Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 4. kolovoza 2015

Sheldan Nidle - 4. kolovoza 2015

8 Cib, 9 Pop, 12 Manik

Dratzo! Opet smo došli! Postignut je veliki napredak u cijelom svijetu! Presude protiv mračne kabale i dalje se gomilaju. Najvažnija frakcija, svjetska vojska, uzima svoj tempo. Njihov zadatak je da se udruže i osmisle plan za ostvarenje uhićenja preostalih slojeva iz vrha vlasti, bankarstva i provedbe zakona. U međuvremenu, oni u ovoj mračnoj kabali usred su stavljanja posljednje slamke, niz međunarodnih trgovinskih partnerstva. Ta udruženja su zapravo modificirana verzija njihovog "novog svjetskog poretka". Ti sporazumi će biti potisnuti pojavom NESARA i niza sličnih mjera u cijelom svijetu. Ukratko, sheme mračnih su u stvari iluzorne. Svugdje, saveznici drevnih obitelji u potpunosti su spremni poništiti ove nezakonite ugovore. Dok se to događa, brojne nove globalne financijske institucije polako počinju širiti svoja krila. Nove BRICS banke i kineska AIIB počinju sjeckati svrhe navedene od strane kabale za trgovinu i razvoj. Taj proces koji se odvija globalno pokazati će kako se može postići mnogo veća potrebna razvojna infrastruktura.

Najvažniji dio je napredak koji je postignut u integraciji svjetske vojske u mnoge projekte svjetskih saveznika. Trenutno, vojska čeka završetak niza pravnih slučajeva koji im daju temeljem ustava razlog za masovnu intervenciju u nacionalnim poslovima. Jedan primjer je krvavi rat u Americi iz 1960-tih, koji je u konačnici doveo do ubojstva predsjednika Lincolna u 1965-toj i nastavila ga je kabala čudnom reorganizacijom američke kapitolske vlade u 1871. Sve to je počelo tihom pojavom hodočasničkog društva u 1820-tim. Osnivači kabale u 1170-tim i 1780-tim bili su u potrazi za sredstvima da u potpunosti primijene svoju rastuću moć, dok je Amerika postajala nacija. Smatrali su da je totalni među-regionalni rat preko ropstva bio način da se izoliraju njihovi neprijatelji u vladi i u tom vremenu postignu kontrolu nad vladom SAD-a. Od 1913-te to je dovelo do niza promjena koje su otvorile njihove programe za potpunu pobjedu. To je taj agresivni dio mračne kabale koji je od sredine 1960-tih postao "powers that be" (oni koji imaju stvarnu vlast, op. prev.) u Americi.

To je ta skupina nemoralnih nitkova, koja je glavna frakcija koju pobjeđuju naši zemaljski saveznici u cijelom svijetu. Kao njihovi neposredni prethodnici u 18. stoljeću, mislili su da će ostati svemogući stoljeće ili više. Odlazak njihovih gospodara, Anunakija, sredinom 1990-tih ostavio ih je otvorene za poraz. Ono što je učinjeno na početku novog tisućljeća bila je njihova strategija da spriječe svoju propast. Naš dolazak u 1990-tim i snaga da se suprotstavimo nizom brzih udara ostavilo je ovu kabalu trajno iscrpljenu i nesposobnu da u potpunosti shvati što ih čeka. To je osiguralo sredstva našim saveznicima da se pregrupiraju i pokrenu protunapad. Rezultati proteklog desetljeća su dokaz za ono što će se uskoro dogoditi. Mračna kabala splavari i koristi svaku metodu koja je funkcionirala za njih prije nego što su Anunaki otišli. Mračni vide da će se jedan tajni neuspjeh brzo ponoviti u drugom dijelu svijeta. Vrhunac ovoga je potreba za novim setom globalne stvarnosti, što uzrokuje da svijet traži od kabale konačno priznaje njihovog poraza i omogući revalorizaciju niza određenih ključnih valuta kao preteču globalne i kraj fiat valute.

Vama se ovo vrijeme može činiti vrlo frustrirajuće. Mi jednostavno molimo da ostavite to i preusmjerite se na pozitivu. U tijeku su mnogi događaji za koje su naši saveznici djelomično odgovorni. Ova nova realnost će vam osigurati slobodu i prosperitet koji će vam omogućiti da postignete ono što ste dugo sanjali. Mi gledamo na globalno društvo i vidimo da je usred velike promjene. Sada se oblikuju događaji koji obećavaju konačno skidanje kabale i transformaciju načina na koji će se ova stvarnost ujediniti. Kao što je prije navedeno, stvarna revolucija ne treba televizijski prijenos. To će biti niz događaja koji će se brzo pojaviti i brzo pokrenuti slijedeći niz događaja. Te stvari će vas šokirati na početku. Za mnoge, to će biti za radovanje. Opustite se, i znajte da su ovi događaji vrlo blizu ostvarenja. Uvijek budite spremni da odradite svoj dio u ovom velikom usponu slobode i prosperiteta. U pravom božanskom trenutku mi se pripremamo da se pojavimo i omogućimo manifestaciju vaše konačne pobjede! Imajte povjerenja i znajte da će se dogoditi dobre stvari!

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Ova stvarnost se mijenja kako unutarnja svijest raste. Svaki dan, velike energije iz središnje duhovne jezgre stižu. Svaki dan, te energije se pojačavaju. One utječu na vašu auru i na svaku od vaših čakri. Mi smo zadivljeni time kako ove energije postupno transformiraju vaše tijelo i iznose van unutarnje jastvo koje vas je trebalo štititi još od djetinjstva. Uzmite si vremena svaki dan, dragi moji, da pogledate na te promjene i omogućite duhovnim starateljima da objasne što sve to znači. Uz sve ove poruke kojima je omogućeno da procure, vidjet ćete kako se priča formira. Te promjene su samo jedan od načina na koji od Stvoritelja dana milost transformira vašu fizičku bit i omogućuje vašem unutarnjem jastvu da izađe van u radosti. Potvrdite tko ste! Neka se te stvari događaju i iskoristite znatiželju da potražite što je iza ovoga. Kad to učinite, priča koju čujete dobiti će duboko značenje. Ovo je najava onoga što ćete postati.

Ovo premještanje u punu svijest će vas promijeniti. Svijet u kojem živite također se transformira. Oni koji su vladali ovom kuglom od vašeg preseljenja u ograničenu svijest gube svoj put. Uskoro, ova promjena će skinuti ovo područje i ostaviti sve nas spremne da utremo put do vašeg vječnog sna. Mi se tome radujemo, jer samo malom broju nas je dopušteno da poduzmemo ovo najveće duhovno savršeno putovanje. Rušenjem ovih impresivnih prepreka čovječanstvu uklanja dugo velom prekriven pogled u nebo i kraj beskrajnih glasina neprestano tiskanih od strane mračnih. Biti ćete slobodni baciti pogled kako bi vidjeli i čuli istinu. Sve lažne priče koje znate treba zamijeniti sa stvarnim događajima. Konačno ćete čuti poruke od velikih proroka Gospodnjih. Te stvari koje će doći uzbuđuju nas, a mi znamo naše velike odgovornosti koje nam je Nebo dalo. Vi ćete konačno osjetiti svete i milostive blagoslove Neba. Haleluja! Haleluja!

Mi se radosno pripremamo za lekcije. Oni koji su tako obijesno vladali nad vama, izmanipulirali su vas. Taj krivi smjer će biti promijenjen. Veliki gospodar Neba šalje veličanstvene energije!! To će biti pozadina za ono što ćemo reći. Mi imamo posebne alate koji će vam pokazati kako se povijest stvarno dogodila i zašto. Imamo ukupno devet lekcija koje ćemo vam dati. Svaka od njih je konstruirana da nosi veliku moralnu priču. Te priče će vas naučiti novi način učenja niza svetih moralnih istina. Sve svjetske religije, u svojoj srži, su usporedive jedna s drugom. Razlike su umjetno stvorene. Velike priče su promijenili moćnici i koristili ih da vas odvoje od vaše braće. Ovo je vrijeme za jedinstvo. To je vrijeme da svi vide kako velika priča istinito ispričana može ujediniti, umjesto razdvojiti vas. Hosana! Hosana! Hosana!

Danas smo nastavili naše tjedne poruke. Budite spremni voljeti i prihvatiti svakoga! Budite spremni otpustiti svaku nelogičnu mržnju i budite jedan u ovom velikom jedinstvu. Mnogo toga je spremno da se dogodi! Ovo područje je došlo do provalije i dolazi vrijeme da se opet resetirate. Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedan! Budite u radosti!)


Website: Planetary Activation Organization
Preveo: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge