Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 14. lipnja 2016


Sheldan Nidle - 14. lipnja 2016

10 Oc, 3 Kayab, 12 Manik

Dratzo! Brojni događaji mijenjaju način na koji svijet funkcionira. Trenutno, niz novih događaja omogućuje uvođenje novog financijskog i valutnog sustava svjetla. Niz promjena prisiljava sluge mračnih da izađu iz svoje tame i pokažu se svjetlu. Posljednji ostaci kašnjenja tako su osujećeni. Mračni su izgubili svoje sposobnosti za skrivanje i stvaranje kašnjenja. Novi sustav prisiljava mračne da odgovaraju za svoje postupke i, u stvari, gurnuo ih je s njihovih pjedestala. Razna financiranja sada su na popisu kako bi se omogućio njihov formalni početak. U međuvremenu, oni koji su zaduženi za mnoga masovna uhićenja i uskrsnuće Američke NESARA republike mogu vidjeti otvaranje prozora za početak njihovog trenutka. Bio je potreban određeni broj "pogodak i promašaj" operacija kako bi se na kraju osjetilo da je njihov uspjeh konačno na dohvatu. Tobožnji svemoćni dolaze do prisilnog kraja. Ponosni smo na naše zemaljske saveznike i trenutni napredak njihovih veličanstvenih programa. Dugo nedostajući rezultati prilično su blizu manifestiranja!

Kako se sve to kreće naprijed, mračna kabala može vidjeti da se njihova sudbina počinje pojavljivati. Njihove brojne sluge nisu u stanju zaustaviti ono što svjetlo radi. Dakle, mnogi programi su blizu svojih prvih isplata, a oni od vas koji će biti primatelji mogu osjetiti u svojim srcima koliko su uistinu blizu svega toga. Kabala zna, također, da su mnoge njene kupljene vlade blizu kolapsa. Ove okolnosti su dovele ovu stvarnost do praga velikog pomaka iz mraka u svjetlo. Dakle, brojna zanimljiva zbivanja počinju se pojavljivati. Sadašnji američki de facto režim zapaža da je njegov glavni asistent, Federalne Rezerve, počeo nestajati jer nova Riznica preuzima mnoge njegove funkcije. Prihodi koji su formalno dobiveni putem sile na međunarodnoj sceni više nisu dostupni. Pro-republikanska vojska također se počinje ponovno ujedinjavati sa snagama formalno posvećenim starom de facto režimu. Ovi događaji su početak procesa koji vam donosi toliko željenu novu stvarnost! Mi čekamo da te nove vlade zažive. Tada se brojni događaji mogu dogoditi!

Naša je namjera da zamolimo Agarčane da se pojave pred vama nakon što mnoge nove vlade preuzmu vlast. Njihovo uvođenje može namignuti Uzašlim Majstorima da zauzmu položaj za niz istina od vitalnog značenja. Te istine će vas opskrbiti s potrebnom podlogom koje ćemo vam mi prvi dati nakon što milijuni mentora budu na mjestu na ovoj kugli. U početku svatko od vas treba razumjeti zlobnu namjeru Anunakija. Kad to u potpunosti shvatite, možemo preći na to kako je ovaj svijet bio uspostavljen od strane Anunakija. Onda moramo pregledati vašu povijest i pokazati vam kako su vam vaša temeljna uvjerenja usadili u vas tijekom milenija. Nakon toga možete otkriti kako su sluge iskoristile ova lažna uvjerenja da održe svoju kontrolu nad vama. Ti alati će biti uništeni i vi ćete naučiti čudotvorna čuda i potencijal vaše istinske slobodne volje. Koristeći je u suradnji s vašim mentorima, vi ćete ostvariti djelomičan povratak u vašu moć. Međutim, to je samo uvod u ono što ste vi sposobni.

Namjera nam je da vas dovedemo do samog ruba vašeg preostalog potencijala. Ova nova moć će vas pripremiti za stvarni proces koji će se dogoditi za vrijeme vaša tri dana u kristalnoj svjetlosnoj komori. Agarčani će vam u tome pomoći. To je taj novi savez koji će napraviti ovu zvjezdanu naciju tako jedinstvenom i pomoći vam u ovoj vitalnoj proceduri. Ovaj događaj će promijeniti sve ljude ograničene svijesti da sada zauzmu mjesto u ovoj stvarnosti. Anunaki su okrutno podijelili ovo područje u bogate i siromašne. Mi ćemo svakoga vratiti u njegovo bivše jastvo. To će stvoriti grupu prosvijetljenih bića koja će, s vašim Uzašlim Majstorima, biti čuvari zemalja vaših 4 vodenih svjetova. Ova nova zvjezdana nacija će ujediniti vas i naciju kitova. Zajedno, vi ćete pomoći svjetovima bivšeg Anchara saveza u velikom zadatku otkrivanja i manifestiranja njihovih svjetlosnih tijela. Vama će pomagati oni iz Galaktičke Federacije koji su rođaci raznih tih bivših mračnih. Ovaj događaj će biti preteča čudesnog doba mira za sva bića ove galaksije!

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Vaše područje je trenutno usred velike promjene. Davno, Anunaki su uspostavili svijet predodređen da pretvori svakog od vas u ljudske automate. Pojavljivanje mnogih Uzašlih Majstora privremeno je prekinulo taj proces. Nakon tisućljeća, mračni su smislili nove načine da drastično promijene ovu stvarnost. Ovi podli planovi opet su bili zaustavljeni proglasima 1995. godine od strane Anchara kontinuuma. Ove poruke su bile da se osigura mir i bile su kasnije dodane proglasima AEONA i Arhanđela Michaela. Ovaj iznenadni kraj galaktičkih ratova omogućio je da se planovi Anunakija pokrenu dalje. Usljedolo je razdoblje tišine. Tijekom tog vremena mogli smo postaviti plan koji je brzo bio odobren od strane Neba. Sljedeće desetljeće dovelo nas je do porasta svjetla i novog područja za sve. Aleluja! Aleluja!

Dok stojimo na početku područja svjetla za površinsko čovječanstvo, radujemo se načinima na koje je Nebo osiguralo ovu značajnu pobjedu! Mi promatramo kako koristite svoj novi rast u svijesti da pripremite ovu prekrasnu kuglu za vrijeme kada će čovječanstvo moći doista preuzeti svoju veliku ulogu kao Gajini čuvari zemlje. U sklopu toga, vi izrađujete projekte da očistite Gajine oceane, kontinente i zrak. Mračna kabala marljivo je radila da ih truje i napravi večinu čovječanstva bolesnim. Vi ste se ujedinili i omogućili ovaj veliki trijumf. Zahvalni smo vam na vašim akcijama i da ste koristili sposobnost našeg kolektiva da povećate ono što smo zajedno toliko željeli. Vaše najdublje želje pokazuju ovoj stvarnosti što vi zaista želite, ne samo za uvu kuglu, nego za cijelu ovu galaksiju. Ostanite na ovom najpozitivnijem putu, voljeni! Ono najbolje se sada manifestira oko vas.

Nebo nas svakodnevno preklinje da vam kažemo da je velika promjena u tijeku i da se ne može zaustaviti. Mračna kabala to shvaća, i zna koliko smo blizu pobjede koja će sve vratiti u punu svijest. Stvoriteljeve energije uljevaju se u ovaj sektor fizičke kreacije. Te energije uspostavljaju novo područje čudesnog blagostanja, nevjerojatne slobode i duhovne snage. Ova stvarnost se mijenja, što oni koji su uključeni u proučavanje svemira u potpunosti shvaćaju. Samo oni u svojim zadnjim trenucima ograničene moći su ti koji su vas frustrirali. Otpustite te frustracije. Budite jedno u svjetlu i gledajte kako se velike promjene pojavljuju pred vama. Gledajte to kao prekrasni nagovještaj koji doista jest. Budite spremni objasniti to svima koje znate. Nemojte, draga djeco, više popuštati manipulacijama i napadnom nepoštenju. Hosana! Hosana!

Danas smo nastavili naše tjedne izvještaje. Sada smo blizu cilja u brojnim vrlo značajnim projektima. Budite strpljivi. Budite fokusirani. Mnogi veliki darovi blizu su ostvarenja. U ovom izvrsnom vremenu ne odustajte upravo prije nego pobjeda bude objavljena. Znajte samo da vas puno volimo! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)


Website: Planetary Activation Organization
Hrvatski prijevod: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge