Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > SaLuSa - 15. siječanj 2017


SaLuSa - 15. siječanj 2017

Poruka 20

Nekima od vas preseljenje "na više" znači odreći se svih stvari, prijatelja i svega što volite. Ipak, ako ste shvatili da sve stvari postoje samo zato što ste ih stvorili da vam pomognu razumjeti i "živjeti" u ovoj fizičkoj stvarnosti, odjednom nema stvari s kojima ste povezani, nijedne stvari koja vas čini istinski sretnim. Ako mislite na sve prijatelje s kojima više niste ili ih ne razumijete, jednostavno saznajete da su svi drugi ljudi vaši prijatelji i da se vaša bezuvjetna ljubav dijeli sa svima njima, a ne samo s onima za koje mislite da su vaši prijatelji. Nitko vam ne treba dati odobrenje za ono što vaše srce zna, nitko vam ne treba reći što da radite ili što da mislite. To je ono što je većina starih prijateljstava bila ili jest - povezana s nekim samo zato što vam govore ono što želite čuti. Tu su bila i jesu prijateljstva temeljena na vašim karmičkim pitanjima koja su se osjaćala ili se osjećaju kao da nikako ne želite biti s njima, ali postoji neka nevidljiva energija koja vas vodi da budete s njima.

Druga stvar da ono što volite raditi - u stvari su to samo vaše misli koje čine da se tako osjećate, misli da zaista više ne volite raditi određene stvari, ali vidite da damnogi drugi uživaju u njima i to vam daje osjećaj odustajanja, jer ste navikli da pripadate starim odnosima postojanja, temeljenih na gore napisanom.

Dakle, dragi prijatelji, shvaćate li da se u stvari ne morate odreči ničega? Shvaćate li da vam je sve dano - sve ono što vas čini savršeno sretnim i moćnim? A u kombinaciji s vašim novim razumijevanjem koje proizlazi iz vašeg trenutnog čišćenja svega što trebate doživjeti - što vas čini prekrasnim bićem ljubavi i čini vas da sjajite kroz cijeli svemir.

SaLuSa

Kanal: Danica
Izvor: http://salusanewmessages.blogspot.sk/2017/01/message-20.html
Preveo: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge