Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 25. kolovoza 2015

Sheldan Nidle - 25. kolovoza 2015

3 Caban, 10 Uo, 12 Manik

Selamat Balik! Ovaj svijet je onaj u kojem su stari načini još uvijek jaki. Financijski i kulturni događaji spremni su da se dogode. Mračni su upravljali ovim površinskim svijetom gotovo 13. tisućljeća. Takav dugotrajan stupanj kontrole uspostavio je niz kulturnih presedana koji se sada trebaju podesiti. Vi ćete biti oslobođeni od naizgled beskrajnog dužničkog ropstva i stalne borbe za preživljavanje. Mračna kabala shvaća da njenu podlogu treba transformirati i da će oni biti izolirani od vas. Ove stvari su prokletstvo za njih. Njihov stav boriti se do smrti možda odgađa stvari, ali njihovu sudbinu Nebo je doista zapečatilo. Mračni sjede u kutu onoga što su sami stvorili. To je stečaj, ispunjen beskorisnom fiat valutom i nesposobnost da održavaju svoje laži i ogromne aluzije. Ukratko, to je brzo postavljanje pozornice za njihovu smrt. Snage trenutno pregledavaju brojne scenarije po kojima će sve ovo završiti. To će uključiti uhićenja, skandale i reformu vlasti koja će omogućiti da saznate istinu od kraja Drugog svjetskog rata.

Amerika je postala svjetska sila i brzo je preokrenula svaki scenarij koji je slijedila još od završetka građanskog rata. Amerika nije uspjela prihvatiti svoje građanske i izolacionističke tendencije i umjesto toga brzo je postala britanski imperij. Ovaj proces ozbiljno je poremetio način na koji Amerika funkcionira. Ona je postala zemlja koja traži da se postavi kao veliki branitelj starog imperija kojem je nekad odoljevala. Vidjeli smo kako je Amerika stvorila niz laži koje su dovele do sadašnjeg NLO zataškavanja. Ona je vodila nelegalne ratove i ustrajala u održavanju nacrta koji su posve promijenili živote mnogih Amerikanaca. Amerika je provodila zapovijedi oligarhije koja je pokazivala svoje mišiće da bi pokazala koliko je postala moćna. Amerika je gubila svoju dušu i pretvarala se u nešto što su Jefferson i mnogi njegovi suradnici upozoravali. Amerika je stvarala carstvo za korist bogatih i moćnih. Moćnici su narasli u velikom broju nakon kulminacije građanskog rata. Od početka Prvog svjetskog rata, ova nova klika je preuzela svoj formalni položaj moći.

Ostatak 20-tog stoljeća bio je ponavljanje onoga što je Engleska činila da održi svoj status velike sile. Umjetno proizvedena depresija bila je u stvari uvod u Drugi svjetski rat. Amerika je izašla iz rata kao dominantna sila i stvorila hladni rat kako bi nastavila svoju dominaciju. Njena sredstva slijeđenja okrutnog vodstva Anunakija osigurala su joj ulogu glavne nacije iz koje su mračni odabrali svoje osnovne sluge. Ipak, proglašenje Anchara i odlazak Anunakija sredinom 1990-tih stvorilo je spoticanje, koje je na kraju naglašeno s 9/11 i nastalim ratovima u Afganistanu i Iraku. To im je privremeno omogućilo da zgrabe dodatni plus desetljeća i dovedu nas do današnje dileme. Sadašnji svijet je u blokadi, koju naši saveznici i mi uspostavljamo. Mi smo obećali Nebu i našim zemaljskim saveznicima da nećemo otkriti više od toga. Mračni znaju da su brojni slučajevi presuđeni protiv njih i da su velike snage zakona spremne da ih skinu.

Trenutno stojimo na rubu ponora. Niz akcija i dalje napreduje svojim planiranim tempom. Mi napeto gledamo kako se sve to odigrava. Ovaj put to će završiti vaš sud o sebi po percepcijama koje ste imali još od djetinjstva. S padom mračnih, konačno možete saznati što je to doista sloboda. Kad su Anunaki otišli prije 20 godina, oni su iskreno zamolili kabalu da se odrekne svojih načina i umjesto toga omogući obilje i da nova vlast procvjeta. Kabala se odlučila protiv toga i, u slijedećem desetljeću, američka kabala je osigurala svoju dominaciju. Ova dominacija se istrošila kako se svijet oporavljao od djela Amerikanaca. Mi vas molimo da budete strpljivi i da shvatite što se događa iza zatvorenih vrata i da čuvate tajnu. Kabala nastoji da ovo na neki način preokrene. Sada ima onih koji dobro znaju načine kabale da bi im dozvolili da opet pobijede. Stoga, znajte duboko u svojim srcima da ste pobijedili, i da će se to uskoro manifestirati. Tada, bit ćete oslobođeni i novo područje će se manifestirati pred vama!

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Ovaj svijet je sada u velikoj transformaciji. Prije više od dva desetljeća, Nebo je dovedeno u tim prvog kontakta čiji su veliki nadzornici trebali biti posvećeni redovi sestrinstva i bratstva, koji sadrže Gajine redove Uzašlih Majstora. U početku, to je zahtijevalo da formuliramo plan da zamijenimo mrak sa svjetlom za ovu božansku stvarnost. Nakon desetljeća pogrešnih koraka, plima se polako okrenula u drugom dijelu prvog desetljeća 21. stoljeća. Postali smo sposobni da stvorimo brojne odgovarajuće strategije prilično sposobne da postignu razne naše ciljeve. Najvažniji dio ovoga je da objasnimo mnogim drevnim obiteljima kako će se koristiti velika sredstva prikupljena tijekom stoljeća da ponište moć i resurse mračne kabale. To je trenutno potpuno objašnjeno tim brojnim frakcijama i plan je trenutno na snazi. Rok završetka ovog svetog plana dolazi na vidjelo.

Ovaj plan se približava čak i dok mračni prijete da povuku površinsko područje natrag u ekonomsku katastrofu. Ovdje, molimo vas da se fokusirate na uspjeh. Mračnima se neće dopustiti da bace ovo područje u bilo koji oblik kaosa. Bilo da se radi o ekonomiji, filozofiji ili čak o izlici pokrića za još jedan rat, do sada, njihovi pokušaji ne uspijevaju. Mračni ne mogu pobjeći svojoj odabranoj sudbini. Nebesko vrijeme da im se omoguće njihove bedastoće i da vas drže u mraku napokon je na kraju. Zamke postavljene u planovima mračnih su im otkrivene da ih vide. Dakle, dragi moji, budite jaki i vjerujte Stvoritelju i mnogim imenovanim da dovedu velike planove Neba do ostvarenja. Informacije trebaju ostati tajna sve dok nevidljivi dijelovi našeg plana u potpunosti ne dođu do izražaja. Dragi moji, budite zahvalni što je ovaj trenutak gotovo na dohvat ruke.

Završavamo našu poruku ispunjeni radošću zbog predstojećeg uspjeha za sve. Davno, Nebo je dalo ovu površinsku zemlju mračnima na određeni broj tisućljeća. Ovaj "najam" sada istječe. Svjetlu je dan sveti mandat i sprema se da svrgne mračne i dovede vas u novu zemlju gdje ste slobodni i istinski prosperitetni. Iskoristite ovo vrijeme da se pripremite kako i gdje ćete staviti u pokret božanske načine s kojima možete postići prave ciljeve svog srca. Zajedno ćemo preurediti ovo područje i ujediniti se s našim duhovnim, iz Unutarnje Zemlje i svemirskim obiteljima. U ovo vrijeme pune svijesti, vi ćete naučiti o vašim duhovnim i intuitivnim sposobnostima. Zapazite kako te moći rastu i znajte, dragi moji, da ste se pripremali za najveličanstvenije vrijeme! Vidjet ćemo kako se Gaja priprema za ovo i kako ćete se vi sresti s braćom i sestrama svjetla! Haleluja! Haleluja!

Danas je došla još jedna poruka. Naredbe Stvoritelja se manifestiraju. Radujte se i spremite se da primite mnoge darove. Dobro se pripremite da iskoristite svoje sposobnosti da stvorite novu i veličanstvenu stvarnost! Dobre stvari se događaju onima koji čekaju! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedan! Budite u radosti!)


Website: Planetary Activation Organization
Preveo: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge