Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 18. listopada 2016


Sheldan Nidle - 18. listopada 2016

5 Imix, 4 Tzec, 13 Caban

Dratzo! Pobjeda svjetla raste. Svugdje u vašem svijetu, pojava novog financijskog sustava i neprestani valovi blagostanja se nastavljaju. Zajedno s ovim divnim promjenama su izgledi za mir koji samo što se nije dogodio. U svojim završnim trenucima, mracni su pokušali, ali nisu mogli pokrenuti globalni rat. Srecom, naši posrednici i njihove zemaljske kolege sprijecili su da se to dogodi. Ovaj površinski svijet takoder se brzo pomakao naprijed u smjeru prvog kontakta. Vi ulazite u eru kada ce potreba za novcem brzo nestati. Ovaj proces ce biti potpomognut upotrebom novih tehnologija, vaših i naših, koje ce uvesti univerzalni procesor. Ovaj cudesni uredaj ce prikazati zastarjelom potrebu za poljoprivredom, proizvodnjom i korištenjem prirodnih resursa. Dakle, vaša globalna društva biti ce oslobodena potrebe da se toliko njene populacije posvecuje ovim teškim i opasnim poslovima. Gaja može ocekivati da ce se veci dio njenog zemljišta vratiti u izvorno okruženje. Ovaj proces ce omoguciti širenje livada, mocvarnih podrucja i šuma. Prema tome, sve više i više vašeg okruženja mora se preurediti za dodatni broj staništa.

Te promjene ce poboljšati kvalitetu vašeg zraka, omogucujuci oceanima da opet bude krcat ribom. Voda u jezerima i rijekama takoder ce postati cišca. Vi cete nauciti koristiti svoje osobne procesore za pripremu jela i da zamijenite namještaj ako želite. Ovaj široki niz promjena omogucuje vašim Uzašlim Majstorima da vas upoznaju s vašom prošlošcu i da vas pripreme za naš dolazak. Naši mentori namjeravaju iskoristiti ovo novo znanje da prošire nacin kojim gledate na sebe, individualno i kolektivno. Vaša globalna društva trebaju sasvim procijeniti vrijednost nacina na koji oni djeluju. Velika raznolikost je prilika da preuredite nacin na koji se covjecanstvo može najbolje slagati medusobno. Vi cete tada biti u tranziciji u svijet koji može shvatiti što ove promjene mogu ostvariti. To ce vam omoguciti da vidite Gaju kao podijeljeno carstvo, i omoguciti vam da predstavite Agarcane ovom vanjskom podrucju. To samo po sebi je veliki korak u pravom smjeru. To znaci da se besmislica koja je zapocela s Atlantidanima i potpomognuta Anunakijima konacno može staviti na pocinak.

Sve to je dio procesa koji se poceo dogadati covjecanstvu sredinom 1960.tih godina. Odjednom, mladi su poceli shvacati koliko su uredbe Neba bile sveobuhvatne. Osjecaj novog radanja svijesti postao je jasan mnogima od njih. U Americi, ovaj poziv na budenje postao je poznat kao "Ljeto ljubavi". Ovo budenje dovedeno je u kratki spoj uvodenjem psihodelicnih droga od strane mnogih gurua ovog pokreta. Ovi fakultetski orijentirani gurui uspješno su pogrešno usmjerili pokret svjesnosti i doveli do strašnog doba ovisnosti o drogama. Njihove akcije brzo su uhvatile u zamku proces svjesnosti. Samo mracne akcije Ancharana (u blizini vašeg Sunca, na primjer) bile su te koje su nam omogucile da interveniramo i pomognemo da se taj rast svjesnosti nastavi. Naša intervencija je pomogla da se skrene slijedeci dio master plana mracnih, lažna invazija vanzemaljaca. To je trebalo biti sredstvo kojim bi se produžio niz velikih vojnih akcija koje bi upotpunile trajno ropstvo površinskog stanovništva.

Iznenadna navala tih lažnih akcija dovela je Nebo da nas zamoli da pocnemo veliku intervenciju protiv mracnih sila. 1990 godine, poslali smo veliku S&E flotu da nadgleda pomake svijesti tek zapocete od strane Neba. Kao što se možda sjecate slijedeca dva i pol desetljeca ukljucila su dogadaje koje smo opisali u brojnim prošlim izvješcima. Onda je uslijedila kratka krivulja ucenja. Na kraju smo organizirali dio svjetlosnog tima koji je s velikom predanošcu svojoj božanskoj službi, bio u mogucnosti završiti veliki plan mracnih za vaše trajno porobljavanje. Taj proces je doveo mracne do sheme posljednjeg branika, americkih izbora 2016. i gotovo uspješnog pokušaja u 2016. da izazovu paniku nuklearnog rata. Naravno da je to bilo ograniceno deklaracijama o NESARA Republici. Ovaj novi entitet može umanjiti znacaj izbora i ohladiti svaki potencijalni nuklearni rat. Vi sada stojite na pragu razotkrivanja, u vrijeme velikog mira i svitanja ogromnog napretka! Stara stvarnost nestaje i nova se cvrsto ukorjenjuje! Aleluja! Aleluja!

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Stvarnost vašeg svijeta se transformira. Naš pocetni zadatak je da blagoslovimo sve one koji omogucuju radanje doba slobode, mira i blagostanja. Oni koji su tako dugo kontrolirali ovo površinsko podrucje sada su izolirani od vas. Duga mracna noc vaših duša je na izmaku! Pred vama je vrijeme ostvarenja vaših snova, i da dugi popis zabranjenih tehnologija vidi svjetlost dana. Sve to se odvija u stanju božanske milosti i s pravom mjerom božanskog milosrda. Iskreno se zahvaljujemo svima koji implementiraju svoje svete vizije pomažuci da se omoguci sve ovo. Budite blagoslovljeni, i znajte u srcu srca da ce velicanstvena stvarnost radosti i slavlja uskoro biti vaša! Vi cete se sresti s nama i saznati mnogo o vašim korijenima, i o davno zaboravljenoj povijesti. U ovom trenutku, odvojite trenutak da se zahvalite Nebu i njegovim velikim instrumentima ovog svijeta i drugih. Vi se sada približavate vremenu slobode. Neka ovo beskrajno blagostanje sada pocne!

Mi se pripremamo za susret s onima koje smo mi, vaši Uzašli Majstori, poznavali tisucljecima. To su vaši bivši Lemurijski rodaci iz unutarnje Zemlje, Agarte. S nama, oni su ponudili covjecanstvu zaklon od mracnih i osigurali mjesto gdje su se sveta milost i milosrde mogle primjenjivati. Zahvalni smo takoder da cemo svi mi dobiti živi dom sa starim ritualima koji su donijeli našim srcima istinsku radost i ljubav. Ovdje smo se pripremali za našu misiju da vam pomognemo, i ovdje smo našli one koji su, kad je to potrebno, došli da nam pomognu. Mi blagoslivljamo ovaj dolazak nove ere za covjecanstvo i znamo da ce uskoro svi biti ujedinjeni u povratku ovog vanjskog podrucja u punu svijest. Zatim, kao galakticki ljudi, vidjet cete ujedinjenje unutarnje i vanjske Zemlje. Tada, Nebo ce dati svima nama naše novo, božansko naredenje za marš.

Radosno promatrajte ono što ste postigli u nebesko dobro ime. Bili ste cvrsti u svojim vizijama i dali ste svu energiju potrebnu da se pozitivno promijeni ovo podrucje. Vaša dobra djela se nagraduju. Vi ste se oslobodili vašeg vjekovima dugog dužnickog ropstva i možete uživati u vjecnom svjetlu slobode. Imat cete potreban novac da opet budete zdravo i dobro. Takoder cete imati sposobnost da zapocnete proces pomladivanja. Osim toga, imat cete sredstva za napredovanje, i ovaj izvanredan resurs da ostvarite svoje snove. Za sve to, mi vas blagoslivljamo i želimo vam samo najbolje. Jako davno, bili smo stvoreni od strane Neba da ublažimo sumorne i zlokobne udarce koje su vam svakodnevno zadavali mracni podanici. Sada ova misija prelazi u novu. Mi cemo nadzirati proces vašeg ponovnog povratka da budete galakticki ljudi. Ovo vrijeme ce sigurno biti prepuno radosti i nacina da lako komuniciramo sa svakim od vas. Hosana! Hosana! Hosana!

Danas, proveli smo s našim milostivim zadatkom. Predstavili smo vam ova izvješca kako bi vam dali bolje shvacanje nacina na koje se ovo podrucje transformira. Zauzevši vrh u našem novom podrucju, uživajte u onome što se probija svud oko vas! Znajte najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski za Budi Jedno! I Budi u Radosti!)


Website: Planetary Activation Organization

Hrvatski prijevod: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge