Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 18. listopada 2016Sheldan Nidle - 18. listopada 2016

5 Imix, 4 Tzec, 13 Caban

Dratzo! Pobjeda svjetla raste. Svugdje u vašem svijetu, pojava novog financijskog sustava i neprestani valovi blagostanja se nastavljaju. Zajedno s ovim divnim promjenama su izgledi za mir koji samo što se nije dogodio. U svojim završnim trenucima, mračni su pokušali, ali nisu mogli pokrenuti globalni rat. Srećom, naši posrednici i njihove zemaljske kolege spriječili su da se to dogodi. Ovaj površinski svijet također se brzo pomakao naprijed u smjeru prvog kontakta. Vi ulazite u eru kada će potreba za novcem brzo nestati. Ovaj proces će biti potpomognut upotrebom novih tehnologija, vaših i naših, koje će uvesti univerzalni procesor. Ovaj čudesni uređaj će prikazati zastarjelom potrebu za poljoprivredom, proizvodnjom i korištenjem prirodnih resursa. Dakle, vaša globalna društva biti će oslobođena potrebe da se toliko njene populacije posvećuje ovim teškim i opasnim poslovima. Gaja može očekivati da će se veći dio njenog zemljišta vratiti u izvorno okruženje. Ovaj proces će omogućiti širenje livada, močvarnih područja i šuma. Prema tome, sve više i više vašeg okruženja mora se preurediti za dodatni broj staništa.

Te promjene će poboljšati kvalitetu vašeg zraka, omogućujući oceanima da opet bude krcat ribom. Voda u jezerima i rijekama također će postati čišća. Vi ćete naučiti koristiti svoje osobne procesore za pripremu jela i da zamijenite namještaj ako želite. Ovaj široki niz promjena omogućuje vašim Uzašlim Majstorima da vas upoznaju s vašom prošlošću i da vas pripreme za naš dolazak. Naši mentori namjeravaju iskoristiti ovo novo znanje da prošire način kojim gledate na sebe, individualno i kolektivno. Vaša globalna društva trebaju sasvim procijeniti vrijednost načina na koji oni djeluju. Velika raznolikost je prilika da preuredite način na koji se čovječanstvo može najbolje slagati međusobno. Vi ćete tada biti u tranziciji u svijet koji može shvatiti što ove promjene mogu ostvariti. To će vam omogućiti da vidite Gaju kao podijeljeno carstvo, i omogućiti vam da predstavite Agarčane ovom vanjskom području. To samo po sebi je veliki korak u pravom smjeru. To znači da se besmislica koja je započela s Atlantiđanima i potpomognuta Anunakijima konačno može staviti na počinak.

Sve to je dio procesa koji se počeo događati čovječanstvu sredinom 1960.tih godina. Odjednom, mladi su počeli shvaćati koliko su uredbe Neba bile sveobuhvatne. Osjećaj novog rađanja svijesti postao je jasan mnogima od njih. U Americi, ovaj poziv na buđenje postao je poznat kao "Ljeto ljubavi". Ovo buđenje dovedeno je u kratki spoj uvođenjem psihodeličnih droga od strane mnogih gurua ovog pokreta. Ovi fakultetski orijentirani gurui uspješno su pogrešno usmjerili pokret svjesnosti i doveli do strašnog doba ovisnosti o drogama. Njihove akcije brzo su uhvatile u zamku proces svjesnosti. Samo mračne akcije Ancharana (u blizini vašeg Sunca, na primjer) bile su te koje su nam omogućile da interveniramo i pomognemo da se taj rast svjesnosti nastavi. Naša intervencija je pomogla da se skrene slijedeći dio master plana mračnih, lažna invazija vanzemaljaca. To je trebalo biti sredstvo kojim bi se produžio niz velikih vojnih akcija koje bi upotpunile trajno ropstvo površinskog stanovništva.

Iznenadna navala tih lažnih akcija dovela je Nebo da nas zamoli da počnemo veliku intervenciju protiv mračnih sila. 1990 godine, poslali smo veliku S&E flotu da nadgleda pomake svijesti tek započete od strane Neba. Kao što se možda sjećate slijedeća dva i pol desetljeća uključila su događaje koje smo opisali u brojnim prošlim izvješćima. Onda je uslijedila kratka krivulja učenja. Na kraju smo organizirali dio svjetlosnog tima koji je s velikom predanošću svojoj božanskoj službi, bio u mogućnosti završiti veliki plan mračnih za vaše trajno porobljavanje. Taj proces je doveo mračne do sheme posljednjeg branika, američkih izbora 2016. i gotovo uspješnog pokušaja u 2016. da izazovu paniku nuklearnog rata. Naravno da je to bilo ograničeno deklaracijama o NESARA Republici. Ovaj novi entitet može umanjiti značaj izbora i ohladiti svaki potencijalni nuklearni rat. Vi sada stojite na pragu razotkrivanja, u vrijeme velikog mira i svitanja ogromnog napretka! Stara stvarnost nestaje i nova se čvrsto ukorjenjuje! Aleluja! Aleluja!

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Stvarnost vašeg svijeta se transformira. Naš početni zadatak je da blagoslovimo sve one koji omogućuju rađanje doba slobode, mira i blagostanja. Oni koji su tako dugo kontrolirali ovo površinsko područje sada su izolirani od vas. Duga mračna noć vaših duša je na izmaku! Pred vama je vrijeme ostvarenja vaših snova, i da dugi popis zabranjenih tehnologija vidi svjetlost dana. Sve to se odvija u stanju božanske milosti i s pravom mjerom božanskog milosrđa. Iskreno se zahvaljujemo svima koji implementiraju svoje svete vizije pomažući da se omogući sve ovo. Budite blagoslovljeni, i znajte u srcu srca da će veličanstvena stvarnost radosti i slavlja uskoro biti vaša! Vi ćete se sresti s nama i saznati mnogo o vašim korijenima, i o davno zaboravljenoj povijesti. U ovom trenutku, odvojite trenutak da se zahvalite Nebu i njegovim velikim instrumentima ovog svijeta i drugih. Vi se sada približavate vremenu slobode. Neka ovo beskrajno blagostanje sada počne!

Mi se pripremamo za susret s onima koje smo mi, vaši Uzašli Majstori, poznavali tisućljećima. To su vaši bivši Lemurijski rođaci iz unutarnje Zemlje, Agarte. S nama, oni su ponudili čovječanstvu zaklon od mračnih i osigurali mjesto gdje su se sveta milost i milosrđe mogle primjenjivati. Zahvalni smo također da ćemo svi mi dobiti živi dom sa starim ritualima koji su donijeli našim srcima istinsku radost i ljubav. Ovdje smo se pripremali za našu misiju da vam pomognemo, i ovdje smo našli one koji su, kad je to potrebno, došli da nam pomognu. Mi blagoslivljamo ovaj dolazak nove ere za čovječanstvo i znamo da će uskoro svi biti ujedinjeni u povratku ovog vanjskog područja u punu svijest. Zatim, kao galaktički ljudi, vidjet ćete ujedinjenje unutarnje i vanjske Zemlje. Tada, Nebo će dati svima nama naše novo, božansko naređenje za marš.

Radosno promatrajte ono što ste postigli u nebesko dobro ime. Bili ste čvrsti u svojim vizijama i dali ste svu energiju potrebnu da se pozitivno promijeni ovo područje. Vaša dobra djela se nagrađuju. Vi ste se oslobodili vašeg vjekovima dugog dužničkog ropstva i možete uživati u vječnom svjetlu slobode. Imat ćete potreban novac da opet budete zdravo i dobro. Također ćete imati sposobnost da započnete proces pomlađivanja. Osim toga, imat ćete sredstva za napredovanje, i ovaj izvanredan resurs da ostvarite svoje snove. Za sve to, mi vas blagoslivljamo i želimo vam samo najbolje. Jako davno, bili smo stvoreni od strane Neba da ublažimo sumorne i zlokobne udarce koje su vam svakodnevno zadavali mračni podanici. Sada ova misija prelazi u novu. Mi ćemo nadzirati proces vašeg ponovnog povratka da budete galaktički ljudi. Ovo vrijeme će sigurno biti prepuno radosti i načina da lako komuniciramo sa svakim od vas. Hosana! Hosana! Hosana!

Danas, proveli smo s našim milostivim zadatkom. Predstavili smo vam ova izvješća kako bi vam dali bolje shvaćanje načina na koje se ovo područje transformira. Zauzevši vrh u našem novom području, uživajte u onome što se probija svud oko vas! Znajte najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski za Budi Jedno! I Budi u Radosti!)


Website: Planetary Activation Organization

Hrvatski prijevod: Fredi
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge