Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > SaLuSa - 29. siječanj 2017


SaLuSa - 29. siječanj 2017

Poruka 22

Strast. Jednostavna riječ, ali u njoj se krije nešto vrlo važno. Danas se ona koristi u vezi s nečim u čemu se uživa raditi nešto što donosi njemu/njoj zadovoljstvo i sreću. Međutim, nije samo smisao toga da se opišu lijepi osjećaji koji nas podižu visoko, izvan određenih ograničenja naše stvarnosti – također nam pokazuje i dovodi nas u vezu s našom glavnom željom. Željom koja je kodirana u svakom biću, želja koja nas pokreće dalje, čak i kad osjećamo da se više ne može napraviti ni koraka i omogućuje nam da dođemo bliže istini. Strast je dokaz da radimo na ispunjenju naše sudbine. Strast nas podržava da postignemo što više možemo u određenoj točki naše evolucije. Strast se ne može dati, ne može se umjetno napraviti, strast se stvara u iznutra, kad otkrijemo nešto vrlo važno što se treba iskusiti za naše vlastito razumijevanje.

Postoje mnoge akcije da ne biste ni pomislili da one mogu stvoriti strast u vama, ali ako mislite o svom vlastitom shvaćanju, bilo je mnogo strastvenih ratnika, koji su se borili za „pravu stvar“ ne tako davno, bilo je mnogo strastvenih svećenika koji su širili svoju religiju kao konačnu istinu. Što se više vas tada približilo vlastitom razumijevanju istine, tim više vas je počelo biti strastveno u drugim akcijama ispunjenim ljubavlju – strastveni umjetnici, iscjelitelji, sve vrste akcija koje su pomogle u vašoj povezanosti s mudrošću. Naša vlastita strast je znak da slijedimo smjernice koje se daju svima nama u svakoj stvarnosti koju stvaramo i u kojoj živimo.

A tu je još jedan važan aspekt strasti. To je veza između muške i ženske energije. Mnoge priče su napisane o tome kako stvoriti savršene veze, kako postići potpuno ispunjenje odnosa. Tu su još i mnoga stara „znanja“ koja bi vam trebala pomoći, a tu su i sadašnja „znanja“ koja dovode u zabludu, stvarajući lažnu iluziju zadovoljstva. Istina je, da se strast nikada neće osjetiti kad je odnos baziran na karmičkim pitanjima ili lažne iluzije privlačnosti. Lažna iluzija se može lako prepoznati – u njima ne postoje stvoreni duboki osjećaji, nema energije koja teče kroz oblik i um je ispunjen tisućama pitanja. S druge strane, istinita i snažna veza stvara strast odmah, bez ikakve sumnje vi je osjećate kao jaki protok energije koji se kreće kroz vaš oblik, otvara vaše srce i um koji je apsolutno miran.

Osjećate li razliku? Jeste li strastveni?

SaLuSa

Kanal: Danica
Izvor: http://salusanewmessages.blogspot.sk/2017/01/message-22.html
Preveo: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge