Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 1. svibnja 2018


Sheldan Nidle - 1. svibnja 2018

Selamat Balik! Novi financijski sustav spreman je za objavljivanje. On koristi kvantno računalo koje će okončati sve napore kabale da ukrade ili preusmjeri vaš obećani prosperitet. Ovaj novi financijski sustav stavlja na stranu stari globalistički plan jer uvodi novi svježi multilateralni savez i novi raspon izvora. Izvori na koje se pozivamo su male banke orijentirane na ljude koje se spajaju u nekim od vaših najsiromašnijih zemalja. Sve valute bit će poduprte imovinom. Pripremite se za uvođenje novih ekonomskih i političkih saveza – saveza koji su se nekad smatrali nemogućim. Svjetlo će biti pobjednik. Naši posrednici su se posvetili uspješnom završetku ove vrlo složene situacije. Očekujemo da će biti otklonjene brojne jedinstvene procedure. Vaš svijet se brzo mijenja i važno je da se protok sredstava brzo manifestira. Mnogi su spremni staviti glasan kraj starom „podijeli pa vladaj“ planu i započeti stalni marš prema novoj globalnoj rezoluciji. Mi gledamo da se vaša rastuća svijest ostvaruje na inovativnim i čudesnim načinima. Stara uvjerenja se brišu, a nova stvarnost se počinje manifestirati. U ovoj promjeni svijesti nalazimo nadu za vašu jedinstvenu i stalno rastuću stvarnost.

Moć mračnih nastavlja opadati jer se svijet udaljava od rata i kreće naprijed prema novom globalnom miru. Nedavni pokušaji mračnih da pokrenu rat su propali. Plima se bez sumnje okreće prema svjetlu. Globalni plan za mir počinje se ostvarivati. Mnogo više iznenađenja koja se odnose na mir stoje na krilima, jer jedan ugovor za drugim vode ka sporazumu. Sve ovo se provodi u stanju božanske milosti i istinskom mjerom božanskog milosrđa. Iskreno se zahvaljujemo svima koji provode svoje svete vizije kako bi potaknuli njihovu aktualizaciju.

U nedavnim porukama spominjali smo da se vaša grlena čakra integrira s novom čakrom dobrih snova (engleski: well of dreams) u vašoj glavi, i vašim novim gornjim srcem, ili timus čakrom. Timus obrađuje vaš prošireni imunološki sustav i radi s novom dijafragma čakrom za uklanjanje destruktivnih učinaka straha na vaše tijelo. Ovaj proces je izazvao određeni stupanj nelagode. Imajte na umu da je to privremena smetnja. Na kraju, to služi da se ograniči bol koju mogu stvoriti promjene u vašoj glavi. Svi bolovi koje sada proživljavate isplatit će ogromne dividende kasnije. Zapamtite jedno bitno pravilo – Nebo je naložilo kompletnu obnovu načina na koji vaše fizičko jastvo funkcionira. Jednom kad te serije prilagodbi dosegnu propisani prag, morate biti spremni ući u svoju kristalnu svjetlosnu komoru. Aleluja!

Pozdrav! Mi smo vaši Uzašli Majstori. Danas dolazimo da nastavimo našu raspravu o snazi milosti koja nastavlja rasti. Nove energije koje se kaskadno spuštaju kroz nove Gajine rešetke ohrabruju sve vas da koristite nebeski zakon božanske milosti kako bi unaprijedili vaš život i vaše međusobne veze. To je znak snage vaših novonastalih kolektiva. Ova osobitost novog doba objašnjava porast ravnopravnosti i neosuđivanja koji će postati norma u vašoj novoj, stalno rastućoj stvarnosti. Stara ograničenja separatizma zamjenjuju se grupama koje se zbližavaju kako bi izrazile ovo novo šire značenje milosti. Ovaj sve veći egalitarizam uči nas kako široko utemeljeni mogu biti ovi novi i prijatniji načini. Važno je u svakom trenutku da radite jedni s drugima unutar dopuštenja božanske milosti, jer je svrha toga da se usklade vaše želje s protokom Božanskog.

Dok vam se srca otvaraju, doći ćete do saznanja koliko je božanska milost potrebna u vašim svakodnevnim interakcijama jednih s drugima. Svjetloradnici će biti pozvani da smiruju mase dok se više istine razvijaju. Ljudi će biti potreseni do srži. Njihov svijet će se preokrenuti naglavice. Imperativ je da naučite novi i više netradicionalnih načina da proširite milost do vaših prijatelja, obitelji i poznanika. Naučit ćete poštovati i priznavati svaku osobu s kojom ćete komunicirati pozdravljajući ih s autentičnim prihvaćanjem onoga tko su oni. Tijekom vjekova, zaboravili ste kako čuda međusobnih pozdrava od srca može utjecati na razvoj odnosa.

Svijest raste u skokovima i granicama. Novo svjesno grupiranje stvaraju jedinstvene i neobične koalicije. U toj novoj eri, milost postaje mjesto prihvaćanja i istinskog prihvaćanja jedni drugih – na potpuno novi prošireni način – da budete onakvi kakvi doista jeste. Dakle, milost se može shvatiti kao čarobni susret duša. Svaki put kad se približimo drugome, mi otvaramo ovo unutarnje srce duha i dopuštamo da se graciozno upletemo jedan u drugoga. Kad ste u toku ove proširene milosti, imate osjećaj radosti i ispunjenja, a to je znak da ste sigurni da ćete uspjeti.

Danas smo vam nastavili davati izvještaje kako bismo objasnili što se događa u ovom svijetu. Svi ti događaji omogućili su vam pozitivne vizije. Vrijeme takvih zgodnih vizija je sada! Znajte, dragi, u svom srcu srca da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)

Web stranica: Planetary Activation Organization

Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge