Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 23. ožujka 2015

Sheldan Nidle - 23. ožujka 2015

5 Akbal, 1 Mac, 11 Ik

Selamat Jarin! Dolazimo dok se vaša dragocjena Majka Zemlja njiše od velike količine energije koja joj se šalje od Neba. Ova energija je simbol potrebe, koju izražava Nebo, da Gaja riješi trenutne probleme s kojima se susreće Svjetlo. Trenutno, vi ste još uvijek na pragu velikih promjena. Istina, te promjene su prethodnica brojnih događaja, koji su spremni da se dogode. Te energije su trebale biti munje koje počinju široki krug kritičnih promjena. Vaš financijski sustav će biti početna točka ove promjene. Već, instrumenti za novi i pravedniji bankarski sustav su uvedeni. Te promjene se trenutno testiraju. Za sada, uspjeh izgleda osiguran. U međuvremenu, mnoge banke koje zadržavaju stari sustav prisiljene su prihvatiti novi. Brojni narodi Europe, Afrike, Azije i Amerikanci su se uskladili. Više takvih institucija diljem svijeta pada na liniju. Očekujemo da će još više banaka stvoriti doista čudesnu mrežu koja će učiniti da bankarstvo postane mnogo efikasnije i pravednije u cijelom svijetu. Te promjene, na kraju krajeva, zahtijevaju da se NESARA proglasi u Sjevernoj Americi. Snage sada rade prema tom cilju.

Promjene u vašem globalnom bankarskom sustavu samo su početak nastojanja cijelog svijeta da se stvori bankarski instrument koji će pomoći čovječanstvu, a ne ograničavati ga. Tijekom godina smo gledali kako su najveće banke i razni multi-nacionalni partneri ratovali s čovječanstvom i tražili svjetsku dominaciju nad vama. Ova bitka ideja i novca zapravo je završila. Fiat valuta za koju su se zalagali je izgubila, i prvi korak u pokretanju nove vrste globalne valute je počeo. Te promjene imaju svrhu da se poništi globalna valuta i konačno ponovno uspostavi novi zlatni standard. Dakle, to će biti prethodnica novog seta standarda za čistu razmjenu novca u svijetu. Mračna kabala, koja je imala potpunu vlast nad vama, sada blijedi. Njezine ogromne ovlasti su im oduzete. Vi ste na ivici kada ćete vidjeti kako se najveće figure ovog nekad svemoćnog monopola uhićuju i uklanjaju iz službe. Vlade koje su nekad bile institucije koje su se nadmetale, biti će promijenjene pod težinom provođenja NESARA.

Ovo novo područje će biti područje skladne tranzicije. Biti ćete svjedoci globalnog jubileja i vidjeti službeno proglašenje razotkrivanja od strane tih novih vlada. Ove formalne najave konačno će nam dopustiti da dođemo pred vas i otvoreno vam proglasimo naš raspored. Tada, možemo najaviti neke preliminarne upute za slijetanje. Mi želimo da imate ideju o tome kako ćemo mnoge izviđačke brodove rasporediti za slijetanje na vaše lijepe obale. Također i naši mentori žele započeti opći dijalog s vama. Važno je da zajedno započnemo diskusiju o vašoj pravoj povijesti. Veliki dio onoga što znate su improvizirana nagađanja. Vaš pad u ograničenu svijest u Atlantidi mora se vidjeti u svjetlu onoga što se događalo na kraju Atlantidskog carstva. Čak su i Atlantiđani međusobno raspravljali o toj mračnoj politici da će pobunjeni protivnici biti kažnjeni. Na taj način, ta politika je osudila zemlju i dovela do njezinog potpunog uništenja. Vi morate znati tu povijest i shvatiti je u pravom svjetlu. Kabala je predugo manipulirala vama!

Naš cilj je da vas poučimo o svemu tome, i pripremimo vas za vaš povratak u punu svijest. Mnogi naši mentori to shvaćaju i uz pomoć vaših Uzašlih Majstora će vas pripremiti za punu svijest. Taj sveti proces najprije zahtijeva da odbacite mnoge lažne koncepte koje su vam dali Anunaki, a zatim ih ponavljali njihovi podanici. Sadašnja mračna kabala zna ovu priču u detalje. Tijekom tisućljeća, njihovi preci provodili su ova lažna uvjerenja i koristili ih da vas kontroliraju i manipuliraju vama. U stvari, vi ste slobodna bića posvećena u ljubavi i svjetlu božanskoj službi Svjetla. Ta služba je bila prekinuta makinacijama brojnih Atlantidskih znanstvenika i svećenika. Vi ćete uskoro nastaviti ovu veliku službu. Nama je više nego suđeno da to ostvarimo zajedno. Mnoge nacije koje su nekad bile dio mračnog Ancharanskog imperija čekaju u radosti i iščekivanju da obavite svoju božansku službu za njih, i zapravo za cijelu fizičku kreaciju. Hosana! Hosana! hosana!

Blgoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Sada dolazimo s velikim vijestima! Tijekom posljednjih nekoliko desetljeća gledali smo kako naši suradnici koriste svoju stručnost u zakonima i financijama da stvore scenarij da stjeraju u kut mračnu kabalu, tako da mnoge njihove tajne metode ne budu sprovedene. Beskonačno su mračni postavljali prepreke na put naših suradnika. Međutim, dolaskom flota naše svemirske obitelji na kraju je dovelo do drugačijeg završetka. Ti ambasadori iz svemira koristili su njihove rastuće pozicije da na kraju stvore alternativu onome što se redovito događa. Iznenada, suci potpisuju papire i izvršavaju posebna pismena. Dugotrajni proces sada se pokrenuo prema naprijed, baš kao što su neka nebeska proročanstva predlagala. Krajem našeg tisućljećima dugog putovanja došlo je na početak postizanja ciljeva Svjetla za ovo fizičko područje. Mi smo se redovno sastajali s njihovim suradnicima u Agarti. Plan za uspjeh čovječanstva brzo poprima oblik.

Ovaj proces je izvorno počeo polako i dobivao je zamah. To je bio slučaj. Tek u zadnjem dijelu prvog desetljeća ovog tisućljeća počeli smo vidjeti stvarni napredak. Mračna kabala je započela naš dijalog s osjećajem da nas u nekom trenutku mogu lako izigrati. Zahvaljujući brojnim suradnicima iz Galaktičke Federacije, ova ideja mračnih počinje ne uspijevati. Kad je drugo desetljeće počelo, mračni su se na početku povukli i prekinuli sve pregovore. Nakon više od godine dana, naši suradnici su ih prisilili da se preispitaju. U skladu s tim, počeli smo iznova. Rezultati su ostali kao i u mnogim prethodnim susretima. Ovaj put, pregovori su spašeni vatrenim prihvaćanjem i rastućom moći brojnih drevnih obitelji. Mračni su bili prisiljeni da priznaju da više nemaju višu silu!

Bili smo blagoslovljeni tim događajima i radovali smo se onome što je stalna interakcija između tih s milošću ispunjenih obitelji i tih božanskih svemirskih ambasadora proizvodila. Kao što možete i pretpostaviti, veličanstveni moji, mračni su polako počeli popuštati brojnim našim zahtjevima. To nas je dovelo do mjesta gdje smo sada. Novije nacije ovog svijeta okupljaju se pod okriljem naroda koji su koristili svije raznovrsne moći da stvore presveti Savez! Sad se nalazimo na samom ulazu u novo područje i čekamo da se učine slijedeći brzi koraci. Ova mračna globalna oligarhija se tetura. To više nije biti svi i sve na ovom svijetu. To se svodi na samo jednog igrača u jednom činu. Mi blagoslivljamo Nebo i velikodušno se zahvaljujemo svima koji su koristili svoju moć i resurse kako bi pomogli čovječanstvu. Ostajemo ispunjeni svjetlom i radošću zbog svega što se događa na ovom svijetu. Haleluja! Haleluja! Haleluja!

Danas smo vas nastavili informirati o trenutnim događajima u cijelom svijetu. Sve više se približavamo rješenju i vremenu kada naše nebeske i svemirske obitelji mogu biti tu uz nas. Još imamo puno posla. Posvetimo ovo vrijeme da učinimo potrebne promjene mogućim. Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedan! Budite u radosti!)

Website: Planetary Activation Organization

Preveo: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge