Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > SaLuSa - 19. siječanj 2017


SaLuSa - 19. siječanj 2017

Poruka 21

Čini se da je lakše vjerovati drugome nego vjerovati sebi. Vi možete osjetiti njegovu energiju, možete mu pogledati u oči i možete čuti njegov govor, tako da imate dovoljno dokaza da vjerujete ili ne vjerujete biću pred sobom. A gdje ćete dobiti dokaz za sebe? I što to uopće znači vjerovati nekome? Neki misle da je na to lako odgovoriti, neki misle da se ne može odgovoriti tako jednostavno, a neki misle da se nikako ne može odgovoriti, da to treba osjetiti. Koji god odgovor primijenili, vjerovali sebi ili ne vi ne trebate nikakve dokaze, ali postoji potreba za dokazima kako bi razumjeli lekciju povjerenja – dokaz će biti stvarno iskustvo koje nas vodi do razumijevanja – i konačno ako ne osjećate istu energiju kao kad vjerujete u nešto ili nekom drugom, vi znate da ne vjerujete sebi u potpunosti.

Da bi vjerovali sebi, to dolazi iz vaše unutarnje jezgre, gdje je sve poznato i nema sumnje u bilo koje vrijednosti sebe ili akcija ili bilo čega. Ako zatražite od sebe „dokaz povjerenja“ vi ćete ga uvijek dobiti. To samo ovisi o načinu na koji ga primate. To može biti protok energije do vašeg uma, može biti čudan osjećaj iznutra – energija se ne kreće ravno. To može biti poziv na određenu akciju, tako da dobijete „fizički“ dokaz stanja povjerenja u sebe. To doista ovisi o svakoj individualnoj potrebi i stoga se ne možete usporediti s drugima, jer možda nećete razumjeti iskustvo i morali biste stvoriti novi doživljaj sličan prethodnom, zato što svi vi morate biti sigurni u ono tko ste, što znači prihvatiti sve o sebi i zapravo ovo prihvaćanje stvara povjerenje u sebe. Ništa drugo vas neće učiniti da imate povjerenja, nego poznavanje svoje vlastite životne priče i povezanost sa svojim tokom izvora energije.

Ne tražite dokaze u drugima, jer s njima nećete naći točne i potrebne dokaze, to leži u znanju o sebi – ne bojte se tražiti tu istinu – nitko vam neće suditi, nikad nitko nije, jer mi jednostavno doživljavamo sve vrste iskustava, a ona vas pokreću naprijed do tog krajnjeg doživljaja jedinstva.

Vjerujete li sebi?

SaLuSa

Kanal: Danica
Izvor: http://salusanewmessages.blogspot.sk/2017/01/message-21.html
Preveo: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge