Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 28. srpnja 2015

Sheldan Nidle - 28. srpnja 2015

I Muluk, 2 Pop, 12 Manik

Dratzo! Mnogo toga se događa! Razni procesi koje su izabrali naši zemaljski saveznici dobili su radni raspored. Kao i obično, uspostavljeni odbor rijetko se sastaje s mračnom kabalom. Na tim sastancima, naši zemaljski saveznici daju izaslanicima mračnih niz ultimatuma. Ti ultimatumi obično se temelje na nizu pravnih odluka koje dokazuju da su mračni uglavnom u stečaju i gube svoju ovlast da provode besmislene vojne akcije. Ukratko, svjetsko javno mnijenje snažno se okreće protiv njih. Drevne obitelji, posebno u posljednje vrijeme, imaju zakonske zadužnice, koje imaju moć da se dokaže krajnja slabost fiat monetarnog sustava mračnih. Mračni shvaćaju koliko je krhak njihov položaj. Vrijeme kraja ove kabale sve je bliže. Drevne obitelji žele stvoriti ne samo novi sustav, nego stvoriti i globalne uvjete da nova svijest raste i napreduje. Mi ih stalno podsjećamo da mase siromašnih koje pokrivaju ovaj svijet umiru u mukama. Njihov odgovor nama je da je proces promjena u tijeku i da dobiva na zamahu. Da će biti će vremena za sve. Mi odgovaramo da Nebo ima veličanstven plan!

Kada su Atlantiđani tako nezahvalno napustili čovječanstvo, ljudi su bili prepušteni gladi i na kraju umirali. I tada su stigli Anunaki i pod strogim ugovorom s Nebom djelomično su podigli ljude i stavili ih pod gnusni jaram njihove mračne vladavine. Vaši preci su u početku bili zahvalni na njihovoj pomoći. Duboko u svojim srcima nejasno su znali što se tako hirovito dogodilo. Ovi novi mračni pokušavali su zamijeniti Atlantiđane i izbrisati njihovo sjećanje tko su doista oni. To je uznemirilo vaše pretke jer su shvatili da se mora dogoditi nešto veličanstveno da se vrate u svoje prijašnje stanje. Na kraju, kako su tisućljeća prolazila, vaši preci su se prilagodili ovoj ograničenoj stvarnosti. Zlatna doba nakon Atlantide pokazala su većini vaših predaka da je bilo nekih nagrada za poniznost. Ipak, nada onih koji su se sjećali starog svijeta bila je stalna mantra da Nebo pošalje prave šampione. Mi smo bili tajno imenovani da bdijemo nad vama i čekamo daljnje upute.

Još od uništenja Atlantide, vaši preci su patili jer su Anunaki nemilosrdno vladali nad njima. Nakon završetka posljednjeg zlatnog doba s velikom poplavom, Anunaki su odabrali podanike da služe umjesto njih kao vaši gospodari. Anunaki su vas počeli dijeliti u različite skupine i koristiti kao sredstvo za veću kontrolu. Moralna pravila za upravljanje tim društvima su donesena i mnoga druga pravila bila su dana da pomognu tim podanicima u vladanju tim vrlo različitim skupinama. Podanici su učili o ratu, mržnji i drugim načinima manipuliranja društvom. Do današnjih dana, vi ste uglavnom zaboravili svoju prošlost i prihvatili mnoge zapovijedi koje su se prenosile iz prethodnih osam tisućljeća. Vaša sadašnja društva u stvarnosti mijenjaju način gledanja na to. Anunaki su otišli. Podanici su dokazali da su doista nesposobna skupina. Oni samo znaju ono što su ih vrlo lukavi Anunaki naučili. Oni su imali lak pristup bogatstvu, moći i opće vladajuće ravnodušnosti. To je stvorilo neku vrstu obamrlosti, koja se može iskoristiti kako bi se konačno završilo s njima.

Kako svijest raste, vi počinjete uviđati kako se ovo područje može promijeniti. Drevne obitelji djelomično rade u kontekstu stare stvarnosti. Potrebno je nešto novo što brzo može transformirati ove tisućljetne prepreke. Mi vjerujemo da transparentan i snažan pokret može napraviti da se brzo promijeni ovo područje. Mi smo to sugerirali već godinama. Male grupe koje namjeravaju poboljšati lokalne uvjete pojavljuju se u cijelom svijetu. Ti sićušni pokreti trenutno konsolidiraju ono što je potrebno kako bi se veće skupine udružile i stvorile mreže koje imaju moć. Drugim riječima, da to učine s moćnim dobročiniteljima koji koriste svoje bogatstvo za provođenje tih brojnih projekata. Za nas, to je mnogo prihvatljiviji način. Mračni se onda mogu pokušati uplesti. Pustite ih, i koristite to da unaprijedite snagu ovog uzorka. Njihove korumpirane metode mogu dovesti samo do prave "mirne revolucije". To se trebalo učiniti prije pola desetljeća. Rezultat ove rastuće svijesti onda može smijeniti ove nitkove s vlasti. Rezultati su isti u mnogo manjem vremenskom okviru.

Mi smo vaši Uzašli Majstori! Dolazimo s porukom za sve!! Upravo sada na Gaji, velika energija se premješta u vaša razna područja života. Svaka od tih energija nadograđuje se na drugu. Idući mjesec kolovoz će biti vrijeme kada će te energije dostići vrhunac. Te energije će postati osnova za drugi niz čak viših energija koje će slijediti. Ove energije aktiviraju dijelove vašeg uma, srca i tijela. Ovi organi su središnja točka za blagoslovljeni skup promjena koje će vas učiniti svjesnim dimenzionalne transformacije. Unatrag u 1972, brojne akcije su poduzete da se sačuva ovaj sunčev sustav. To je bio početni primjer našeg pomaganja vašoj stvarnosti. Budite svjesni da za nas, Gaja je poseban planet, jer je on služio kao žarišna točka za početak ove galaksije. Otkad smo postali majstori, postali smo duboko svjesni toga što ova božanstvena kugla uistinu jest. Blagoslov je znati da njeno očuvanje je božanski dio mnogih naših svetih dužnosti. Kako vi rastete u svijesti, možete bolje osjetiti njenu ogromnu važnost za ovaj sunčev sustav.

Ove nove energije su dio kontinuiranog sustava energija koje počinju teći u Gaju na početku ovog tisućljeća. Ove energije će biti početak skoka preliminarnih energija potrebnih za početak vaših promjena. Trenutno, veći dio vaše aure je integriran u polja koja napajaju Gaju. Kako ona prirodno raste, tako rastete i vi. U kolovozu, slijedeći setovi će početi teći u ovu kuglu. Mi reguliramo ove energije i transformacije koje će one uzrokovati. One su, u stvari, vrste tonskog uzorka potrebnog da vas se preseli u vašu slijedeći fazu rasta. Mračni su postali svjesni onoga što se događa i mi uvjeravamo Nebo da se naša zaštita proteže cijelim ovim površinskim svijetom. U međuvremenu, mračni otkrivaju da su njihovi planovi za sprječavanje ove transformacije jako loši. Svjetlo se sa svakim danom približava blagoslovljenoj pobjedi!

Blažena pjesma Neba odjekuje ovim područjem. Mi vas molimo da ostanete pozitivni i da koristite svoje uglavnom neiskorištene unutarnje moći da vidite da se ova pravodobna promjena događa kako je planirana. Svatko od vas je u stvarnosti dragulj Neba. Koristite svoje kolektivne sposobnosti da omogućite ovim briljantnim unutarnjim draguljima da zasjaju. Ako pogledate oko sebe, onda ćete moći vidjeti ovu veliku energiju na djelu. Vizualizirajte to, a radeći tako omogućujete svojoj braći da sjaje s tako velikim sjajem da on završava moć mračnih i omogućuje da nebesko svjetlo ulazi. Neka to bude vrijeme velikog kraja za one koji u ime mračnih drže sve vas da sumnjate tko ste i za što ste sposobni. Dolazi vrijeme da se da do znanja ovom području da se vaši milosrdni čuvari energija pripremaju da se pojave i stvore novo područje ispunjeno mirom, suradnjom i radošću. Aleluja! Novo vrijeme slobode i prosperiteta je gotovo nad nama!

Danas smo nastavili s našim tjednim porukama kako bi vas informirali o tome što se događa u cijelom ovom svijetu. Naše svemirske i iz Unutarnje Zemlje obitelji osiguravaju teren za veliki skup promjena koje su trenutno u tijeku. Zahvaljujemo se svima na velikoj pomoći svima nama u ovoj misiji da transformiramo čovječanstvo. Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedan! Budite u radosti!)


Website: Planetary Activation Organization
Preveo: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge