Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 18. kolovoza 2015

Sheldan Nidle - 18. kolovoza 2015

9 Oc, 3 Uo, 12 Manik

Selamat Matah! ("Mir vama!") Mnogo toga se događa na vašem površinskom svijetu. Sada je u tijeku pokret da se sasvim promijeni način na koji vaša stvarnost funkcionira. Trenutno, oni koji žele provesti takvu promjenu su u procesu niza završnih pregovora kako bi se utvrdilo kako će se naredba za ove promjene manifestirati. Sve to ovisi o tome kako će naši saveznici napraviti ono što su do sada prihvatili. Ovaj kritični prvi korak zahtijeva od nas da dovršimo naše susrete s onima koji su tajna sveta društva ovog svijeta. Trenutno, prvi dio tih zajedničkih planova je gotovo dovršen. Slijedeći korak je da se počne veliko prestrojavanje njihovih ogromnih snaga i onih koji mogu pokrenuti ove masivne operacije isporuke. Dakle, počeci tih operacija isporuke su u početnoj fazi. Kabala ostaje u rasulu i jedva je sposobna suprotstaviti se tim planovima. Mračni shvaćaju da je postupak masivnih uhićenja za oko 10 dana. Kad ta uhićenja ozbiljno počnu, to postaje vrijeme da se doista isporuče ogromna sredstva koja ste zaslužili. Agarčani trenutno rade s našim operatorima sustava za isporuku kako bi se osiguralo da sve funkcionira kako je planirano.

U našem zadnjem izvješću, objasnili smo nešto iz vaše drevne povijesti. Najvažniji dio ovog izvješća je vrijeme kada su Anunaki došli na scenu. Vas su učili neistine koje su kasnije koristili njihovi podanici kako bi vas držali poslušnim, pod kontrolom i potpuno uvjerene u izmanipulirane izvore njihovih priča. Te neistine se sada raspliću kako podanici Anunakija počinju gubiti punu kontrolu nad tom stvarnošću. Ipak, još uvijek je potreban određeni stupanj tajnosti kako bi se osiguralo da te isporuke teku po planu. Nakon što ove operacije odu dovoljno daleko da se proglasi NESARA, tada će te mjere opreza postati nepotrebne. Do tada, kabala ima ograničeni stupanj moći, koji treba u nekoj točki poštovati. To je ta ograničena moć i mnogi povezani trikovi, koji su donekle odgodili te potrebne radnje za njihovo uhićenje i osiguranje sredstva za primanje vaših blagoslova. Moramo moliti za oprost za sva kašnjenja koja su toliko frustrirala i uznemirila svakog od vas! Mi smo u procesu suzbijanja tih prošlih nepodobnosti i u davanju vam vaših toliko potrebnih blagoslova!

Ovaj kompleksni proces u početku će trajati malo duže nego što bi mogli očekivati. Ipak, budite spremni vidjeti ono što ste čekali da konačno započne. Nije lako pripremiti ovaj svijet za veliku transformaciju koja mu je potrebna. Proveli ste život prilagođavajući se stvarnosti koja je bila zapravo ona u kojoj su vaše unutarnje moći i sposobnosti bile umanjene od strane podanika i njihovih gospodara, Anunakija. Sada, bitno je da brzo prihvatite stvarnost u kojoj ono što je dugo umanjivano sada bude spremno prihvaćeno od nove stvarnosti. Ovaj proces će biti ubrzan lekcijama koje će ponuditi Uzašli Majstori. Ipak, to je samo početak prema tome da se gleda na ovaj svijet na novi način. Naglo izniklo doba elektronike u posljednjoj dekadi pomaže ovom procesu otvaranjem novih vidika za globalne međusobne komunikacije. To znatno ubrzava način na koji se vijesti oko vas brzo šire. Zamislite kojom brzinom će to biti kad slobodno budete mogli koristiti svoje telepatske sposobnosti da širite bitne informacije po cijelom svijetu.

Zatim, zamislite kako će to biti kad mi stignemo. Naša je misija da vas brzo pripremimo za vaš povratak u punu svijest. Unutar vašeg ogromnog ljudskog genoma je niz ključnih sekvenci koje su jako davno promijenjene od strane Anunakija. To će biti deblokirano u vašim kristalnim komorama. Prije toga, poseban mentor će riješiti epi-genetike koje su bile uvedene u svakom od vas tijekom tisućljeća bilo kao grupne ili individualne promjene. Svaki mentor će se pozabaviti time, što je u stvari psihološki fenomen. Dakle, vi gledate na vaše promjene iz dva kuta. Prvo postoji jedan emocionalni skup događaja koje treba pogledati i niz promjena koje će e odvijati dok ste u kristalnoj komori. Dakle, vaš mentor i vi ćete razbijati glavu o tome kakva su bila vaša iskustva u ovom životu, kao i uvid u ono što se dogodilo u vašoj obitelji iz prošlih života. Iako će to biti pomalo traumatično, biti će to dobar prvi početak o onome što je zapravo vaše vrijeme u ograničenoj svijesti. Uz to, možete početi bolje shvaćati zašto je Nebo dopustilo Anunakijima da privremeno manipuliraju vama.

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Ovo područje se mijenja! Svete i blažene sile Neba pripremaju ovu lijepu plavu kuglu za najveličanstvenije čudo. Oni koji su tisućljećima vladali ovim svijetom više ne mogu nastaviti kao prije. Njihove akcije i nemoralni planovi sada propadaju. Mračni još uvijek vjeruju u bezbožni plan da će isjeckati čovječanstvo. Sve to blaženo propada kako izvor te moći brzo blijedi. U ovu sve veću prazninu došle su snage svjetla da s ljubavlju promijene kurs ovog područja i pokrenu događaje potrebne da vas se oslobodi. Svjetlo će tako osigurati novčana sredstva da se transformira Gaja i svi koji borave na njenoj površini. Ovaj niz velikih događaja sada se počinje manifestirati, jer novi bankarski svijet i reset valuta dolaze na scenu. U idućim tjednima i mjesecima, vi ćete se diviti onome što je Nebo pripremilo za vas. Vjerujte svjetlu i s radošću se fokusirajte na ono što će se sada dogoditi!

Prije nekoliko stoljeća, mi Majstori, odlučili smo način na koji su podanici Anunakija prikupljali i koristili vaše najimpozantnije bogatstvo. Ova posebna reforma stvorila je više svjetskih zaklada i na kraju frakcijski bankarski sustav. To je bila varka potrebna da se potakne škrtost i dovede te mračne do monetarne proždrljivosti. Od ovog prošlog stoljeća, zlato i srebro su masovno zamijenjeni sa stvari koja se zove fiat valuta. Nepromišljene svinje sada su pametno vođene u njihovu propast. Srećom, u to vrijeme bilo je onih koji su imali mudrost, ljubav i sredstva da stvore elemente potrebne za ovaj najslađi i božanski plan. Ovo doba svjetla je osvanulo i ubrzo su mračni bili bez svojih gospodara ili čak svetosti da shvate što će im se dogoditi. Mi smo stoga u ovom trenutku tamo gdje put završava i najveličanstveniji skup realnosti uspostavlja se za one koji nisu poslušali uredbe i želje Neba.

Ovo sadašnje vrijeme je ono kada ćete vi, predivni moji, konačno primiti slastice od neiskrenosti mračnih. Budite spremni premjestiti se iz krajnje frustracije u najdivniju radost! Nije lako čekati dok vidite da se malo toga mijenja. Mi potpuno razumijemo što su mračni i njihovi gospodari vama učinili. Kad smo nekad bili kao vi, živjeli smo živote tihog očaja! Ta vremena će se promijeniti i najljepša nagrada će vam se dati. Upravo sada, mnogi rade u božanskoj radosti da omoguće da vam se osiguraju sredstva, i financijska i sveta, kako bi vam se omogućilo da se provedu ti događaji koji će svima dati veliko i pravedno područje. Vi ste predodređeni da živite u ovoj stvarnosti i stvorite jedinstvo između dva područja koja su Gaja. Vi ste predodređeni da budete u mogućnosti ispuniti svoju sudbinu. Koristite svoju ljubav da podržite ovo luksuzno područje!

Danas smo završili još jednu poruku da bi vas obavijestili o tome što se sada događa u ovom svijetu. Uskoro, vi ćete uživati u načinima novog i božanstvenog svijeta. Iskoristite ovo preostalo vrijeme da se pripremite za dobrodošlicu u ovo novo doba! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedan! Budite u radosti!)


Website: Planetary Activation Organization
Preveo: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge