Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 25. listopada 2016


Sheldan Nidle - 25. listopada 2016

12 Lamat, 11 Tzec, 13 Caban

Selamat Jalwa! Proces cišcenja ove zemlje od njene ljudske gamadi se nastavlja. Podanike ovog podrucja i dalje je lako naci i uhititi. Oni doista misle da svjetlo ne može omesti njihove pozicije moci. Brzo, oni otkrivaju strašnu istinu. Njihovi pogrešni nacini ne mogu se više tolerirati. Vladavina mracnih brzo završava i zamjenjuje se raznim verzijama "GESARA". Kad cišcenje ovih bezbožnih baraba završi, oni koji drže sredstva lako ce pustiti da to golemo bogatstvo krene svojim putem po cijelom svijetu. Vi cete primiti obilje koje ce zauvijek završiti s opakim nagomilavanjem mracnih i njihovih glupih podanika. Nikad ne zaboravite kako su vas mracni na tako zao nacin sprijecili da primite sredstva koja hitno trebate da preuredite ovu stvarnost. Od vitalne je važnosti da vidite ovo ogromno bogatstvo kao nacin da se osigura da se vaši snovi ostvare. Vaša uvjerenost i uspješno sanjarenje ce vam omoguciti da se oslobodite svojih neutemeljenih strahova i trajnog uvjerenja da ste manje vrijedni od ostalih. Svi vi ste cudesna unija potencijala koji se treba ocitovati na svaki moguci nacin.

Budite u stanju vidjeti sebe kao vrlo vrijednog clana ove globalne unije i naucite o svom suverenom pravu da manifestirate svoje snove. To je nacin na koji ovaj kolektiv može proizvesti kreativna rješenja za novu stvarnost. Vi imate u sebi duboku mudrost. Nemojte misliti da su vaši snovi nedostojni. Vi ste važan dio ove kolekcije površinskog covjecanstva. Budite trajno povezani jedni s drugima i na taj nacin shvatite kako ovaj stalno fluktuirajuci set doprinosi mijenjanju cjeline. Usvojite poziciju u kojoj ste intuitivno shvatili da ova beskrajna operacija uokviruje vašu novu stvarnost. Mi smo ovdje, kao i Nebo, da nadgledamo ovaj proces. Budite slobodni doprinijeti sa svojom ljepotom ovoj organskoj cjelini. Oslobodite se starih nacina i uvjerenja. To ce biti novo vrijeme ispunjeno sa slobodom i blagostanjem. Morate otpustiti kontrolna pitanja ugradena u vas tako studiozno od strane mracnih. Dobrodošli u razigranost svjetla i otkrijte velicanstvenost toga tko ste vi zapravo. To je samo prethodnica ovog novog doba duhovnog otkrivanja!

Ovo novo doba otkrica je zapravo o razumijevanju kako svjetlo stvara svoje stvarnosti. Vi to brzo ucite, i dobivate uvid u njegovu izuzetnu zamršenost. Ovaj vaš novi život temeljiti ce se na vašim snovima i radu svjetla u njima. Dugo ste bili u poricanju o tome kako se transformirati uceci da doista budete svoji. Davno, bili ste slika unutrašnje kreativnosti. Ogranicenja ucenja od onih oko vas na pocetku su vas sprjecavala. Kasnije, ta ogranicenja su se pretvorila u zidove koji vas sada okružuju. Ovaj nametnuti osjecaj ogranicenja treba razbiti i potpuno napustiti. Umjesto toga, vama treba novi prototip. Onaj koji, s obzirom na vašu primitivnu zaigranost, joj omogucuje da vas obuzme. Vi nekako osjecate da je ovaj proces neprimjeren. Vi morate završiti s tim osjecajem. Zamijenite ga s potrebom da vidite kako možete izmjeriti gdje se uklapate u cjelinu. Ovo mjerilo je u vama. Duh vam je to dao kad ste se rodili. Sve što je potrebno je da znate kako to prepoznati. To je zadatak koji naši mentori namjeravaju istražiti s vama.

Pocnite, dakle, istraživati kakav je to osjecaj biti neogranicen u svojim resursima. Pogledajte unutar sebe, s namjerom, pažljivo istražite svoje prioritete za svaki od vaših snova i kako se oni uklapaju u velicanstvenu cjelinu. Koristite ovaj veliki okvir da odredite kako ih želite manifestirati. To je, naravno, samo pocetak. Pogledajte oko sebe i razgovarajte o svemu tome sa svojim najbližim prijateljima ili obitelji. Namjera nam je da to u potpunosti proširimo s vama. Prvi zadatak naših mentora je da vam se omoguci da otpustite strahove i sve druge duboke percepcije koje vas mogu ograniciti. Želja nam je da otkrijete koliko ste doista nevjerojatni. Ovaj proces je potreban da vas se osnaži kako bi eliminirali svoje stare percepcije. Uvijek imajte na umu da imate ogromni potencijal koji bi se trebao proširiti na sve što ste sposobni opaziti. Taj potencijal je glavni element koji ce vam vaš mentor utkati i onda istražiti s vama. Ova operacija može potrajati neko vrijeme kako bi to u potpunosti razumjeli. Stoga vam namjeravamo pokazati kako vas ovaj plan može otvoriti da sveobuhvatno ispunite svoje snove. U tome leži kljuc vašeg ogromnog potencijala!

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Došli smo naglasiti cinjenicu da se vaše podrucje mijenja na bolje. Oni koji sumnjaju u ovo trebaju samo pogledati oko sebe i vidjeti da držanje mracnih i njihovih podanika ne donosi ništa drugo osim bezumne nade za uspjeh koji je sada doista nedostižan. Bitno je da oni koji imaju vizije slicne našima shvate da ovaj novi svijet je zaista blizu! Zajedno zatražimo prvo od Neba, a onda zatražimo od vaših vlada da sustav vlasti bude implementiran da ga svi vide. Nebo ce napraviti vremenski raspored s mracnima. Vrijeme se približava, dragi naši, kada ce se ovo cudo manifestirati. Zato budite spremni objasniti, kad se približi, da novi nacini dovedu do radosti! U ovoj radisti svi možemo neometano ostaviti godine frustracija. Pustite sve tragedije koje vas okružuju. Ovo je vrijeme kada ce se mnogi vaši snovi manifestirati i konacno ce se završiti sa starim nacinima. Neka zvono slobode zazvoni opet i opet u cijelom tom podrucju!

Svatko od vas još od djetinjstva je imao niz posebnih želja koje su se mijenjale mnogo puta dok ste odrastali. Oslobodite ove velike vizije. Prepoznajte kako duboko u vama one mogu donijeti veliku radost. Nebo iskreno želi da se sve to dogodi. Bogatstvo i pogodnosti koje omogucuju da se to ostvari su sve ono što Nebo namjerava ostvariti. Uzvišeni Stvoritelj svega je to odredio još prije više tisucljeca. Kao što smo prije spomenuli, božanski raspored je u primjeni. Ovo vrijeme je božanski odredeno. Ovo sveto vrijeme je blizu. Mi Majstori cinimo sve što je potrebno da donesemo ovaj velicanstveni trenutak na Gaju. Dogadaji se trenutno odvijaju kako bi se postigao ovaj sveti dogadaj. Dakle, potrebno je da iznesete vani vaše svjetlo tako da se ovaj dogadaj može odvijati sada. Dakle, bitno je da svi budu ustrajni u manifestiranju posljednjeg velikog dogadaja. Molimo da budete ustrajni u ovom zadatku.

Jako davno, površina ovog podrucja izgledala je iznimno tužno. Anunaki su bili posvuda. Njihova mracna djela, pojacana ludilom ritualnog ubijanja i stalnim ratovima, bili su pravilo dana. U proteklom stoljecu i pol, ova tama pocela se polako dizati. Sada ste na samom rubu Doba svjetla. Ono što je nekad izgledalo nemoguce da se dogodi. Sada kada je ova rastuca svijest dosegla opcu svijest, neka mocna cuda ce se dogoditi. Nastavite raditi za svjetlo! Znajte da tama izmice. Mi Majstori to zapažamo svakodnevno. Postajemo sve uvjereniji u to. Mracni su prisiljeni da se odreknu svojih tortura nad vama. Potencijalni ratovi nece donijeti ploda. Aura mira se spušta na ovu blagoslovljenu Zemlju. Vrijeme cudesnih dogadaja odjednom se pojavljuje i zaista je blizu! Ne gubite vjeru! Ostanite pozitivni i ocekujte da ce se dogoditi još više cuda!

Danas smo još jednom izvijestili što se dogada na ovoj dragocjenoj kugli! Objave mnogih stvari koje ste dugo priželjkivali su tu! Novo vrijeme za sve je nad nama! Budite spremni da budete najradosniji dio toga! Znajte najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski za Budi Jedno! I Budi u Radosti!)


Izvor: Planetary Activation Organization

Hrvatski prijevod: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge