Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 12.siječnja 2016


Sheldan Nidle - 12.siječnja 2016

13 Caban, 10 Chen, 12 Manik

Dratzo! Mnoge očekivane akcije su odgađane zbog pretjeranog opreza i nepotrebnih mjera sigurnosti. Oni koji trenutno kontroliraju te fondove duboko su zabrinuti i stoga su se vratili na proces koji im omogućuje da rade od početka puževim korakom. Ova promjena načina rada usporila je isporuke i promijenila vrijeme kad će ta novčana sredstva biti isporučena. To je sada u mnogo slobodnijem tempu nego što smo u početku bili dali. Opet, ta sredstva su u rukama onih koji se osjećaju udobnije s tempom koji je ispunjen nizom posebnih kontrola u svakoj fazi ovog postupka. To se koristi da se tajno prebace ogromne svote preko granica. Naše je uvjerenje da taj usporeni proces radi dvije stvari. Prvo, uvelike je usporio broj budućih najava koje će signalizirati početak globalnog reseta valuta. Drugo, to je usporilo preliminarni raspored za masovna uhićenja i preuređenje svjetskih prevarantskih bankarskih sustava.

Ti zastoji su još jedan znak koliko je teško brzo se pokrenuti protiv starog, mračnog poretka, koji je vladao ovim područjem tisućljećima. Iako imamo alate i dokaze da se poraze ovi odvratnici, vrlo je teško, čak i nakon niza sporazuma ubrzati ovaj vitalni proces. Mračni shvaćaju do koje mjere su se snage svjetla infiltrirale među onima koji znaju kako su doista nepošteni načini njihovih bivših mračnih gospodara. Ova stara "povijest" opet je proizvela oprez čak i onda kada zapravo nije doista potreban. Duboko se ispričavamo zbog ovih ultra sporih akcija. Teško se pokrenuti kad je način obavljana stvari izazovan. Vaš svijet je sada duboko ukorijenjen u ovaj skup starih postupaka. Naš izazov je da to promijenimo i omogućimo da dašak svježeg zraka prodre u ovu operaciju. Stoga očekujemo da će taj proces započeti u kratkom vremenu. Čak i oni ispunjeni oprezom zaista su pridonijeli velikoj promjeni ove stvarnosti. Dakle, stari načini će biti konačno odbačeni.

Dok se ovaj proces promjena nastavlja, ostanite fokusirani na pobjedu. Mi smo potpuno uvjereni da je svatko odlučan da se okončaju užasni načini mračne kabale. Kabala je koristila svoju vlast da zastraši, iskrivi i zbuni sve. Mi smo svjesni kako su ove metode postupno ostavile mnoge iscrpljene kad pokušaju napraviti nešto pozitivno. Unatoč tog neopravdanog straha, neki stupanj akcije trenutno se odvija. Nije lako suprotstaviti se onima kojih ste se bojali toliko dugo. Takva akcija se ipak odvija. Stvar potrebna za promjenu same srži ove stvarnosti se događa. Mračni sada znaju da su njihovi dani kontrole uma završili. Vrijeme za mnoge ključne najave je nad nama. One će pokrenuti masivni domino efekt koji će promijeniti vaše područje zauvijek. To uključuje noviji, pravedniji monetarni sustav, prosperitet i naravno, novu upravu. Pripremite se da budete zapanjeni i počašćeni onim što će se sada dogoditi!

Dok se premještate u ovu novu eru, budite svjesni onoga što to doista znači. Stare percepcije koje ste nosili sa sobom još od djetinjstva više se neće u potpunosti primjenjivati. To će biti početak nove stvarnosti za sve. Jako davno, vi ste postali pijuni mračne vladajuće grupe koja je stvorila klasu poslušnika, koje mi zovemo mračna kabala. Ta kabala je izazvala Nebo i tijekom posljednjih nekoliko desetljeća stvorila je carstvo kojim je namjeravala vladati kako joj se sviđa za vječnost. Ova želja je osujećena i s onim što se događa, vi ćete ih uskoro vidjeti uhićene i privremeno odvojene od vas. Ovoj grupi šarlatana će se suditi i njihova nelegalno stečena dobra podijelit će se vama. Odvojite vremena da ocijenite ono što se događa. Dobit ćete slobodu i dati će vam se prilika da u potpunosti sudjelujete u vašim poslovima. Nemojte ovu priliku uzeti olako. Budite marljivi i spremni svakodnevno biti pas čuvar. Sloboda je obaveza koju treba pažljivo nadgledati! Udružite se i pripremite se za nove odgovornosti.

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Vi, draga srca, na samom ste rubu nove stvarnosti. Oni koji su zaduženi za isporuku velikog prosperiteta vama napokon su spremni završiti ovaj dugi proces koji je počeo prije mnogo stoljeća. Naš cilj da im dodjelimo ovu veliku odgovornost temelji se na njihovoj iskrenosti i velikoj marljivosti, što nam je omogućilo da znamo da će u pravom božanskom trenutku taj veliki zadatak biti ostvaren. Trenutak ovog velikog završetka sada je stigao. Mi smo vrlo sretni da ćete primiti mnoge blagoslove za koje ste vi zaslužni. Trenutak završetka vašeg ropstva u ovoj mračnoj zemlji je došao. Dobit ćete slobodu s tim blagoslovima. Vrijeme vašeg prosvjetljenja konačno će početi! Mi također pripremamo naše lekcije za vas. One će vas naučiti o vašem porijeklu i razlozima vaše božanske misije na ovom planetu. To će vam dalje objasniti vaši Agarčanski rođaci.

Dok se približavamo ovom vrlo uzbudljivom vremenu, čini se da je ovaj svijet netaknut onim što govorimo i osjećamo svaki dan. Mnogo toga što se mijenja čini se na način prikriven od strane mračnih. Unatoč tome, to je samo varka koju vi zapažate. Ovo ludo područje puno je trikova. Mračni shvaćaju što Nebo radi. Uprkos razočaranjima, ostanite fokusirani na vaše vizije i nagradu koju one sadrže. Vi ste snažni ljudi, a mi smo samo došli da odamo priznanje i da vas podržimo. Ovaj svijet je pokazao svoju okrutnost i posljedice toga. Ovaj set čudnih uzroka i posljedica spreman je da se transformira. Svjetlo je došlo i u završnoj je proceduri da pretvori vaše brige u čudesne stvari koje ste dugo sanjali! Veličanstveni trenutak novih odgovornosti za vas i nas sada stiže.

Koristite svoju viziju i svoje istinske snove da vas vode. Nebo zna tko ste vi uistinu i pokazije vam put prema novoj stvarnosti. Nebo vas je poslalo na ovaj završni put koji vas vodi u punu svijest. Mi smo jednostavno božanski instrument na ovom svetom putovanju. Ovo vrijeme naše zajedničke povijesti tek počinje. Vi ste u procesu pripreme vašeg tijela i duše da se transformiraju u kristalnu verziju, koja je vaše potpuno svjesno sebstvo. Bili ste pošteđeni ogromnih teškoća stvorenih ovim putovanjem i na njegovom mjestu je loš odraz vaših ograničenja svjesnog sebstva. Iako je to omogućilo da se bol i razdor nastave, budite zahvalni da nije bilo apokalipse da bi to moglo biti. Vi ste sada u završnoj fazi novog područja. Vaš put je očišćen za pobjedu! Haleluja! Haleluja! Haleluja!

Današnji dan smo proveli na našoj misiji da vam pružimo sveobuhvatno izvješće o onome što se događa na ovom svijetu. Mračni su izgubili i sve što odugovlači je krajnja potreba za oprezom i sporosti. Vaši blagoslovi dolaze i vi ćete ih vidjeti kako vam se pojavljuju pred očima! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)


Website: Planetary Activation Organization
Hrvatski prijevod: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge