Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > SaLuSa - 2. veljače 2017


SaLuSa - 2. veljače 2017

Poruka 23

U našoj stalnoj potrazi za istinom, mi prikupljamo razumijevanje, ono nas pokreće naprijed. U svakoj našoj akciji je želja za znanjem, da se preselimo izvan naših vlastitih granica. Mi doživljavamo mnoge stvari koje nas vode do određenog razumijevanja i samo tek nakon što ih shvatimo one se mogu otpustiti. Stoga bi to moglo izgledati da doživljavate neke stvari iznova i iznova sve dok se ne vidi glavni razlog. Kad pogledate na određeno iskustvo kao da netko drugi ima to iskustvo, možete ga vidjeti iz drugog kuta i to vam može donijeti vrijednu informaciju koja će vam pomoći da razumijete, jer ponekad je zaista teško odvojiti se od unutarnjih osjećaja koji se javljaju svaki put kad se određena stvar događa s vama. Ti osjećaji su prirodna reakcija i oni su vaš znak da se nešto treba raščistiti, razmisliti i shvatiti. U većini slučajeva oni nisu jako ugodni i čine da manje mislite o sebi, što naravno uzrokuje blokadu protoka energije.

Stoga je korisno da gledate stvari „očima promatrača“ i dopustite da budete uključeni kao drugi slušatelj. Vi znate da vam je uvijek pomoglo kad ste razgovarali s nekim koji vas razumije, a činjenica da vas je netko samo slušao omogućila vam je da procesuirate teško iskustvo. Ali s unutarnjim individualnim problemima, nitko to nije istinski sposoban razumjeti osim vas samih, ali u većini slučajeva ne možete samo govoriti o stvari okolo, tako da ste odvojeni od određenog iskustva i gledanje na njega iz druge perspektive može biti velika pomoć. Jednostavno dopustite sebi da razmislite o tome, bez osude kao što činite kad razmišljate o sličnim iskustvima drugih.

Najteže je ne suditi sebi, čak i ako jasno razumijete smisao svih vaših iskustava i kad gledate na njih kao na cjelinu, vi znate da su ona bila potrebna i da su vam omogućila da se premjestite ovdje, u Novo. Dragi prijatelji, shvatite da je svatko od nas iskusio uspone i padove, tamu i svjetlo, rat i mir – unutarnji i vanjski – a Stvoritelj nas je sve napravio savršene iznutra i izvana od ljubavi. A ta ljubav je posvuda, u svakome.

SaLuSa

Kanal: Danica
Izvor: http://salusanewmessages.blogspot.sk/2017/02/message-23.html
Preveo: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge