Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 17. ožujka 2015

Sheldan Nidle - 17. ožujka 2015

11 Cib, 14 Ceh, 11 Ik

Selamat Jarin! Vraćamo se u radosti! Zemaljski saveznici koji su zaduženi da nadgledaju da međunarodni transfer novca teče ispravno i nepristrano spremni su da uskoro započnu s procesom koji će dovesti do distribucije vaših blagoslova. Oni vrše završno testiranje novog sustava. Ovaj sustav je povezan s globalnim resetom valuta. Uz to, ovaj proces će na kraju stvoriti uvjete u kojima zakon NESARA napokon može stupiti na snagu u Sjedinjenim Američkim Državama i na globalnoj razini. Nova uprava nam je najvažniji cilj. Vidjeli smo zataškavanje starog pro-kabalinog režima i globalnu kampanju dezinformacija o nama. Nova vlast će promijeniti ovu čudnu politiku u puno razotkrivanje. Ova politika će nam omogućiti da budemo otvoreniji u našim aktivnostima na svjetlu dana. Mi vam želimo pokazati da smo dobronamjerni. Tada možemo završiti projekte koji zahtijevaju da izvodimo manevre kako bi uklonili latentnu opasnost od zračenja iz Fukushime u vašim oceanima, zraku i vodi. Uz to, želimo se spustiti privremeno i provjeriti brojne Gajine čvorove rešetke. Moramo napraviti testove koje provode naši znanstvenici na brojnim mjestima diljem vašeg globusa.

Gaji se mora pomoći u njezinim nastojanjima da očuva svoje brojne ekološke životne zone. Istovremeno, površini vašeg planeta potrebno je vrlo masivno preuređenje. Mi smo se trudili da napravimo ono što je, u biti, vaš posao da čuvate ovaj globalni okoliš. Otkako je vaš zapadnoeuropski poslovni model postao norma, površina vašeg planeta je trpila. Tamo gdje su nekad postojale ogromne šume, sada vidite ogromno uništenje tradicionalnih staništa. Mi ne podržavamo nastavljanje određenih primitivnih realnosti u vašem svijetu. Ono što želimo je da koristite brojne napredne tehnologije za očuvanje i proširenje staništa. Mi namjeravamo uvesti uređaje koji unapređuju tehnologiju koju već posjedujete. Ono što vam sada nedostaje je potpuna predanost da to učinite. Nova uprava može promijeniti ovaj važan element i omogućiti vam da kao ljudi uspijete u brzoj ekološkoj kontroli štete. Ovaj niz akcija može brzo obnoviti vitalne odnose između vaših globalnih društava i Majke Zemlje. Što je još važnije, to vas može naučiti kako su doista dragocjena takva nesebična djela!

Ono što vam se događa naizgled je sporo, ali u stvarnosti, to je brzi hod prema punoj svijesti. Nebo je odredilo da ponovno evoluirate u galaktičke ljude. Dakle, Nebo je naredilo našim duhovnim vijećima da šaljemo naše flote da vas svakodnevno prate. Tijekom svakog slijedećeg desetljeća, mi postajemo sve više uključeni u proces pomicanja ovog ljudskog društva iz tame prošlih 13 tisućljeća u veličanstveno društvo Svjetla. Ovaj proces među vama se provodi mnogo sporije nego što smo željeli.Pa ipak, naš cilj ostaje da postanete istinski predstavnici nebeske misije na ovom svijetu. Prvo, oni koji su uključeni u ovu nebesku transformaciju nekako su posumnjali u našu stalnu prisutnost. Trebalo je više od jednog desetljeća da se u potpunosti riješite ovih briga. Naša diplomatska tijela naišla su na kameni zid vaših vlada. Međutim, sve se promijenilo na bolje u nekoliko posljednjih godina. Uz našu pomoć, oni koji predstavljaju svjetlo dobili su brojne vrlo bitne sudske odluke. Osim toga, naše tehnologije su spriječile mračne da ne pokradu veliki dio dragocjene imovine svjetla.

Ovi događaji skovali su istinski savez između naših novih zemaljskih saveznika i kabali donijeli paniku. Obje strane nam sada dopuštaju da imamo istinsku razmjenu s njima. Ovi susreti nam pomažu da razvijemo pravi set strategija s našim zemaljskim saveznicima. Isto tako, predstavnici kabale počinju nas viđati u novijem svjetlu. Mi smo nebeska galaktička opcija. Mnogi događaji koji su se trebali organizirati da slome njihovu opoziciju danas izgledaju nemogući i nedavno su napušteni. Ono što je ostalo je šarada koja se svakodnevno odvija između vlada, tiska i mnoštva glasina na internetu. To će se nastaviti sve dok sadašnji sustav ili pobijedi ili bude poražen od strane Svjetla. Mi smo ovdje da osiguramo veliku pobjedu Neba. Vaše vrijeme mraka doista se približava najslavnijem završetku! Mnogi događaji koji signaliziraju kraj ove strašne stvarnosti počinju se manifestirati. Naš zadatak je da dovršimo ove preduvjete, a onda sletimo, i s velikom radošću da se sastanemo s vama. Tada, naši mentori vas mogu povesti prema čudesima pune svijesti.

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Dolazimo s velikim blagoslovima! Naši zemaljski suradnici ubrzano testiraju i pripremaju se da odobre sustav za dostavu vaših sredstava prosperiteta. Isto tako, brojne grupe vrše pripreme za uvođenje NESARA zakona u Sjedinjenim Američkim Državama. Vrhovni sud SAD-a prvobitno je zaplijenio ovaj zakon na prelasku tisućljeća. Dolazi vrijeme da se ovaj izvanredni dokument objavi. Razni pojedinci završavaju planove koji će izvući ove dokumente iz tajnosti koju su dugo uživali. Kad se to uskoro dogodi, to će označiti povratak vaše prave republike, i potrebe da se ona brižno štiti. Kao Majstori, mi duboko blagoslivljamo ovo i znamo da će ta velika promjena biti mirna. Ova promjena vlasti biti će početak veće promjene, koja će signalizirati kraj vladavine kabale. Vi ćete biti uvedeni u čisto i transparentno upravljanje!

Imajte stalno na umu da je ovo božji blagoslov. Zahvaljujemo se tim hrabrim i veličanstvenim sposobnostima onih koji su to omogućili. Zahvaljujemo se i svima vama koji ste dugo održavali tu viziju i omogućili da vaše velike energije budu dodane svemu što radimo. Ovom radu su bila potrebna tisućljeća da bi se ostvario. Uvijek budite zahvalni Nebu i spremni nagraditi sve one koji su došli iz daleka da vam pomognu u ovom slučaju. Mi promatramo kako svaki od vas raste u svijesti. I milosrdno koristite vaše nove sposobnosti kako bi pomogli da ti vrlo naporni procesi uspiju. Sada ćete gledati ono što mnogi od vas niste znali, povećanu i jednoglasnu pomoć Gaji i ovom "globalnom selu" na kojem živite, da promijeni i stvori novu stvarnost. To je ta stvarnost koja će pozdraviti vašu veću obitelj.

Čudesne duhovne energije su tu da promijene ovu stvarnost i pripreme vas za kristalne svjetlosne komore. Ovo posebno živo svjetlo vratit će vam nazad ono što su Atlantiđani uzeli od vas. Vi ćete proširiti ovu veliku družinu Majstora i dovršiti posao koji ste započeli jako davno u drevnoj Lemuriji. Vidjet ćete preporod ove solarne zvjezdane nacije i koristiti svoje moći da uvelike povećate meditacije i molitve koje mi vršimo svakodnevno kako bi pomogli Zemlji i njezinim sestrinskim svjetovima. Naše Sunce sadrži moćan duh koji vam u radosti želi dobrodošlicu u ovo novo područje. Tama je poslužila svrsi. Vi ćete koristiti svoje stečene mudrosti, više nego što smo mi, da prenesemo snagu Svjetla posvuda. Mi ćemo vas nadzirati i voditi vas na vašim slijedećim putovanjima. Postoji mnogo toga za što vam Nebo želi dati upute. Kao oni iz božanske službe, mi rado očekujemo ono što Nebo toliko želi. Hosana! Hosana! Hosana!

Danas smo nastavili našu poruku! Ovaj svijet se mijenja. Kad se to dogodi, to to će vas dovesti bliže veličanstvenog područja koje ste dugo čekali! Vaše strpljenje i vaše frustracije ovdje su nagrađene. Mi jednostavno tražimo da u potpunosti uživate u čudima koja će se pojaviti! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedan! Budite u radosti!)

Website: Planetary Activation Organization

Preveo: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge