Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > SaLuSa - 12. veljače 2017


SaLuSa - 12. veljače 2017

Poruka 24

Patnja je dio ljudskog iskustva već dugo vremena. Patnja je dio čišćenja takozvanih „grijeha“ koje je netko učinio drugome ili mnogim drugima, drugim riječima to se koristilo kao vrlo dobar alat za razumijevanje kako takva akcija može utjecati na život samog sebe i drugih uključenih. Trebalo je mnogo stotina godina da se dođe do samog „dna“ nečijeg samo-priznanja i spoznaje da ni korak dalje se ne može napraviti s takvim životnim uvjetima. Oni koji su bili tamo znaju da se od određene točke sve počelo mijenjati i dopustilo se sebstvu njega/nje da se podigne iznad iskustva patnje.

Dakako, to je potrebno da se u potpunosti shvati zašto smo patili i kad se na to pitanje odgovorilo, bili smo u mogućnosti primiti ljubav više frekvencije, koja nam je omogućila da se uzdignemo iznad potrebe da patimo. Ako još uvijek osjećate potrebu da preuzmete patnju drugih na svoja ramena, možda još uvijek trebate očistiti sebe od nekih prošlih akcija. To također može značiti da još uvijek vjerujete da patiti za druge će im pomoći čak i ako niste karmički vezani s bićem, onda još uvijek trebate shvatiti istinu o svom vlastitom razlogu za paćenjem.

Ipak, kad znate da ste dostigli tu određenu najnižu točku životnog iskustva, možete biti uvjereni da više vaša patnja neće donijeti nikakav pozitivan učinak drugima. Možda ćete još uvijek imati tendenciju da se tako osjećate, jer ste proveli dugo vremena u takvom stanju, ali ako pitate svoju unutarnju mudrost sveznajućeg sebe, postoji samo jedan mogući odgovor za vas – više ne patiti. Vaša patnja za druge zaista neće pomoći drugima, to će ih samo ostaviti u istoj staroj iluziji nekog drugog koji će očistiti njihove stvari i u stvari vi im ne bi omogućili da se pomaknu sa svojom vlastitom evolucijom. I naravno, vi ne biste dopustili sebi da se pomaknete zbog lažnog uvjerenja da ste vi onaj koji može spasiti druge. To bi bilo poricanje početne istine da ste vi dio velike sile stvaranja, a ne samo neka mala stvorenja koja ne mogu izraziti svoju punu snagu i pomoći drugima sa svojim vlastitim prekrasnim primjerom milosti i oprosta sebi s kojim smo svi obdareni. Pitajte unutar sebe za milost i ona vam se odmah daje, tražite oprost odmah ga dobijete, tražite oslobođenje i vi ćete biti snažno povučeni u istinsku slobodu.

Da li dopuštate sebi da budete oslobođeni, da budete uistinu slobodni? Ili umjesto toga još uvijek patite da se osjećate sigurno među ostalima koji još uvijek rade na svom čišćenju?

SaLuSa

Kanal: Danica
Izvor: http://salusanewmessages.blogspot.sk/2017/02/message-24.html
Preveo: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge