Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa - 24. srpnja 2015

SaLuSa - 24. srpnja 2015

Kao i uvijek, mnogo toga se događa na Zemlji a čega vi niste izravno svjesni. Vanjski znakovi su oko vas i uglavnom ljudi osjećaju promjene koje se događaju. Oni možda ne znaju što su one u ovom trenutku, ali osjećaju suptilnu razliku u energijama oko vas. S njima je osjećaj promjena koji graniči s manifestacijom, i osjećaju ih kao pozitivne. Stvari će se ovako i dalje odvijati i nastaviti rasti sve dok na kraju ne bude podizanje koje se može osjetiti. Neki će ipak biti nesvjesni, ali oni od vas koji su radili na podizanju svojih vibracija će bez sumnje to uraditi. To može biti vaš prvi pozitivni osjećaj promjena, a mi znamo da će se mnogi osjećati podignuti onim što se događa. One će se nastaviti i više neće biti povratka na stare niže vibracije.

Teško možete primijetiti da mnogi režimi teško mogu održavati svoj stisak nad ljudima. To će se nastaviti sve dok stari načini ne budu razbijeni, a onda uvedeni novi. Mnoge duše su se inkarnirale u ovom vremenu upravo iz tog razloga, i jednostavno čekaju svoju priliku da vode ljude u Novo doba. Mnogo toga je već planirano i čeka pravo vrijeme da bude uvedeno. Budite sigurni da nakon što promjene počnu ozbiljno, one će doći vrlo brzo. Sve oko vas povećava znakove koji jasno pokazuju neadekvatnost starih sustava i slom vaših gospodarstava koja ne mogu nastaviti u svom sadašnjem obliku. Pronađena su rješenja i kada se pojavi prava prilika da budu uvedena, vidjet ćete da će napredak odjednom napraviti kvantni skok naprijed.

Oni koji imaju interes da se održe stari načini boriti će se protiv promjena, ali bez rezultata, jer plan za promjene će vas voditi stalno naprijed. Neki će uočiti da novo može doći u postojanje samo kad staro bude uklonjeno i pokušati će odgoditi napredak. Oni mogu imati samo ograničen učinak na trenutna pitanja, jer kalup je postavljen. Toliko toga je na čekanju i samo se čeka trenutak kad se može uvesti. S obzirom da nedostaje razumijevanja, mnogi su uznemireni s onim što im se događa dok se staro raskida. Međutim, kad budu mogli vidjeti dalje, oni će shvatiti važnost onoga što se odvija. Promjene će biti dalekosežnije nego što ste mogli zamisliti, ali je potrebno da ubrzate svoje podizanje u više vibracije.

Neki pitaju što bi trebali učiniti u razdoblju promjena, a mi predlažemo da živite što je više moguće normalno, dopuštajući neke teškoće. One bi trebale biti kratkog vijeka jer krajnji razlog za njih je da tako kažem "očistiti palubu" i omogućiti da se novo očituje. To će biti gotovo događaj kad mi konačno možemo sigurno i otvoreno sletjeti na Zemlju, ali to vrijeme je daleko s obzirom da treba biti potpuno čisto od bilo kojih mogućih uplitanja stare hijerarhije. Dok vrijeme prolazi mi ćemo podržavati naše predstavnike koji su na Zemlji u stanju pripravnosti čekajući da odigraju svoju ulogu u dovođenju promjena. Svatko se s vremenom može uključiti u nekoj mjeri, jer će biti mnogo toga za napraviti. Međutim, ne baš toliko koliko možda zamišljate, jer ćete imati prednost znanja i opremljenost što će vas postaviti mnogo godina ispred točke u kojoj ste sada. Mi vam možemo pomoći da razjasnite mnoge zadatke koji bi inače izgledali nemogući.

Nadamo se da počinjete dobijati osjećaj novih energija i možete postaviti vaša očekivanja mnogo viša nego prije. Mnogo toga je namjerno zadržavano od vas, što bi uvelike podiglo standard života iznad sadašnjeg. Vi ćete se lako prilagoditi novim načinima života koji će biti otkriveni svima vama. Vi već znate kroz ideje koje su stavljene pred vas potencijal za promjene. U stvari, to će nesumnjivo nadmašiti vaša očekivanja, a vi možete osjetiti da najveće promjene su one koje vas doslovno oslobađaju robovanja s malo slobodnog vremena da slijedite svoja vlastita stremljenja. Dato vrijeme će sve promijeniti, ali prvo ćete iskusiti život bez potrebe za novcem onako kako ga shvaćate. To vjerojatno iziskuje od vas previše da dokučite kako možete preživjeti bez njega, ali to ne zahtijeva drugačije shvaćanje i pristup u odnosu na to kako sada živite. Glavna razlika je da će svatko imati svoje potrebe zadovoljene i nitko neće ostati bez.

Sada ste postali svjesni svrhe života na Zemlji, a ono što budućnost osigurava je da biste trebali biti više u svom ambijentu i u stanju nositi se s bilo kakvim iskustvima na koja naiđete. Za mnoge sadašnjost je još uvijek izazov a karma se briše, a ponekad su to nedovršeni poslovi koji mogu ići dalje od vašeg posljednjeg života. Ovo su vremena za dovršavanje svih starih problema, ali i kao sa svim prethodnim životima vi ćete se složiti s planom koji pokriva vaše potrebe i pomaže vašu evoluciju. U stvarnosti se ništa ne događa slučajno, čak i ako se čini da je to način. Vi svi imate planove za život koji imaju svrhu da ubrzaju vašu evoluciju i obično to čine, jer vi imate vodiče koji osiguravaju da ih slijedite. Slobodna volja je nešto što se obično provodi prije nego što dođete u život, iako je istina da je vaša riječ zadnja.

Možete se osvrnuti na povijest Zemlje znajući da ste imali pristup do nje kroz mnoge živote. Doista, čovječanstvu su u velikoj mjeri dane odriješene ruke da stvara svoju vlastitu budućnost i ono što danas doživljavate rezultat je toga. U početku svrha toga je bila da padnete kroz razne dimenzije, i nakon što izgubite dodir sa svojim pravim sebstvom, vi ste krenuli stvarate svoje vlastite zakone i pravila za život. Izazov je bio da vidite da li još uvijek možete pronaći svjetlo i svoj put natrag Bogu. Smatramo da su mnogi od vas dorasli zadatku i bili uspješni i danas pomažete drugima da također pronađu svoj put natrag kući. Vi ste ojačali u vatri ljudskog iskustva, i sada ste dobro opremljeni da pomognete drugima koji putuju istim putem.

Dragi moji, toliko je mnogo iznijetih različitih objašnjenja što je to život i koja je njegova svrha. To može biti zbunjujuće, ali u svakom trenutku slijedite svoju intuiciju i nećete puno pogriješiti. Također imajte na umu da vaši vodiči uvijek nastoje pomoći, ali to je, naravno, teško ako duša još nije priznala njihovo postojanje. Na kraju ćete pronaći istinu, jer na kraju je to sve što će postojati.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i uživam u ovim trenucima s vama znajući da su se mnogi od vas probudili na istinu i sigurni su da ostavljaju vašu nižu dimenziju za sobom. Naučili ste lekcije koje su vam mogle biti ponuđene i sada ste spremni, ako to bude vaša želja, da pomognete drugima koji se bore da pronađu istinu. Galaktička Federacija se raduje danu koji se približava kad se možemo sastati kao jedan, i raditi zajedno u svjetlu.

Hvala ti, SaLuSa.

Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge