Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 10. sudenog 2015


Sheldan Nidle - 10. sudenog 2015

2 Ix, 7 Xul, 12 Manik

Selamat Balik! Nova stvarnost počinje svoju završnu fazu manifestiranja. Davno, u drevnoj Atlantidi, počeli ste shvaćati da ste bili misteriozno svedeni na puku igračku mračne atlantidske kabale. Ova grupa vođa, prinčeva i kraljeva obavljala je gnusni posao Anchara vodstva na Orionu. Oni su ograničili sposobnosti njihove opozicije do razine gdje oni više nisu predstavljali opasnost za njihovu pokvarenu politiku. Ovaj podmukli čin ponavljat će se opet i opet tijekom posljednjih 3000 godina atlantidskog carstva. Vaši preci su zapravo postali "laboratorijski štakori" za ove mračne stanovnike. Vi ste postali posebno ranjivi kad je to carstvo odjednom potonulo u samu utrobu povijesti. Od tog vremena, veliki i moćni set odvratnih dinastija uspostavljen je na površini Gaje. Te dinastije nisu bile u stanju ugasiti vašu unutarnju ljubav za istinom, slobodom i druženjem. To je omogućilo Nebu da da oprost milostivog povratka u punu svijest. To su kvalitete koje su nas dovele do vaših obala.

Ovo sadašnje vrijeme je vrijeme velike prilagodbe vašim društvenim percepcijama. Mračni, posebno tijekom posljednjih 70 godina, izgradili su složeno ispreplitanje tajnih vlada koje podupiru jedna drugu bilo britanskog, azijskog, europskog ili američkog porijekla. Ovo zemaljsko gnijezdo trebalo je prvo ukrotiti prije nego je stvarni napredak u kontroliranju njih bio moguć. Isprva, otkrili smo samo mali set grupa i pojedinaca posvećenih ovoj istoj svrsi. Trebalo je gotovo dva desetljeća da bi u potpunosti stekli potrebno povjerenje u nas da bi se doista krenulo naprijed. Tijekom tog vremena, došli smo pod stalni nadzor mračnih oligarha i mnogih njihovih podmuklih saveznika. Mi smo ponavljali ovu priču mnogo puta prije. Mi to opet činimo samo da bi naglasili što smo sada otkrili. To se sada bavi time kako ovi mračni trenutno djeluju. Ovi nemoralni nitkovi posjeduju internet i razne njegove aspekte. Njihove stalne makinacije uzrokuju usporavanje u procesu kako se vaši blagoslovi prenose preko ovog svijeta do vas.

Ovaj komunikacijski problem rezultirao je kratkim kašnjenjem, što je izazvalo neznatnu reviziju izvornih planova. Ti problemi su sada riješeni i potrebne komunikacije teku glatko od mjesta do mjesta. Unatoč njihovim planovima, protok novca i potrebne upute za stvaranje nove uprave nastavlja napredovati. Uvjereni smo da je ova zavjera trenutno gotova. Važne bitange su izolirane i potpuno obuzdane. Vi se brzo približavate točki gdje se brojni ključni događaji mogu konačno dogoditi. Važno je ograničiti ove nemoralne bitange tako da više ne mogu utjecati na bilo koji način na ono što je sada planirano. Drevne obitelji i njihovi saveznici imaju sredstva da ponove urođene percepcija načina na koji svijet funkcionira. Oni su prvi u rješavanju raspodjele bogatsva i moći. Te akcije će vam dati vašu dugo očekivanu slobodu. To će također omogućiti novoj vladi da objavi kraj desetljećima dugog NLO zataškavanja!

Ova nova sloboda znači da preuzimate nove odgovornosti za svoje zajednice i za sebe da stvorite sredstva za kolektivno rješavanje problema vašeg društva i svijeta. Unutar svih vas je velika energija koja vam lako može pomoći da otkrijete pametna rješenja. To vam može omogućiti da se udružite i skujete niz planova, koji mogu riješiti bilo što s čim ste se prvobitno mogli uhvatiti u koštac. Ovaj proces je kako mi, koristeći tekući menadžment, nalazimo brza i jednostavna rješenja. Dok otkrivate kako ovaj proces može raditi za vas, zapamtite da je ovo način na koji su vaši preci u Lemuriji nalazili rješenja za svaki problem. Koristite ovo da se pripremite za rad s našim mentorima. Ono što preferiramo je duboki dijalog između vas. U tome, vi ćete saznati kako su mnoge vaše navike i osjećaji nastali. Osim toga, vi ćete istraživati prošle živote i kako oni utječu na vaš sadašnji život. Također trebamo otići duboko u to kako je vaš genom bio stvoren i kako će bilo kakve teškoće biti ispravljene.

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Vi živite u sretnim vremenima! Velika promjena u ovoj stvarnosti sada je u tijeku. Mračni i njihovi podanici bili su u mogućnopsti nastaviti svoju vladavinu sve do nedavno. A onda su naši suradnici bili u stanju da prisile na promjenu u ovom bezbožnom poravnanju. Nekoliko vrlo hrabrih pregovarača uspjelo je stvoriti savez između raznih nezadovoljnih elemenata u svjetskim vojskama. Ova vrlo hrabra bića koristila su ovaj novi savez da podrže drevne obitelji i konačno prisile mračnu oligarhiju na popuštanje. Ovo je omogućilo veliki postupak, koji dopušta protok novca i stvaranje novog međunarodnog financijskog sustava. Tu je sada kratki prekid zbog prekida u zadnji čas zemaljskog svjetlosnog komunikacijskog sustava. To je sada u velikoj mjeri ispravljeno. Rečeno nam je da ovaj prekid nije u potpunosti zaustavio operacije da vam se daju vaši blagoslovi i vaša sloboda!

Kako vrijeme stiže za ovu veliku raspodjelu vaših blagoslova, budite svjesni mnogih na ovom svijetu koji su se mnogo žrtvovali da manifestiraju ovaj novi svijet. Uzmite si vremena da molite ili meditirate za ove divne duše! Ostanite pozitivni i sposobni da pošaljete vizije i pozitivne energije, koje čine ove božanske stvari mogućim. Okupite se da blagoslovite one koji su bili u stanju prisiliti mračne na povlačenje i omoguće da se ove čudesne radnje dogode! Svi mi smo sveti kolektiv bića koja su dugo patila i sada s providnošću Neba u stanju smo da budemo na rubu presvetog niza uspjeha. Mnogo će se od vas očekivati. Koristite ove trenutke da molite i planirate kako da se ova čudesna vizija manifestira. Vi ste jedinstveni i posebni. Pokažimo ovoj stvarnosti za kakve veličanstvene stvari ste sposobni!

Ovaj svijet je uvijek bio ispunjen s nepotrebnim razočaranjima. Ovaj put, vi ćete zasjati i pokazati da se nova stvarnost može isklesati iz stare. Ovo novo područje će transformirati karantenu u kojoj ste bili još od pada Atlantide. Ovo je trenutak kada potražujete i pokazujete potrebu za novom sviješću, koju utjelovljujete! Vi ćete se sresti s vašom ljudskom rodbinom i početi blagoslovljeni postupak koji će dovesti do pune svijesti. Mi priznajemo ono što radite i u potpunosti namjeravamo poučiti vas o mnogim događajima, koji su se dogodili u vašoj prošlosti. Ključ je istina i beskrajna znatiželja o tome tko ste vi zapravo. Tu istinu ćemo vam mi dati u jednom važnom nizu razgovora sa svima vama. Ove studije će biti početak onoga što ćete na kraju znati. Hosana! Hosana! Hosana!

Danas, kao i uvijek, nastavili smo naše izvješće o onome što se događa u vašem svijetu. Mračni se sada povlače a nova stvarnost se brzo formira pred vama. Uhićenja i pojavljivanje NESARA su blizu. Budite strpljivi i pozitivni! Novo vrijeme za sve će biti i neka bude stvoreno sa svim pozitivnim energijama koje možete manifestirati! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)


Website: Planetary Activation Organization
Hrvatski prijevod: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge