Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 24. sudenog 2015


Sheldan Nidle - 24. sudenog 2015

3 Lamat, 1 Yaxk’in, 12 Manik

Dratzo! Svijet se nastavlja kretati u pozitivnom smjeru. Sva sredstva za raspodjelu i rezerve su pokrenuta i uglavnom su došla do svojih distribucijskih punktova. Sva ta kretanja obavljena su u najvišoj sigurnosti. U prošlosti, glavna briga bili su brojni podanici mračnih koji su podržavali odmazdu dovodeći do kašnjenja. Te brige više nisu glavni motiv ovog velikog osiguranja. Nova nevolja su bili iznenadni opći tehnički problemi u cjelokupnom komunikacijskom procesu. Mnoge stvari su ispravljene. Ipak, veliki stupanj elektroničkog transfera novca, kritične web stranice i kretanja ključnih preliminarnih dokumenata bili su u prekidu. Manji stupanj ovog problema i dalje postoji. Međutim, ove poteškoće više nisu glavna bojazan kao što su nekad bile. Kako bi se tome suprotstavilo, obavljen je veliki broj ključnih uhićenja. Ta operacija je još uvijek u tijeku. Naše službe su uvelike zauzete prikupljanjem obavještajnih podataka o tome koji su slijedeći očajnički potezi ovih mračnih oligarha. Ova kombinirana operacija spriječila je svaku vrstu terorističkih akcija velikih razmjera kako bi se prisilno zaustavio postupak distribucije.

Sada smo u završnoj fazi dostave sredstava i uspostavljanja novog svjetskog financijskog sustava. Ovaj proces je donio nove centre za isplatu vaših blagoslova i sredstava za sprečavanje velikih ili malih razmjera prijevara. Osim toga, elektronički sustav za transfer novca spreman je za uvođenje kako bi se suprotstavio neusklađenostima starog SWIFT procesa. Uvodne upute su poslane brojnim važnim zemljama i financijskim institucijama. Bio je potreban skup posebnih ugovora da bi se krenulo naprijed i ti vitalni elementi su primljeni. Oprez je dugo bio temeljni element za drevne obitelji i odabrane kraljevske obitelji. Oni su dugo živjeli u područjima diktature kojima su upravljali mračni oligarhi. Dakle, bio je to spor proces s kojim je sve bilo pokorno provođeno. Mi smo trenutno u prihvatnom modu od kojeg se očekuje da će omogućiti nekima od vas da prime prvo testiranje ovog novog, nedavno uvedenog sustava isporuke. Dakle, uskoro očekujte prva sredstva.

Dok se pripremate za konačni primitak vaših blagoslova, oni koji su porazili kabalu su u završnim pregovorima u vezi predaje mračnih. Ovaj značajni događaj traži od vas da shvatite koje je duboko značenje toga. U Atlantidi, počeli ste veliko putovanje koje će sada završiti vašom konačnom pobjedom nad mračnima. Anunaki, koji su bili njihovi pravi nadglednici, uspostavili su društvo da bi vas porobili na više raznih načina. Ovaj 13 tisućljećni sustav biti će zamijenjen sa sustavom koji će vam dati slobodu, istinu i prosperitet koje bogato zaslužujete. Odvojite si vremena za procjenu implikacija onoga što se sada događa. Ne samo da ćete ponovno dobiti istinu, nego i društvo koje je preteča našeg dolaska. Ovaj veliki niz transformacija je zadnja karika potrebna za obnovu ove kugle i da bi vam se omogućilo da napravite prilagodbe, koje vas mogu vratiti u punu svijest. Ovaj proces vas ponovno ujedinjuje s vašim duhovnim i svemirskim obiteljima. To vas čini stanovnicima doista posebnog Sunčevog sustava.

Ova operacija znači da morate promijeniti svoje temeljne percepcije po kojima sada živite. Mi smo iskoristili ovo vrijeme da promijenimo sami izgled ove stvarnosti. Dok je ova operacija nekako odgodila naše željene ciljeve, ona je osigurala da vaši blagoslovi budu primljeni i budu sigurno zaštićeni od gubitaka. Uskoro ćete vidjeti događaje koji će mnogima izgledati kao čudo. Kraljevske i drevne obitelji stvorile su izdašnost koju možete iskoristiti za okončanje siromaštva, geta, a povrh svega, da se opskrbi ovo područje čistom vodom, električnom energijom i čistim zrakom. Ova nova uspostava globalnih društava samo je početak novih mogućnosti za sve. Iskoristite vrijeme koje dolazi za ostvarenje vaših snova. Tehnologije koje mogu promijeniti lokalna i globalna putovanja samo su početak nove stvarnosti za čovječanstvo. Osim toga, vi ćete upoznati one koji predstavljaju vaše daleke pretke. Radujte se i pripremite se za prekrasnu budućnost!

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Vaš svijet se ubrzano mijenja kako nove energije za stalni rast svijesti preplavljuju ovu stvarnost. Nebo nas blagoslivlja jer ova božanska energija je značila pomoć vašim nebeskim vodičima u pripremi vaših novih fizičkih tijela. Ove energije će pomoći vašim kristalnim svjetlosnim komorama da vas pripreme za punu svijest. Bog će uskoro intenzivirati te energije što se više približavamo trenutku kada će stići slijedeći set takvih energija. Prema tome, nova godina će biti vrijeme veće promjene, jer će te energije biti instrument za nove percepcije i novo bogatstvo. Nebo namjerava označiti vrijeme za ovu plavo-zelenu kuglu kada će njeno područje doista početi mijenjati svoje drevne mračne načine. Naši zadaci ukljućuju osnovno praćenje svakog od vas. Shvatite duboko u svom srcu da novi načini počinju preispitivati drevne scenarije i ponovno preuređuju način na koji će ovo područje funkcionirati.

Mi pomažemo raznim medicinskim timovima iz Galaktičke Federacije. Mi uzimamo njihove nalaze i ažuriramo ih s našima. Zajedno, ti paketi postavljaju vrijeme vašeg odlaska u Agartu. Naša velika radost je da vas pripremimo za vašu veliku transformaciju koja će se dogoditi u kristalnim komorama. Svi smo mi prošli kroz posebnu ceremoniju koja se dogodila zbog primjernih života koje smo vodili u uzastopnim životima. Za pravi božanski trenutak, Nebo je pripremilo posebnu ceremoniju transformacije. Zbog velike nepovezanosti koju ste imali u svakom životu ovdje, vama je potreban sveti, živi uređaj kako bi se postigao povratak u fizičko anđelstvo. Mi koristimo kvalitete milosti i milosrđa da vas dovedemo do doista čudesne operacije. Mračni mogu samo osjetiti preliminarne događaje vašeg uzašašća koje se odvija.

Još od pada Atlantide, mračni Anunaki bili su vaši nemilosrdni vladari. Tih gotovo 13 tisućljeća strašne nebrige ostavilo je većinu vas okružene unutarnjim stresom pogoršanim općom zbrkom o tome tko ste vi zapravo. Ono što se sada treba dogoditi je da se to ispravi izjavljujući unutar sebe da ste vi velika bića i da će taj nedostatak vjere u sebe biti preobražen u pozitivnu i snažno fokusiranu percepciju vašeg istinskog na duši zasnovanog sebstva. Mi Majstori smo usadili ovu mantru u vas. Koristite ovu mantru da promijenite način na koji gledate sebe. Vi se krećete prema mjestu gdje velike unutarnje snage koje posjedujete mogu biti vraćene jednostavnim snažnim fokusiranjem na ovu jaku mantru o istinskom sebstvu. Vrijeme je za promjenu percepcija koje su vam dali mračni. Budite jaki i spremni zamisliti tko vi uistinu jeste!

Današnji dan smo proveli s našim tjednim izvješćem. Koristite svoju unutarnju snagu da se fokusirate i manifestirate ovu novu stvarnost. Mračni htjeli ili nehtjeli voze bezobzirno kroz ovu stvarnost. To je trenutak da se fokusirate s drugima i postignete ovu najljepšu novu stvarnost ispunjenu snagom, slobodom i blagostanjem! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)


Website: Planetary Activation Organization
Hrvatski prijevod: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge