Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 15. svibnja 2018


Sheldan Nidle - 15. svibnja 2018

Selamat Jartin! Vraćamo se, draga srca, s mnogo više toga da razgovaramo s vama! Borba između svjetla i tame u ovom području približava se ključnoj točki. Mnogi događaji u posljednjih nekoliko tjedana stvorili su otvor svjetlu. I doista, sveobuhvatna strategija je pružiti našim zemaljskim saveznicima jako potrebnu prednost. Neizbježan poraz kabale se nastavlja. Kabaline strategije propadaju jedna za drugom. Kako kabala slabi, njezino članstvo se smanjuje. U međuvremenu, svjetlo jača dok dijelovi slagalice padaju na svoje mjesto što će osigurati vašu slobodu. Mir, prosperitet i novi vladajući poredak svakog dana sve su bliže.

Kao što znate, vaši glavni mediji zanemaruju većinu dobrih djela koja su ostvarile BRICS zemlje i naši zemaljski saveznici. Ovaj trenutak u povijesti za vas je prekretnica. Mračni su kontrolirali ovu stvarnost gotovo 13 tisućljeća. Stvarnost u kojoj živite postupno se transformira. Naši zemaljski saveznici rade s ekstremnom marljivošću kako bi se osiguralo da se bogatstvo vašeg svijeta distribuira onima koji su duboko posvećeni pravilnoj namjeni ovih sredstava za humanitarne projekte.

Globalni mir je stvaranje nove stvarnosti. Ona se temelji na organskoj mreži svijesti, stvorene sve većim osjećajem sebstva, iniciranim unutarnjim djelovanjem svjetla. Rezultat ove bujajuće svijesti je više-katni sustav osmišljen da energizira suradnju, mir i kulturni reciprocitet. Svaka zemlja ima trajnu obavezu pružiti svom narodu hranu, sklonište, odjeću, zdravstvenu zaštitu i održivo okruženje bez zagađenja. Ono što je najvažnije, oni su dužni štititi slobodu i osobni suverenitet svakog građanina. To su neupitna prava svake osobe.

Kao što smo govorili u prethodnim porukama, vi ste spremni za aktivaciju tri nove čakre, a to su: „izvor snova“ u stražnjem dijelu glave; timus, smješten u gornjem dijelu prsa iznad srca; i dijafragma, upravo iznad solarnog pleksusa. Te nove čakre mogu početi s blagom nelagodom i potencijalom za simptome slične gripi, kao i glavoboljama, povremenim gubitkom ravnoteže i fluktuacijama tjelesne temperature. Integracija vaših fizičkih, mentalnih, emocionalnih i duhovnih tijela ulazi u novu fazu. Kontinuirani protok viših frekvencija, koje bombardiraju Zemlju u ovom trenutku ubrzavaju oplemenjivanje i integraciju vašeg novog sustava od 13 čakri. Ove promjene vašeg fizičkog tijela, koje vas pripremaju za naš dolazak, „uključit će“ vaše prirodne telepatske sposobnosti, što nam olakšava pojednostavljenje naših interakcija s vama.

Pozdrav, mi smo vaši Uzašli Majstori. Ovaj tjedan dolazimo da vam govorimo o pričesti, koju definiramo kao dijeljenje ili razmjenu intimnih misli i osjećaja, posebno kad je ta razmjena na duhovnoj razini. Pričest stvara svetu zajednicu vjernika koji održavaju zajedničku svijest o sebi i njihovim životima. To vam omogućava izgradnju skupina dinamičnog polja osmišljenog da njeguje svakog pojedinca i kolektivnu cjelinu. Pričest omogućuje svakom sudioniku u dinamici grupe da njeguje potencijal svakog člana.

Članovi ove sve veće zajednice udružuju se i raspravljaju o tome što njihova unutarnja uvjerenja uistinu impliciraju društvu kao cjelini. Ovaj duhovni sporazum oslobađa vas da obnovite tko i što ste, i kako obavljate svakodnevne poslove jedni s drugima. Kako vaša zajednička svijest raste, ona proizvodi unutarnju auru potpore i duhovne relaksacije. Ova zajednička energetska dinamika dodatno proširuje polje svijesti, dopuštajući mu da postigne svoj puni i jedinstveni potencijal. Možete shvatiti zašto je pričest tako značajan korak u stvaranju vašeg novog galaktičkog društva.

Ovo dinamičko polje omogućava organskom sustavu da se razvija, poboljšavajući inovativne načine rješavanja problema zajednice. Pričest uključuje svakodnevnu obnovu mnogih duhovnih percepcija koje pojedinci i kolektiv milosrdno dijele jedni s drugima. Jedan od načina da se to implementira je duhovni ritual. Dok se mnogima pričest može činiti malo izvan mjesta, za nas, to je praksa koja održava zajednicu u stalnom prakticiranju širenja i duhovnog ispunjenja. To je holističko sredstvo širenja vaše svijesti, praćenja rasta svakog člana na nove i moćne načine. Kad želite najbolje sebi i drugima, samo najpozitivniji događaji mogu se neizbježno manifestirati u vašoj stvarnosti.

Danas smo razgovarali o nekim situacijama koje utječu na vas. Važni događaji padaju na mjesto koje će preobraziti vaš svijet i, na taj način, skrenuti ih daleko od strahota tame, prema radosti i prijaznosti svjetla. Znajte, dragi, u svom srcu srca da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)

Web stranica: Planetary Activation Organization

Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge