Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 2. kolovoza 2016


Sheldan Nidle - 2. kolovoza 2016

7 Kan, / Pop, 13 Caban

Selamat Balik! Sve izlazi na vidjelo. Ključ je nova američka valuta. Ona je u fazi tiskanja na račun novog Ministarstva financija. Ova novčana sredstva s podlogom od plemenitih metala signalizira da se ova hemisfera pridružila Istoku. Ovaj novac je za postavljanje prve faze globalne revalorizacije valuta koja će biti temelj novog i pravednijeg bankarskog sustava. Blagostanje zahtijeva da ta sigurno zaštićena sredstva budu stabilan temelj blagostanja ovog površinskog svijeta. Ovo blagostanje je ono što će uspješno pokrenuti novu svjetsku stvarnost. Mnogi nevjerojatni izumi, dugo zadržavani od drevnog režima, bit će oslobođeni za brojne revolucije u liječenju i u svjetonazoru koji više nije prikladan za čovječanstvo. Želja nam je da pomognemo ovaj rast s vremena na vrijeme kako bi vi znali kako najbolje razviti te nove tehnologije. Naša stručnost i smjernice mogu vam omogućiti da brzo ostvarite svoje želje. Glavna svrha ovoga je da vam se pomogne da otkrijete kako svemir stvarno funkcionira, učenjem njegovog nevjerojatnog električnog porijekla, kako bi promijenili način na koji percipirate ovu stvarnost.

Vi počinjete uvoditi električnu stvarnost kratko poznatu vašim precima. Električna energija je bila važna ljudima i zapadne i istočne hemisfere. Ono što je najvažnije, električno stvaranje ovog svemira bilo je nešto što je bilo poznato mnogim društvima kao što su Egipćani, Maje i Sumerani. Drevni tekstovi Indije i Kine čak su dokumentirali neke od čudesa i katastrofa koje su bile stvorene nemarnošću. Ova čuda su prekinuta kad su drevni nebeski majstori skrili to znanje od vas prije nekih 3000 godina. Anunaki su vjerovali da su ti uređaji bili u suprotnosti s onim što su oni namjeravali da znate. Mnoge drevne kulture tako su imale mitove koji su spominjali da su vam takvi uređaji bili oduzeti. Dakle, prošla su gotovo dva tisućljeća da bi nekim od ovih mudrosti bilo dopušteno da vam se vrate. Trenutno, u točki ste gdje ste bili prije više od dva tisućljeća. Vaš rast u tim područjima sada će biti pod nadzorom Uzašlih Majstora i nas.

Vrlo je bitno da počnete gledati na ovo područje na novi način. Stari, mračni poredak očajnički vas želi prisiliti da se vratite načinima mržnje, podjela i podsmjehivanja. Međutim, njihove posebno smišljene lažne operacije nisu uspjele davati učinke kao nekad. Svjesni smo koliko je teško biti svjestan tog nasilja i još uvijek ostati miran. Mračni imaju operativce koji su uvježbani za događaje koji prisiljavaju na duboko unutarnje negodovanje. To je ta izgradnja ljutnje i sve većeg osjećaja nemoći da se nadaju da napokon mogu uvesti ono što mračni jako žele, neku vrstu vojne akcije. Do sada ste stvarali stvarnost koja je koristila vašu rastuću svijest da se odupre dubokom i ljutitom odgovoru. Ova trajna zakašnjela reakcija omogućuje našim saveznicima da pripreme tijek događaja da konačno mogu promijeniti ove teške scenarije. Svaki dan kad se takva nasilna reakcija može odgoditi omogućuje novoj vladi da se pojavi i iz temelja promijeni ovaj skup nespretnih, i potencijalno opasnih posljedica. Vrijeme ovih jako dobrodošlih promjena se približava.

Vaš svijet je sada na samom vrhu ciklusa kojem je trebalo dugo vremena da bi se manifestirao. Oni koji su spremni za događaje koji se formiraju u novom području shvaćaju kako bi se ti trenuci trebali dobro iskoristiti i brzo provesti kako bi se mogle spriječiti bilo kakve potencijalne pogrešne procjene. Često je lako pokrenuti se prerano. Sama promjena režima vapi za potrebom da bude brza, tiha i precizna. Nikakva sumnja ne smije ući u odabrani trenutak. Oni koji su zaduženi za te događaje to znaju, i stvorili su poseban set trenutaka osmišljenih da budu brzo odrađeni kad se pokrenu. Često je bitno da ti kritični događaji prvo dobiju potrebni zamah. Takav trenutak se počinje pojavljivati. On se formira baš kako smo predvidjeli naši saveznici i mi. Oni koji su pratili događaje u zadnjih nekoliko mjeseci shvaćaju da je pravi trenutak blizu. Još se treba dogoditi nekoliko stvari u vrijeme kad treba pravilno povući okidač. Ovo je vrlo poseban trenutak koji samo nekolicina njih razumije. Brojne operacije će biti kodirane, a zatim će se cijeli novi set percepcija pojaviti u javnosti! Hosana! Hosana!

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori!
Ova stvarnost trenutno se mijenja na bolje. Naši suradnici marljivo su radili da dokažu bez svake sumnje da se ovaj svijet temelji na nizu neistina i otvorenih laži prvi put ugrađenih u čovječanstvo od strane Anunakija prije oko 8000 godina. Prije toga, čovječanstvo je praktički bilo žrtvovano od strane tih istih Anunakija kad god su oni vjerovali da su njihove ovlasti znatno prekršene. Nakon potopa, čovječanstvo je jednostavno prepušteno samo sebi i gotovo iščezlo u nizu ratova i bezumnih sporova. Preživjeli su stvorili tehnologiju koja je stvorila velike imperije i stvarnost koja je uvijek bila u stalnom pogoršanju, a njihovi ostaci su društva u Egiptu, Sumeriji, Indiji i Kini koje danas poznajemo. Izdanci tih društava mogu se naći, kako na zapadnoj hemisferi tako i u Pacifičkom bazenu.

Vi ste ti koje smo promatrali preko ovih 8000 godina. Mnogi od vaših predaka nestali su u ratovima na koje smo aludirali u zadnjem stavku. Čovječanstvo ima povijest koja se mora ispričati u potpunosti. Svatko od vas je sveta duša koju je Nebo pažljivo uzgajalo. Koristite svoje velike, neiskorištene moći da se udružite i primijenite svoje moći kolektivno kako bi pomogli ovom velikom procesu koji vas priprema za povratak u punu svijest. U određenom trenutku svaki Uzašli Majstor bio je pokupljen od strane Neba da vam pomogne u ovom rastu od smrtnog do besmrtnog bića. Shvatite kako mračni još uvijek koriste svoje smanjene moći da odugovlače ovu svetu operaciju. Budite spremni da znate da ovaj put može se usporediti s ličinkama leptira. Potreban je veći broj ključnih faza. Posljednja od njih će se ostvariti u kristalnim svjetlosnim komorama. U ovom svetom, živom biću vi ćete se vratiti u biće koje ste bili u drevnoj Atlantidi, i koje ste bili kao novi naseljenici Lemurije.

Stvaranjem ovog novog tipa vas od vitalne je važnosti za Nebo, i za nas. Mnogo puta u vašoj prošlosti gotovo ste nestali, ili ste bili kažnjeni od strane tada mračnih Anunakija. Preživjeli ste jer imate mnogo slavniju sudbinu koju vam je milostivo dalo Nebo. Ovaj put, bez obzira na sve što vam se događa, znajte da ste na samom pragu novog doba. Vi ćete upoznati svoje pretke iz cijele ove galaksije i one koji žive u unutarnjoj Zemlji, Agarti. Pred vama su čudesna vremena. Stvari kojih se maglovito sjećate ponovno će se pojaviti, dajući vam potrebna sredstva da uđete u novo doba ispunjeno s blagostanjem i neizmjernom unutarnjom radošću. Mi smo privilegirani da bi mogli biti oni koji su dodijeljeni da vas vode do konačnog uspjeha. Mnogo se očekuje od svakog od vas. Vrijeme za dobivanje tih velikih nebeskih darova je na dohvat ruke. Mi vas pozdravljamo i znajte da su naše svečanosti spremne da se manifestiraju!

Danas smo pregledali što se događa u ovom svijetu. Kao što možete vidjeti, ovo je stvarno vrijeme čuda i čudesnih djela. Ne dopustite da vas manja završna kašnjenja obeshrabre! Znajte najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski za Budi Jedno! I Budi u Radosti!)


Website: Planetary Activation Organization

Hrvatski prijevod: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge