Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 17. sudenog 2015


Sheldan Nidle - 17. sudenog 2015

9 Imix, 14 Xul, 12 Manik

Selamat Balik! Poruka ostaje pozitivna! Vaša nova stvarnost polako se manifestira. Oni koji vladaju mračnima na ovom svijetu doista su u stanju ekstremne zabrinutosti, jer stvari koje su oni pomogli stvoriti nestaju u kanti za smeće povijesti. Dok ti stanovnici mračnog područja polako vide da je njihovo vrijeme prošlo, oni ipak i dalje prkose. Diljem ovog svijeta događaju se činovi tihog očaja. Ti takozvani teroristički napadi i prekidi telekomunikacija samo su dio stupnja očaja koji trenutno prožima mračnu oligarhiju. Kao i mnoge druge aktivnosti, i one će također biti neuspješne. Svjetlo u svojim brojnim dijelovima drži gornju stranu i ovi hrabri pojedinci uspijevaju u pripremi sredstava za širenje prosperiteta, objelodanjivanju novog monetarnog i financijskog sustava kao i stvaranju nove vlade za sve. Mi također pripremamo postupke potrebne da bi došlo do razotkrivanja desetljeća starog službenog zataškavanja. Ovaj proces će vam donijeti cijelu paletu do sada dobro skrivenih tehnologija. Čovječanstvo je imalo privilegiju da ima ljude poput Tesle da potaknu početak ovog novog doba!

Ovo vrijeme je ono u kom su snage svjetla vratile snagu i lukavstvo. Strategija koju koriste zagovornici svjetla bacila je mračne oligarhe na koljena. Njihov neizbježni poraz i sporazumi koji idu zajedno s njim su ih natjerali da skuju plan i da se nadaju da duboke emocije mogu nekako preokrenuti njihov loš položaj. Kako užas njihovih djela blijedi, tako i šansa da njihova mračna i kukavička djela mogu ikad uspjeti. Umjesto toga, svijet je shvatio zašto se ova mračna djela i manipulacije s internetom događaju i traže brza pravna sredstva za akcije mračnih. Oni koji podržavaju svjetlo sada predlažu kako ubrzati njihov raspad. Novac je spreman, a posebne vojne i policijske jedinice spremne su izvršiti brz i konačan udar. Dakle, panika mračnih je vrlo stvarna. Mi smo blizu događaja koji imaju potencijal da ostvare ono što je naš veliki cilj još od početka. To su: vaš povratak u punu svijest i pojava vaše slobode i beskrajnog prosperiteta!

Trenutno, ono što je kasnilo zbog mračnih brzo se kreće naprijed. Telekomunikacijske i razne kurirske grupe osiguravaju da sredstva budu isporučena i, u stvari, su sasvim sigurna. Također, osiguravamo da cijeli niz novih tehnologija bude spreman kad se pojavi nova vlast. Vrlo je bitno da se prijenos vlasti i masovna uhićenja dogode na jednostavan način. Trenutno, mnogi oligarsi višeg ranga se nalaze u kućnom pritvoru. Poduzete su određene mjere opreza kako bi se osiguralo da ova operacija ostane na rasporedu. Koristili smo neke od našeg osoblja da dodatno osiguraju ovu situaciju. Dodatan manevar koji je i dalje dopušten na vašem svijetu zahtijeva naše detaljno promatranje. U početku, oni koji su uključeni u snagama sigurnosti i obavještajnim službama uvjeravaju nas da će dodatni manevar biti držan pod kontrolom. Umjesto toga, velikoj operaciji je dopušteno da se dogodi. Moramo udvostručiti naše sposobnosti u tim područjima.

Mi imamo konačnu riječ u svemu. Tražimo vaš pojačani fokus na mir i slobodu. Zajedno možemo osigurati da posljednji koraci u ovome što je bio naš dugi marš do slobode konačno postignu svoj cilj. Trenutno, mnoge aktivnosti su završene. Vi ste vrlo blizu početka izlaska sredstava za vas. Zadržite svoj fokus! Svi mi smo iznimno posvećeni tome da vidimo da su ove prve faze završene. Naši suradnici i diplomatska tijela mogu posvjedočiti da je postignut veliki napredak u posljednjih nekoliko mjeseci. Mi znamo da je ova operacija ogromna u opsegu i da je vrlo složen poduhvat. Ipak, mi ćemo postići puni uspjeh u svim područjima. Raspored za sve to ostaje tajna. Unatoč tome, odmah možemo reći da je postignut napredak koji do sada nije viđen. Uspjeh je neizbježan. Zaista prekrasan dan za sve sudionike uskoro će se dogoditi! Uzmite ta sredstva i koristite ih da stvorite novu i mnogo bolju budućnost!

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Mi smo u radosti i u boli i tuzi također. Nedavno, mračni su organizirali niz masovnih ubojstava. Ti nepotrebni poremećaji na ovoj svetoj kugli samo su jedno od mnogih takvih djela nerijetko organiziranih od strane mračnih da pokažu svoj kukavičluk i čistu netoleranciju prema svem životu na Gaji. Molimo vas da blagoslovite duše umrlih i koristite oprost u svim pitanjima srca. Naš božanski cilj je da koristimo našu globalnu namjeru da zatražimo da ove pokvarene radnje nestanu s ove prekrasne plave kugle. Ne zaboravite kakav je život na ovom području i koristite svoje pozitivne energije da umirite patnju i poželite vječnu ljubav svim uključenim. Ovo područje će vrlo brzo biti promijenjeno na bolje. Ne dopustite da vam ovaj ili drugi incidenti oduzmu fokus! Umjesto toga, pojačajte svoj fokus i koristite ga za iscjeljenje ovog područja. Ovo je trenutak kada će sva patnja biti pretvorena u mir i ljubav!

U ovom trenutku gubitaka, sjetimo se kako se ovaj svijet mijenja. Odbijamo se i dalje klanjati suptilnim makinacijama mračnih oligarha. Veliki val više svijesti spušta se na ovaj svijet. Ovo područje uči kako promijeniti svoje osjećaje i pustiti valove iscjeljujućih pravila srca. Važno je misliti, predvidjeti i vjerovati velikoj količini ljubavi i svjetla. Ako odbijate postupati po svojim nižim emocijama i koristite ljubav da razumijete, prekrasno stanje tihog mira vas obavija. To je ta nova energija koju gajimo. Jedan od najljepših talenata čovječanstva je ponovno otkrivanje snage milosti i instrumenta koji je božanska milost. S tim u ruci, spremni ste naučiti elemente koje vam ova rastuća svijest može dati. Stoga budite spremni koristiti ove nove uvide koji iz toga proizlaze. Hosana! Hosana!

U ovom trenutku kao što smo stalno govorili, budite mudri, praštajte i budite sposobni širiti svoje iscjeljujuće energije srca. Božansko milosrđe podrazumijeva da sagledate cjelinu onoga što se događa. Ne sudite! Samo gledajte cjelinu. Kad to prihvatite u sebi, šaljite ljubav i iscjeljenje svima. Vi ste u stvarnosti vozilo ljubavi i svjetla. Vi duboko razumijete što je obuhvaćeno u svakom događaju koji čini vaš život i ova vremena. Potražite konačne odgovore od Neba i svojih vodiča. Vi sada učite ono za što je nama trebalo mnogo života i posebni set instrukcija od strane unutarnjih vijeća našeg božanskog poretka. Još puno toga će se dogoditi. Neka pozitiva utone i ojača u ovom velikom svjetlu. Svi vi ste velika bića koja imaju posebno ljudsko duhovno iskustvo. Ovo vrijeme je trenutak da nam pokažete vašu odanost!

Danas smo nastavili s našim tjednim porukama. Iskoristite ovo vrijeme da molite i meditirate o svojim unutarnjim percepcijama i novoj rastućoj svijesti. Oprostite i blagoslovite sve. Zatim, odvojite vrijeme da molite za duše pokojnika. Budite spremni! Novo vrijeme je nad nama. Ljubav i svjetlo su istinski pobjednici! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)


Website: Planetary Activation Organization
Hrvatski prijevod: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge