Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 11. kolovoza 2015

Sheldan Nidle - 11. kolovoza 2015

2 Akbal, 16 Pop, 12 Manik

Selamat Jaran! Prije više od 900.000 godina, vaši preci su stigli na ovu živu kuglu. Kao i svi novi doseljenici, oni su se prvo dogovorili o početku. To je postao izgubljeni kontinent Muror (Lemurija). U isto vrijeme, doseljenici su osnovali svoja naselja u Agarti (Unutarnja Zemlja). Ovi prvi koraci bili su u spomen uništene prve kolonije, koju znate kao Hybernea (zemlja Sjeverne polarne regije). Ova zemlja je bila naseljena prije oko 2 milijuna godina. Ti doseljenici su na kraju otišli na Mars i naselili se na njegove unutarnje zemlje prije oko milijun godina. Ovi doseljenici koristili su ovu marsovu zemlju kao usputnu stanicu kako bi se uspješno evakuirali u sigurne solarne sustave Galaktičke Federacije u Lyra i Kentaur. Sličan plan trebali su kopirati Atlantiđani i njihovi drugovi kad su se selili s Gaje na Agenu u Kentauru prije nekih 13.000 godina. Nakon ove masovne migracije, Nebo nam je dodijelilo da nadgledamo i interveniramo samo kad je potrebno. Vaš planet (Gaja) privremeno je bio dan Anunakijima (preostaloj vladajućoj skupini iz Atlantide) da vlada sve do određenog datuma oporavka. Nebo vas je željelo pripremiti za vašu buduću ulogu u ovoj galaksiji.

Ovaj vrlo kratki prikaz povijesti sustava je potreban da bolje shvatite gdje ste sada na vremenskoj traci koju je Nebo tako precizno postavilo. Povijesni datumi u Galaktičkoj Federaciji postavljeni su u odnosu na veliku godinu od 26.250 zemaljskih godina od oko 360 (+5 dana). Ovaj kalendar bio je dan brojnim drevnim narodima kao što su Maya, egipatske i tibetanske civilizacije prije oko 8000 godina od strane tvoraca datuma Anunakija, na primjer u Egiptu, kao bog "Tahuti". To je bilo učinjeno pod svetim ediktom i brojni kalendari su proizašli iz ovih akcija. Mi stalno to nadgledamo i trebamo ispraviti ove kalendare neposredno prije našeg slijetanja. Ovi dokumenti su zapravo vrlo točni. Oni se temelje na kretanju zvijezda, kao što su "Plejadi" i planeta poput Venere i Marsa. Svaki od tih objekata ima orbite koje se mogu mjeriti kako bi se mogao izračunati godišnji skup datuma. Ti datumi odražavaju energije prikupljene iz brojnih stalno promjenjivih geometrijskih skupova. Ovi skupovi se mogu koristiti za prikazivanje ključnih trenutaka u životu i vremenima društava.

Treba vidjeti ovu galaksiju kako emitira energije koje mogu prikupiti oni koji razumiju značenje ovih geometrijskih kalkulacija. Anunaki su kasnije dodijelili brojnim svojim vrstama da pomiješaju te postavljene datume i time promijene povijest na ono kako su njihova vijeća željela. Dakle, tim drevnim kalendarima još uvijek donekle nedostaje sposobnost da odraze što su izvorni čuvari vremena namjeravali. Naša želja je da vratimo te kalendare i uvedemo vas u visoko točne čuvare datuma od Agarčana. Sama Agarta čuvala je mnoge tradicije koje su se prvo koristile u svetkovinama Lemuraca. Vi ćete sresti svoje pretke kad se napokon spustimo. Prije tog velikog događaja, mi ćemo vam se obratiti i položiti pred vas povijest Lemurije (Muror). Kad detaljno pogledate na njihov jezik i običaje, jasno ćete vidjeti kako su vas Anunaki podijelili i kako su Atlantiđani snizili vašu svijest i promijenili vaš RNA/DNK. Sveto vrijeme za spektakularno ponovno okupljanje čovječanstva s površine i unutarnje Zemlje namiguje!

U skladu s ovom povijesti, započeli smo otvaranje ostataka misije prvog kontakta od prije dva i pol desetljeća. U početku, napravljeni su prvi koraci ne znajući kako će Anunaki i njihovi podanici ometati mnoge ove projekte. To je uzrokovalo da tražimo pomoć od onih koji su tako žarko željeli pomoći našem svetom razlogu. Sada smo u završnoj fazi pripremanja događaja, koji kad se manifestiraju, zauvijek će promijeniti vaš svijet. Podanici vašeg svijeta (mračna kabala) su u točki bez povratka. Velike svjetske skupine protivnika spremne su svrgnuti ih s vlasti. Osim toga, ova kabala nema sredstava za nastavak. Uzevši to u obzir, sada se približava vrijeme kada će se brojne potrebne najave moći objaviti. Mi, u naše ime, bili smo u mogućnosti planirati niz akcija. Naše je uvjerenje da naši saveznici mogu istupiti i transformirati ovu sadašnju tminu u svjetlo! To zahtijeva da nam se pridružite koristeći svoj unutarnji fokus da vizualizirate stvarnost koju ćemo svi zajedno manifestirati! Gosho ba shen! (Sirijanski: "Svi u akciju").

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Dok frustrirani čekate dan kada će blagoslovi stići, nekoliko napomena po ovom pitanju. Nakon pada Anunakija sredinom 1990-tih, ti bivši podanici koji su bili posvećeni svojim planovima odbili su odstupiti i dopustiti nastanak novog doba pod kontrolom brojnih svetih tajnih društava i mnogih drevnih obitelji. Ovo prkošenje Nebu trajalo je jedno desetljeće. Onda su njihove kukavičke sheme počele neuspijevati. Sredinom slijedećeg desetljeća, naši blaženi suradnici počeli su ploviti niz vjetar. Ovi neuspjesi signalizirali su svjetlu da je vrijeme za brzo preuzimanje vlasti napokon stiglo. Odlučili smo forsirati neka ključna pitanja s našim saveznicima i bili smo u mogućnosti da dobijemo preliminarne datume za razne isporuke. Do sada, ove strategije su operativne i mi očekujemo, dragi naši, da će ti datumi biti ispunjeni. Ove okolnosti osiguravaju da će isporuke uskoro početi.

Treba se sjetiti zašto su ta ogromna sredstva postavljena na prvo mjesto. Naš voljeni majstor Saint Germain želio je u ovom trenutku predstaviti svojim izabranicima sa stupnjem sredstava dovoljnih da se promijenii način na koji se dijelilo bogatstvo na ovom području. Dakle, u početku je bilo potrebno mijenjati način na koji je ova bezosjećajna skupina odvratnih autokrata (mračna kabala) bila preusmjerena. Zamka je trebala biti novi bankarski i monetarni sustav, što ih je trebalo dovesti u nekoliko stoljeća da budu pripremljeni za savršenu zamku (pojavu frakcijskog bankarstva). Poanta je bila da ova zamka bude spremna za aktiviranje na početku ovog stoljeća, a onda opet jedno i jedno i pol desetljeće kasnije. Druga poanta je puno povoljnija, i sada se priprema čak dok mi govorimo. Završna točka ovog nebeskog plana koja će biti objavljena je da će rezultirati konačnim porazom ovih vrlo obmanutih i krivo usmjerenih duša.

Često, u čudnoj povijesti ovog površinskog područja, naši drugari su često bili zanemareni ili obezvrijeđeni od strane onih na vlasti. Njihovo presveto biće, grof Saint Germain, to je znao i vrlo vješto je stvorio blagoslovljeni scenarij koji, unatoč njegovog dugog trajanja od preko dva i pol desetljeća, trenutno je u mogućnosti postići željene rezultate. Kad uskoro primite vaše blagoslove, radujte se, i s velikom predanošću promijenite ovo područje na bolje. Budite svjesni da su vaši saveznici u potpunosti spremni da vas štite i da vam pomognu u mnogim vašim blagoslovljenim naporima! Ovo područje će se sjediniti s našim rođacima iz unutarnje Zemlje. Zajedno, mi ćemo promijeniti ovo područje i ovaj sunčev sustav za dobrobit čovječanstva i usmjerenih uredbi Neba. Zbog toga se Gaja osmjehuje svima nama! Ostanite fokusirani i budite pozitivni u onome što će se dogoditi. Budućnost Gajinog čovječanstva će početi!

Današnji dan smo proveli s našim tjednim porukama vama. Sada je sigurno da će se dogoditi velika promjena u ovom površinskom svijetu. Mračna kabala je sada na svojim zadnjim nogama. U ovom procesu, niz posebnih ugovora je na snazi. Oni su nas doveli na poziciju da izvršimo posljednju seriju operacija, a rezultati će vam biti poznati kako se stvari budu događale. Slijedeće razdoblje pred nama je najradosnije! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedan! Budite u radosti!)


Website: Planetary Activation Organization
Preveo: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge