaruje po stopi koja je osmišljena da se pošalju mračni i njihovi niži podanici na počinak. Bez obzira na preostale potencijalne komplikacije, znajte da su naši posrednici odlučni da završe i onda stabiliziraju bilo kakve potencijalne nevolje koje iskrsnu. Ove operacije su važne, ali one neće uzrokovati bilo kakva kašnjenja u procesu da vam damo novi financijski sustav i dobrodošlicu u vaše doba prosperiteta. Pred vama su nove vlade i dugo očekivano razotkrivanje. Ova vremena su doista nevjerojatna i ispunjena mnogim velikim događajima i nebeskim čudesima!

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Brojni naši suradnici marljivo završavaju preostale ključne stavke za slanje vaših blagoslova! Mračni i dalje vrše neke oblike manipulacije koje eventualno mogu uzrokovati neke nepredviđene zastoje. Dakle, važno je da nastavite raditi svoje dnevne vizualizacije. To, zajedno s našim, pomaže stvoriti polje koje olakšava izvršenje tih mnogih dodijeljenih zadataka. Svaki dan, Nebo dodaje svoje uredbe za ono što radimo. Ove božanske misli djeluju kao prijeko potreban back-up za ove operacije. Nebo, uz našu zajedničku pomoć, stvara novu stvarnost za sve nas. Ovo je prijelazno područje gdje možemo rasti u svijesti i, djeco moja, imate više mogućnosti da se prilagodite načinu na koji najbolje možete preživjeti. Ovaj proces vodi u vrijeme kada možemo biti zajedno i poželjeti dobrodošlicu vašim novim mentorima. U tom vremenu vi ćete također upoznati svoje žive pretke, Agarčane!

Kako postajete svjesniji, proces podizanja vaše svijesti može dovesti do povećanog osjećaja frustracije dok čekate neizbježno. Vaša povećana radoznalost za nas je divna. Ona mijenja vaše stare percepcije o ovom području. Zbog vaših novih energija, svijet ne izgleda pravi, a pozivi na ratove vas više ne inspiriraju. Oni koji su dugo vladali ovim svijetom više vas ne vide kao poslušne lutke, nego kao ljude na koje treba računati. To je jedan set znakova da ono što je nekad bilo normalno više to nije. Vi također imate bolje razumijevanje načina milosti. Nebo preklapa vaše molitve za novo područje. Ove promjene u vama su jako dobrodošle. Očekujte još više toga dok vaša svijest raste. Svatko od vas je eksperiment u postupku koji je Nebo doista počelo 1970-tih godina.

U to vrijeme, mračni su gotovo prouzročili da vaše Sunce postane nova i, u trenu, vas više ne bi bilo. Naši galaktički prijatelji i naši nebeski nadređeni zaustavili su ovaj događaj i omogućili vam da nastavite dalje. To je također viđeno kao velika preteča još jednog fenomena koji se proširio cijelom galaksijom. To je značilo da su velike promjene koje ste zahtjevali trebale početi u najkraćem mogućem roku. To je uzelo gotovo četiri desetljeća da jako preuredimo ovo područje i omogućimo sebi da vidimo koliko smo sve bliže formalne intervencije. Nama Majstorima je rečeno da, dok podanici mračnih ne budu poraženi, mi trebamo pruzeti više zaštitnički način rada. Dakle, postali smo više zapaženi u prošlih nekoliko godina. Vrlo smo blizu da dobijemo mogućnost da vas otvoreno podučavamo o nizu vitalnih tema. One će biti pomoć onome što ćete u početku saznati od nove NESARA vlade! Haleluja! Haleluja!

Danas, kao i obično, izvijestili smo vas o tome što se događa u vašem svijetu. Događaji sada signaliziraju da ste na rubu da primite brojna specijalna sredstva. Ona će biti preteča napretka koji će promijeniti ovu stvarnost! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)


Website: Planetary Activation Organization
Hrvatski prijevod: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge