Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 17. travnja 2018


Sheldan Nidle - 17. travnja 2018

Selamat Balik. Nastavimo pregled onoga što se događa u vašem svijetu. Nepopustljiva arogancija mračnih, koja im ne dopušta da se suoče s vašom novom i rastućom stvarnošću, dodatno omogućuje ubacivanje svjetlosnog filtra iza njih. To omogućuje svjetlu da se stapa u nove i bolje koalicije, koje također dopuštaju prosperitetu da izađe iz beskrajnih odgoda koje su prouzročili mračni. Galaktička Federacija pojačava svoju penetraciju kroz sve veće nedostatke u starim strategijama mračne kabale. Galaktička Federacija uspostavila je brojne obrambene flote i primakla ih je bliže Zemlji. Ove su snage dosljedno porazile mračne kad god bi odlučile držati svoj položaj moći i borbe. Situacija sada doseže kritičnu točku kad se mračni više ne mogu oduprijeti. Očajnički pokušavaju pronaći nešto što će djelotvorno djelovati protiv svjetla. Kabala gubi brodove i osoblje, dilema koja se naplaćuje danak njihovom vlastitom osjećaju moći.

Tako mračni nastoje otkriti novu strategiju za svoje bitke koja bi im omogućila da zadrže kontrolu. To također stvara ozbiljne gubitke u obrambenim i napadačkim snagama mračnih. Oni shvaćaju da više ne mogu održavati svoju kontrolu i ustrajati u odgađanju vaše evolucije. Svjetlo pokreće operaciju čišćenja kako bi se očistio put neizbježnoj pobjedi. Čini nam se da je dugo očekivano raspršivanje obećanog prosperiteta bliži ostvarivanju iz minute u minutu svakoga dana. Snage svjetla tkaju novi pristup koji se dokazuje prilično uspješnim. Ova će strategija u konačnici dovesti do mnogih novih zbivanja ... revalorizacije valuta, novca sa zlatnom podlogom, globalne revalorizacije valuta, razotkrivanja, oslobađanja tehnologija, prvog kontakta itd.

Mi smo u prijelaznoj fazi iz mraka u svjetlo. Ovo povećanje svjetla također usporava promjene koje se manifestiraju na Gaji. Mračni koriste zemljotrese, ratovanje korištenjem vremenskih prilika, chemtrailse, požare, među ostalom, kako bi uništili planet i njegove ljude. Nedavne promjene omogućuju svjetlu da uspori te nesvakidašnje događaje na Zemlji koje kabala namjerava nastaviti. Kada NESARA/GESARA formalno budu u primjeni, sve spletke mračnih će biti zaustavljene u svojim stazama. Kad se to dogodi, svjetloradnici će biti pozvani da istupe i obnove svijet na temelju suradnje, sklada i mira. Mnogo više toga se događa iza kulisa nego što bi se ikad moglo objaviti u mnogim novinskim izdanjima.

Još jedan problem je put Sirije i Sjeverne Koreje prema miru. Iako stara isprobana ratna retorika ne funkcionira kao što je to nekoć činila, kabala nastavlja koristiti rat kao alat za poticanje straha kako bi držala mase u panici. Iza kulisa, mirovni razgovori su došli do točke u kojoj se formiraju sporazumi. Uz njih, razlozi za najavom pridržavanja NESARA/GESARA postaju mnogo vidljiviji onima koji razumiju što se zapravo događa. Kada istražujete trenutne događaje vašeg planeta, potičemo vas da upotrebljavate razlučivanje. Ovaj novi miran i skladan svijet počinje se očitovati umjesto prošlih prijetnji rastućeg rata koji se činio neizbježnim. Sada se mnogo toga može izbjeći. Imajte vizije mira na čelu dnevnih meditacija.

Blagoslovi, mi smo vaši Uzašli Majstori. Dolazimo na početak nove ere u vašoj povijesti. Mračni i njegova bijeda konačno počinju nestajati iz stvarnosti. S druge strane, svjetlo počinje otkrivati koliko je postalo jako. Svi shvaćaju da se formira čitav niz novih odnosa. Mračni se koprcaju kako bi pronašli način da zaustave svjetlo. U ovom novom području svjedočimo mirovnim razgovorima koji su se do sad smatrali ludost. Ova nova koalicija svjetla donosi propast onima koji su, u ime mračnih, ranije ometali ili odgodili vaš rast u svijesti. Dakle, skupili smo snažnu koaliciju ranije malo vjerojatnih saveznika, koji organiziraju nemilosrdnu i upornu silu koja ne neće i ne može ignorirati.

Sada, ovaj novi pejzaž svjetla donosi svima novi, pobjednički i prosperitetan dan. Sada je moguće početi vidjeti kako će se pojaviti novi prosperiteti. To je taj poriv koji je u središtu svega što se događa. Kako svjetlo dobiva na snazi, mračni vide da njihovi stari načini brzo nestaju. Podijeli i osvoji više ne radi. Ta istina nam donosi radost i pobjedu Božanskom planu. Kako se popis optužnica povećava, mračni pronalazi da više ne mogu preživjeti rastuću svijest čovječanstva. Ona postaje istrebljenje onih koji su nekoć vladali takvom nevjerojatnom arogancijom. Dani njihove nečasne vladavine dolaze kraju. Aleluja!

Približavamo se novoj eri kad ono što ostane od mračnih treba brzo nestati. Mi Majstori, oduševljeni smo onim što se sada manifestira u vašem svijetu. Kako mračni putevi postaju tanji, postaje jasno tko će pobijediti. To je svjetlo, i ono za što se mi zalažemo - sloboda, prosperitet, mir i nova uprava. Službene objave čekaju na krilima da budu proglašene. Držite se i gledajte kako vjetrovi pušu u... novo galaktičko društvo. Stari načini podjele, razdvajanja i rata više ne rade. Na njihovom je mjestu širenje našeg novog jedinstva svijesti. Nakon polaganog početka, ono prikuplja svoju kolektivnu brzinu i snagu. Uraa za pojavu potpuno novog dana! Ipak, doživjeli ste previše kašnjenja i frustracija. Približava se vrijeme da ovaj novi način bude formalno ovom novom putu da bude službeno implementiran. Znajte da će svi biti svjedoci ovom dolazećem novom dobu prosperiteta i ovom vremenu globalnog mira.

Danas smo se dotakli nekih elemenata koji vode do događaja koji će promijeniti vaš svijet na bolje. Bitno je da ostanete pozitivni. Pozivamo vas da odustane od stalnog osjećaja da se ništa ne mijenja ili da nekako ne dolaze društvene, ekonomske ili monetarne promjene. Prebrodite tu nevjericu i znajte da je vaša zemlja u bolovima transformacije! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)

Web stranica: Planetary Activation Organization

Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge