Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 11. listopada 2016


Sheldan Nidle - 11. listopada 2016

12 Ix , 1z Tzotz, 13 Caban

Selamat Jalwa! Ono što se ocekuje cesto traje duže od prve procjene. Umiruci americki režim odlazi, zvekecuci oružjem neustrašivim potezom. Te gluposti izgledaju zastrašujuce nepoduzetne. U stvarnosti, to nije ništa drugo nego metoda osmišljena da se Rusija proglasi žrtvenim janjetom. Americka vojska je angažirana u opakim operacijama u Siriji i Iraku. Buduci da se te stvari osvecuju Sjedinjenim Americkim Državama, one, poput starog madionicara, trebaju koristiti trikove lake ruke da vode kampanju da izoliraju Rusiju i nametnu svoj nacin u žalosnoj situaciji u Siriji. To je ipak razmetanje hrabrošcu ovog raspadajuceg nezakonitog režima. On je, u stvari, izgubio svoj legitimitet u mnogim zemljama svijeta. SAD gubi svoje pozicije unutar UN-a i MMF-a. Sve što ostaje kad se sve ovo odigra je da se formalno proglasi NESARA republika! Mi smo sastavili vremenski plan koji ce se provesti brzo i spretno. Tu ce biti vrijeme velike tišine i tihe odlucnosti da se uspije. Zatim, njegov mandat je da se pojavi kao iznenadna oluja i ludilo ovog starog režima ce završiti. Odjednom, cudesna vremena ce se manifestirati i razveselit ce cijelo covjecanstvo.

Mi smo nadgledali de facto americku vladu još od sadašnjeg ciklusa isplata zapocetih pocetkom prošlog mjeseca. Stupanj nelagode povecava se svaki put kad ti ciklusi naprave pomak naprijed. Isto vrijedi i za njenu u velikoj mjeri diskreditiranu diplomaciju. To stalno zveketanje oružjem opet dokazuje da ce biti neuspješna. Umjesto toga, oni su prisiljeni raditi stvari koje su se, u prijašnjim vremenima, mogle lako postici. Ovi sve više lažni nacini uvelike su uzrokovali oni od znanja na Bliskom istoku i Afganistanu da ignoriraju sve što SAD zahtijeva. Ovaj proces ostavlja SAD, Inc. izolirane i zanemarene. Domaci skandali koji se vrte oko tog režima još su jedan faktor koji uzrokuje njihovu brzu smrt. Mi pozorno pratimo ove užasne dogadaje i možemo jasno vidjeti važnost ove sada mlade republike za novu stvarnost. Mnogi dogadaji pocinju se manifestirati i završni udarac da se promijeni ova korumpirana vlast je blizu objave!

Ovaj proces promjene je dokazao da ga je mnogo teže provesti nego što se zamišljalo. Ova stvarnost postojala je pod palcem Anunakija tisucljecima. Anunaki su prekinuli svoju vladavinu s deklaracijom Anchara continuuma. Taj dogadaj je trebao biti signal mracnima da napuste ovo podrucje. Umjesto toga, to je postalo vrijeme kad su sluge mislile da je njihova vladavina trebala ukinuti dekrete nametnute od strane Neba kada su Anunaki prvi put došli na vlast prije otprilike 13 tisuca godina. Ovaj prkos, koji je trajao oko dva desetljeca, bliži se kraju. Tako je naše vrijeme ovdje trebalo usmjeriti i štititi one koji imaju sredstva, ali nisu bili u stanju da dovrše svoje dodijeljene zadatke. Nakon što smo dobili njihovo povjerenje, pokrenuli smo operaciju koja nas je dovela na sami rub kontakta. Nove vlade su se složile da završe s više desetljetnim prikrivanjem koje je dovelo do kašnjenja naših formalnih najava. Mi namjeravamo iskoristiti dolazece vrijeme da razjasnimo našu misiju za Gaju i objasnimo zašto Nebo želi da vas vrati u punu svijest. Te komunikacije ce biti prava preteca našeg kontakta s vama!

Prije kontakta, vi cete sresti svoje Agarcanske rodake i nauciti mnogo od njih! Oni jedva cekaju da vas upoznaju. U Agarti su locirani kristalni gradovi vašeg otkupljenja. Osim toga, vi cete dobiti nekoliko lekcija od vaših Uzašlih Majstora. Te lekcije ce postaviti pozornicu za ono što ce vam vaši mentori reci. U meduvremenu, uživajte u ovim završnim vremenima u ovoj staroj, mracnoj stvarnosti. To je stvorilo svijet na koji su se mnogi od vas navikli. Ukratko, vi cete uci u podrucje ispunjeno novim realnostima, kao i sve veci prosperitet i šansu da ispunite svoje najdraže snove. Zatim, vi cete se sresti s nama i saznati stvari koje vam se mogu ciniti cudnima. Anunaki su proveli mnogo svog vremena pakirajuci vas u podrucje u kojem vas je lako kontrolirati. U stvarnosti, ovaj svijet je mjesto koje je slucajno stvoreno. To se nije trebalo nikad dogoditi. Uživajte u ovom vremenu i znajte da je cinjenica da vas samo tu iza ugla ceka prekrasna i fantasticna nova stvarnost! Hura! Hura!

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Vi ste gotovo slobodni! Dužnicki oblak ce biti zauvijek uklonjen! Sa srecom! Vi ste u procesu da postanete istinski slobodni. Novac da obogatite svoje živote spreman je poteci. Svjetlo je potpuno pobijedilo podanike mracnih. Ono što se dogada je cudo s nebesa. Kruta stvarnost prošlosti više ne postoji. Neka cudesna zvona zazvone. Dogadaji u posljednjih nekoliko dana svjedoce nacinu na koji se ponovno povezujete s onim tko ste vi zapravo. Mi majstori se radujemo u svojim mislima. Davno prije, bili smo poslani na misiju da umirimo i utješimo covjecanstvo. Takoder su nam rekli o ovom danu. Po našoj procjeni, to je vrijeme kojem je trebalo dugo da stigne. Generacije covjecanstva su nestale u boli i patnji. Hosana za beskrajno milosrde i milost Neba! Vaše cudesne vizije se manifestiraju. Planovi mracnih da se dovede uništenje vašim posljednjim kapima svjetla su nestale! Vi cete biti transformirani u zlatnu potpunu svijest predvodnika svjetla! Aleluja! Aleluja! Aleluja!

Ova radost je dio procesa koji je sada u tijeku. Imate razloga za slavlje. Mracni gospodari koji su upravljali ovim planetom imali su razloga da odstupe kada je mracni Anchara kontinuum izjavio da je veliko jedinstvo svjetla i mraka pocelo sredinom 1990-tih. Ovaj galakticki mir samo je ocekivao ulazak cijelog površinskog stanovništva da postane trajan. To je uzelo druga dva desetljeca da se to postigne. Završni trijumf snaga svjetla mora koristiti krivnju i neodoljivu silu da konacno prisili mracne podanike da se kolektivno bace na koljena. Zahvalimo tim plemenitim ratnicima za njihove podvige. Te blagoslovljene duše bile su spremne uciniti što je trebalo da ispune svoje ciljeve. Ova nova stvarnost sa svojom slobodom i blagostanjem je ostvarenje sna. U ovom slavnom miksu, mi ne možemo ostaviti bilo koga od vas. Vaša kolektivna vizija i cudesna djela takoder su sve to ucinila mogucim.

Ovaj veliki projekt svjetla poceo je 1970-tih godina u vrijeme kada je vaše sunce bilo blizu uništenja. To je bio znak koliko su mracni postali ocajni. Ovaj cin je pokazao svima da je sveta intervencija neminovna. To je pocelo s božanskom misijom Sirijanaca i ušlo se u novu fazu s pojavom flote Galakticke Federacije pocetkom 1990-tih godina. Mi Majstori smo bili presretni. Naše molitve su uslišane na veliki nacin. To je znacilo da je rast vaše svijesti trebalo ubrzati i da duga mracna noc koja je trajala tisucljecima bila skoro gotova. Svi mi smo trebali uci u vrijeme koje je trebalo kulminirati vašim povratkom u punu svijest. Radosno smo se zahvalili i blagoslovili Nebo za njegova cudesna djela. Vaš rast je doveo do kolektivne vizije i promjenjivog seta percepcija o mijenjajucem stanju vaše stvarnosti. Hosana! Hosana! Hosana!

Danas smo nastavili s našim tjednim izvještajem. Zahvaljujemo svima koji su doveli ovu stvarnost do vremena njenih velikih uspjeha. Isto tako se zahvaljujemo Nebu za sve ono što je ucinjeno da se odgovori na davni poziv površinskog covjecanstva. Na trenutak velike molitve je odgovoreno! Znajte najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski za Budi Jedno! I Budi u Radosti!)


Website: Planetary Activation Organization

Hrvatski prijevod: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge