Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 10. ožujka 2015

Sheldan Nidle - 10. ožujka 2015

4 Muluc, 7 Ceh, 11 Ik

Selamat Balik! Dolazimo donoseći vam velike novosti! Novi bankarski sustav o kojem smo govorili s vremena na vrijeme brzo postaje međunarodna stvarnost. U međuvremenu, slom američke vladajuće korporacije se nastavlja. Svjetske nacije mnogo više shvaćaju što ovaj predstojeći kolaps znači. Pojavljuje se novi ekonomski i financijski sustav koji stavlja SAD u rang s brojnim zemljama u Europi, Aziji i zapadnoj hemisferi. Ovaj novi skup stvarnosti konačno donosi kraj vrlo iskrivljenih stvarnosti koje su upravljale vašim svijetom tijekom šest desetljeća nakon Drugog svjetskog rata. Nova era se oblikuje, ona koja će označiti pojavu vladavine NESARA u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i cijelog niza novih vlada u Europi, Aziji, Africi i zapadnoj hemisferi. Vrhunac toga, u našem umu, je razotkrivanje. Tada, mi ćemo vam se lakše moći obratiti i omogućiti vam, konačno, da vidite naše brodove na vašem dnevnom nebu. Mi u potpunosti namjeravamo podržati globalne poruke vaših Uzašlih Majstora u mogućim otvorenim interakcijama s vašim Agarčanskim rođacima. Onda možete naučiti mnogo o sebi i vašoj istinskoj povijesti i porijeklu.

Ono što će se na kraju dogoditi na vašem svijetu očuvati će i zaštititi vašu stvarnost. Prije mnogo godina, mi smo došli i vidjeli društvo koje se može opisati samo kao nesvjesno i nemilosrdno. Tijekom posljednjeg desetljeća, vaše društvo je doslovno odraslo. Čak i najveće ekološke pogreške sada užurbano dovode do neke vrste saveza s onima koji mnogo dublje štite mnoga vaša osjetljiva staništa. Ove nagle promjene u svakom društvu na Gaji su znak koliko se vaš svijet trenutno mijenja. Dok ove promjene ostavljaju duboki trag u načinu na koji vaše društvo reagira na ekologiju, to je još uvijek samo početak. Mnogo toga će trebati napraviti nakon što masovno sletimo na vaš svijet. Staništa mnogih velikih životinja i biljaka i dalje se ubrzano smanjuju. Morate koristiti tehnologije koje mogu promijeniti te žalosne okolnosti. Isto tako trebate koristiti informiranije razmišljanje o tome kako vratiti veliki dio vašeg svijeta u prirodniju stvarnost. Morate koristiti tehnologiju za stvaranje odgovarajućih staništa, a ne uništavati ih.

Na našim svjetovima, prirodno netaknuta priroda našeg površinskog i unutarnjeg područja svijeta je neometano s naše strane. U stvari, ako bi se iznenada netko pojavio nenajavljen na bilo koji od naših svjetova, njihova prva misao bi bila da je ovaj svijet uglavnom nenastanjen. To uvjerenje je nešto što odražava važnu posljedicu naših svetih zakona: Sav život i svijet mora biti očuvan u svom prirodnom stanju postojanja. Ovaj Sunčev sustav bio je grubo napadnut prije više milijuna godina i plaćena je užasna cijena zbog toga. Ono što se zahtijevalo od nas je da vam mi i nebeski elohim pomognemo da vratite ovaj Sunčev sustav u njegovo prijašnje netaknuto stanje. Mars i Venera su nekad imali velike oceane koji su vrvili svim vrstama života. Te stvari se moraju obnoviti. Ne samo ogromni oceani tih i drugih sunčevih svjetova, nego i mnoge vrste jedinstvenih fenomena trenutno su izgubljeni. Ovaj preporod je samo jedna od stvari koje moramo obaviti. Tu je i odgovornost da popravimo veze s velikim brojem bestjelesnih bića koja žive duboko u unutarnjem svijetu mnogih vaših divovskih plinovitih svjetova.

Kako možete vidjeti, veliki niz novih odgovornosti spušta se na vas dok se vaša svijest vraća. Za nas, te dužnosti su svete. Kad postanete planetni i solarni čuvari naslijedit ćete mjesto velike ljepote čije održavanje postaje vaša svakodnevna dužnost. Kad postanete član znanstvene i istraživačke flote, ovaj skup dužnosti znatno će se povećati. Mi smo u ovom Sunčevom sustavu već više od dva desetljeća i nekako nam je odbojno kako su to "radili" Anunaki i njihovi planetarni podanici. Najviše od svega bilo nam je odvratno kako su ta bića postupala sa svima vama iz tisućljeća u tisućljeće. S vremena na vrijeme naši brodovi su vas posjećivali i podnosili povijesne račune o ovom lošem postupanju u izvješćima brojnim specijalnim flotama o napretku u ovom sunčevom sustavu. Nebeski poziv nama bio je u prvom trenutku šokantan. Ipak, poslušali smo i ovdje smo da vam u potpunosti služimo. Očekujemo da ćete u narednoj godini brzo napredovati prema punoj svijesti tako da ćete kompletno preurediti stvarnost u kojoj sada boravite. Hosana! Hosana! hosana!

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Došli smo s prizvukom neprestanog ponavljanja onoga što je tako otvoreno rekla naša obitelj iz svemira. Naši zemaljski suradnici su stvorili novi međunarodni sustav transfera sredstava. Osim toga napravljene su brojne izmjene kako bi se sve glavne banke Basel III bolje uskladile. To su samo počeci onoga što se može očekivati. Banka za razvoj BRICS grupe spremna je za stavljanje u funkciju kako bi zamijenila SWIFT sustav i međunarodni status Federalnih rezervi i MMF-a. Ovaj sretni razvoj podrazumijeva dvije stvari. Prvo, međunarodni transfer novca više nije briga bankarskog sustava uspostavljenog ugovorom u Dumbartonu 1944 godine. Drugo, kriteriji zapadnog bakarskog sustava koji sada koristi MMF biti će zamijenjen s mnogo pogodnijim za međunarodni razvitak. Te promjene će omogućiti jednostavan transfer velikih iznosa za nagli start potrebnog razvoja infrastrukture vašeg svijeta.

Nerazvijenom i razvijenom svijetu potrebna su sredstva bilo za izgradnju ili za obnovu ogromne mreže kaptaže i distribucije vode. Postoji i velika potreba da se ovom području da novac za izgradnju ogromne mreže za educiranje djece i odraslih. Predugo su se vlasti oglušivale ili zanemarivale ovu veliku odgovornost. Vi sazrijevate u svijesti i potrebni su vam alati kako bi u potpunosti shvatili što se događa diljem svijeta. Osim toga, posebnu klasu ispunjenu s uistinu smislenim lekcijama o ekologiji trebaju svi naučiti. Prethodnim predrasudama protiv žena i religije mora doći kraj. Stvoritelj nas je uistinu stvorio kao jedan narod. Moramo sa zadovoljstvom poslušati ovaj sveti ukaz i naučiti kako živjeti zajedno. Sve religije uče tu istinu. Moramo se pokoriti tome na globalnoj razini. Razmislite kako rat, besmislena mržnja ili jednostavno bolesna logika održavaju ove prepreke.

Kad se udružite, uvijek budite svjesni nekih novih odgovornosti kako bi održali svoju novostečenu čovječnost, održali cjelovitost prirodnog okruženja i kako bi bili spremni pomoći jedni drugima da se ide naprijed. Nova svijest će vas učiniti duhovno svjesnim jedni drugih, a posebno darova koje ćete slobodno dobiti od Gaje. Ovaj svijet treba poštivati i iskreno paziti. To je božanska milost na djelu. Vi se selite iz svijeta kojim su upravljali nemilosrdnici u područje vođeno brigom, vas samih. Ova nova stvarnost zahtijeva novi odnos, i potrebu da sazrijevate u tome kako da koristite vašu novu i proširenu svijest. Počnite svaki dan s čvrstim ciljem proizašlim iz vašeg prvog seta meditacija i postavite plan. Vitalni ključ je da svakodnevno imate pozitivnu i duhovnu svrhu. Na ovaj način, doista možete stvoriti čuda!

Dana, kao i uvijek, istražili smo što se događa na ovom području u kojem boravite. Naučite poštivati jedni druge i prirodni okruženje oko sebe. Ovaj svijet se brzo mijenja na bolje i uistinu zapanjujuće promjene su doslovno samo trenutak daleko. Budite spremni i budite svjesni ovih jednostavnih činjenica! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedan! Budite u radosti!)


Website: Planetary Activation Organization

Preveo: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge