Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 4. listopada 2016


Sheldan Nidle - 4. listopada 2016

5 Manik , 10 Tzotz, 13 Caban

Dratzo! Oni koji znaju povijest ove stare republike raduju se da je ova nova verzija tako cvrsto ukljucena u NESARA. Vracajuci se nazad u doba nakon americkog gradanskog rata, Kongres je donio Washingtonski zakon o reformi. Ovo ozakonjenje postalo je pokrice slugama za završnu obmanu: USA, Inc. Ova korporativna laž omogucila im je da vladaju Amerikom i potakla oblik nepoštenja koji je napravio veliku sprdnju s hrabrim porijeklom ove nacije. Ova podla prijevara dovela je do nemira i krada, i do ogavnih organizacija poput Federalnih Rezervi i IRS-a. To je dovelo, takoder, do pozicije u mracnoj hijerarhiji nikad shvacenoj od vremena kada je Amerika po prvi put rodena. Ova nacija je postala preteca jednog zla koje je bilo samo povecavano kako je 20. stoljece napredovalo od Drugog svjetskog rata do dolaska 21. stoljeca. Pocetak ovog stoljeca opet je pokazalo smjelost ove nezakonite vlasti sa šokom 9/11 i naglim porastom ratova koji su ubrzo uslijedili. SAD je postao pristalica klike aristokrata koji su namjeravali vladati i desetkovati ovaj svijet. Samo je hrabro okupljanje Svjetla marljivo radilo da ih se zaustavi!

Ovaj velicanstveni skup napokon je vratio stupanj zdravog razuma. To je omogucilo da posebna koalicija vojnika i civila uskrsne NESARA i sruši ogromno cudovište koje je USA, Inc postalo. Rast medunarodnog partnerstva dao je americkoj skupini sredstva da se brzo pomakne naprijed sa svojim strategijama da se zamijeni ovaj režim. Ovaj proces je izvorno došao od kada je NESARA prvi put prešla u zakon u ranim 2000-tim. Ova operacija je bila donekle skrenuta beskrajnim ratovima na Bliskom istoku koji su nicali izmedu 2003. i 2011. godine. Sredinom 2010-tih, ova operacija je oživjela, što je dovelo do projekta da se cvrsto uvede NESARA vlada. Uspon ove nove institucije biti ce dio svjetskog pokreta za uspostavu novih financijskih i vladinih institucija koje poticu globalni prosperitet i ukidaju korupciju u vladi. Ovaj proces sada sustavno dolazi u javnost ostavljajuci svjetsku populaciju da lakše diše. Tu je još nekoliko pojedinosti koje donose korist.

Ta rastuca stvarnost je istinski za mir, slobodu i prosperitet. Više se Amerika nece trebati brinuti o zlom porezu na dohodak. Amerikanci ce takoder biti nagradeni kroz jubilej koji ce omoguciti svima da znaju da ce brojni lažni krediti za stanogradnju, automobile i slicno biti oprošteni. Amerika ce se tako osloboditi duga i svega što on donosi. To ce biti jedna era u kojoj ce Amerikanci ponovno postati ponosni na svoju vladu, i saznati nevjerojatne stvari koje ce ovaj pomak u svijetu donijeti.

Sve strane baze biti ce zatvorene, a Amerika ce konacno moci uživati u miru koji su njihovi preci davno uživali. To ce biti vrijeme kada ce se potraga za savršenstvom u svim stvarima opet vratiti. Prava koja daje Ustav u potpuno ce biti vracena i mnogi ljudi ce biti oslobodeni iz zatvora zbog zlocina koji se više ne mogu izdržavati. To ce biti sretno vrijeme za Ameriku. Dugi mali ratovi ce prestati. To ce biti razdoblje u kojem ce vlada opet odgovarati ljudima i sve ce opet dobro funkcionirati. To ce biti vrijeme slobode i prosperiteta!

Ne samo da je veliko doba mira, slobode i prosperiteta na vidiku, nego ce to biti, štoviše, tocka u kojoj se razotkrivanje može dogoditi. Dugo smo radili s našim saveznicima da stvorimo jednu atmosferu pogodnu za brojne službene objave, koje nas mogu predstaviti vama. Još od kraja Drugog svjetskog rata, postojala je zavjera mracnih podanika da se negira da mi postojimo. Ta glupost je prevladavala u medijima i filmovima tog doba. Bili smo prikazivani kao mracni, s planovima za invaziju i za svjetsku dominaciju. To je daleko od istine. Kao dio naše nebeske misije, mi smo poduzeli inicijativu da pomognemo svjetlu u vašem svijetu. Naše galakticke inicijative proizlaze iz posebne misije koje smo dobili prije dva desetljeca nebeskim odlukama. Svatko od vas ce biti vracen u punu svijest. To nas dovodi do još jednog otkrica koje je osporavano od strane vaših vlada. Agarte! Naš dolazak nije samo da vas spremimo za vašu sudbinu, nego i da vas upoznamo s vašim rodacima, Agarcanima. Vi ste na dohvatu najvelicanstvenije buducnosti!

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Dolazimo u radosti, znajuci da je vlasti sudeno da bude zakon zemlje. Ovo provodenje NESARA samo je pocetak brojnih promjena koje ce promijeniti nacin na koji se sada vidi Amerika u svijetu. U vrijeme americke nezavisnosti, mi Majstori smo podržali i pomogli da ova mlada nacija bude rodena. Smatralo se da ce Amerika biti radni prototip onoga što ovaj svijet snažno zahtijeva. To je trebala biti nacija cije su akcije trebale biti suprotne onima u Europi. Ovo uvjerenje je dovedeno do kratkog spoja nesretnom politikom americkog režima koju je pratio kraj americkog najtragicnijeg gradanskog rata. Mracni gospodari novca i položaja preuzeli su americku plemenitu svrhu i skrenuli je s kolosjeka. Sada, zahvaljujuci vašim sjajnim vizijama i milošcu ispunjenim fokusom, ova velika nacija ce se preporoditi. Slava svim ucesnicima!

Dogadaji koji ce uslijediti pokazati ce velicanstvenu snagu vaših kolektivnih energija i cuda koja je Nebo postiglo. Iz naših ljubaznih srca, zahvaljujemo se cudesnim djelima koja ste postigli vi i Nebo. Ovo vrijeme ce biti poznato po velikim stvarima koje cete kolektivno uciniti. Takoder smo zahvalni nebeskim uredbama koje su omogucile našim svemirskim i duhovnim obiteljima da pomognu. Kad sve bude gotovo, svatko od vas ce ostvariti svoje najdublje snove, a ovo podrucje ce konacno odbaciti mracne okove koji su predugo bili žalost svakog dana. Ovo novo doba slobode i prosperiteta je, dijelom, vaše cudesno djelo. Mi pohvaljujemo sve vas za vaš ustrajan rad i neprestanu nadu. Budite milostivi i s dobrom voljom pružite svoju pomoc Gaji i njenim raznim ekosustavima. Hosana! Hosana! Hosana!

Sve ove slave moraju biti vaše. Ne gubite nadu. Gledajte na sve ono što se odvija kao na veliki dar koji Nebo daje. Prije više tisuca godina, veliko svjetlo se reflektiralo oko ovog svijeta. Od tada, ono se neprekidno širilo. Ono se sada može materijalizirati i - voilà - ovo novo doba je rodeno. Imate milostivu priliku da ga ponovno upoznate. Ovo je takoder vrijeme kada cemo mi Majstori objasniti vašu pravu povijest. Prihvatite to i shvatite njenu velicanstvenost. Dugo skrivani izumi i znanje ce se pojaviti. Vi cete završiti dugogodišnje frustracije vašeg života, svojih ljubavi i vaše stvarnosti. Neka ova nova razmjena energija postane jedno s vama, a onda se radujte. Ovo cudno, mracno podrucje završava. Nebo i mnoštvo andela i skrbnika ga transformiraju. Budite jedno u ljubavi!

Danas smo nastavili s našim tjednim izvještajima! Oko nas su velika djela svjetla koje transformira ovo mracno podrucje u ono od svjetla. Ovo su vremena starih slavnih prorocanstava koja su rodena da vas pripreme za doba vašeg galaktickog humanoida! Znajte najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski za Budi Jedno! I Budi u Radosti!)


Website: Planetary Activation Organization

Hrvatski prijevod: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge