Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa - 7. kolovoza 2015

SaLuSa - 7. kolovoza 2015

Dragi moji, stvari na Zemlji počinju poprimati oblik na takav način da ćete poslije dugo vremena početi vidjeti smjer kojim čovječanstvo ide. Iz konfuzije i nesigurnosti, dići će pozitivni znakovi koji će potvrditi da promjene poprimaju oblik za vaš boljitak. Shvatit ćete da se "čišćenje" odvija i da veći dio onoga što možete vidjeti od starog režima se mijenja i uklanja. U tome pomažu mnoge duše koje su se probudile za istinu i traže oslobađanje od okova mračnih. Vaši životi su svedeni na robovski, jer pravo stečeno rođenjem vam je oduzeto. Vama je Bog darovao slobodu i ona će biti obnovljena, tako da novo doba može donijeti dana vam obećanja. U isto vrijeme su tu razni znakovi da mnogi od vas čvrsto dokučuju istinu o vašem postojanju i o veličanstvenom vremenu koje je pred vama. Trebat će vremena da se to potpuno manifestira, a mi vam dajemo čvrste naznake smjera kojem idete, tako da imate pozitivan cilj na umu. Iza kulisa mnoge grupe će podržavati vaše napore, i pomagati vam da uspijete.

Toliko događaja koje možemo vidjeti su možda zbunjujući, ali fokusirajući se na pozitivne aspekte vaše budućnosti ne biste trebali biti previše zabrinuti. Obično ono što treba napraviti može stvarati pritisak, ali mi smo to planirali dugi niz godina za ovaj trenutak i stvari će se ubrzavati nakon što se bude moglo početi. Čišćenje "smeća" za vas znači razdoblje nemira, ali mi se nadamo da ćete se do tada probuditi za potrebu takve akcije. Kako stvari stoje, u ovom trenutku već je vidljivo da se ljudska rasa mora pokrenuti, i pripremiti za nadolazeće promjene koje su za vašu konačnu dobrobit. Mi to vidimo kao uzbudljivo vrijeme, jer već možemo vidjeti ishod, a i vi ćete to isto vidjeti nakon što situacija postane jasna. Mi vas želimo informirati o tome što se događa, ali i dalje moramo biti oprezni sve dok mračni ne budu tamo gdje doista više ne mogu utjecati na vašu evoluciju.

Mi pratimo sve što se događa na i izvan Zemlje, i nastavljamo osiguravati da vaš napredak ne bude ometan time što pratimo sve posjetitelje koji vas žele ili promatrati, ili stupiti u kontakt. Točno ono što to znači je povezano s karmom koja proizlazi iz vaših prethodnih akcija, a "slično privlači slično" se mora omogućiti. Ne možemo prisvojiti Univerzalni zakon ili izbjeći posljedice radeći na taj način. Da, mi možemo dati savjet, ali konačnu odluku vi morate donijeti. Tijekom dugih razdoblja, slobodnu volju vam je dao vaš Stvoritelj, i to je taj čimbenik koji je doveo do toga da se za vašu rasu zanimaju drugi entiteti. Spominjali smo u prošlosti da iskustvo koje ste svi stekli će vam uvelike biti od koristi u vašem budućem radu, a tamo gdje ga možete podijeliti spasiti će druge duše od potrebe da kroz njega prođu. Naći ćete da je "dijeljenje" osobina svih naprednih rasa, i ide ruku pod ruku s pomoći danoj vam na vašem evolucijskom putu.

Trenutno, mnogo toga o čemu smo vas informirali je daleko iznad razumijevanja većine duša, ali vi morate nositi sjeme znanja spremno za trenutak kad doživite evolucijsku ekspanziju. Mnogi od vas već počinjete shvaćati istinu i to vam je otvorilo oči za vaš istinski potencijal. Do sada ste namjerno kočeni, ali sada je toliko informacija objavljeno, da se one više ne mogu sakriti. Vi ste mnogo veći nego što možete zamisliti, ali to će se promijeniti u bliskoj budućnosti kako se vaša svijest širi. Mračni su se nadali da će vas držati u neznanju sve dok vas ne budu mogli potpuno porobiti, ali sada je prekasno i nema nikakve šanse za njihov oporavak. Oni mogu ostati kao trn s vaše strane, ali njihov utjecaj opada i suđeno mu je da nestane.

Lažni napadi se i dalje događaju na Zemlji, ali neće im biti dopušteno da ometaju vaš napredak i više su karmički po prirodi. Trenutno, najveća prijetnja je pritisak koji se provodi nad vašim valutama i previranja su uvijek blizu da se dogode. Mi možemo pomoći u donošenju odluka, ali u konačnici vaša je zadnja. Dakako, promjene se neizbježne, jer očito je da je vaš stari monetarni sustav jednostran i doista koristi samo onima u vrhu bankarskog svijeta. Fer sustav distribucije biti će uveden i banke će biti reorganizirane na način da budu lakše upravljive veličine koja će odgovarati ljudima. Mnoge potrebne promjene su takoreći "u tijeku" jer smo odavno identificirali uzrok vaših problema. Budite uvjereni da u konačnom obračunu nitko neće biti ispušten kada dođe do raspodjele vašeg novca. Međutim, sve to će vas potpuno prebaciti na novi način života gdje novčani sustavi više neće biti potrebni, ali ne brinite o tome, jer to je nešto u vašoj budućnosti. Znamo da mnogi od vas razumiju da u stvarnosti sve je u sada, i kada dostignete određenu razinu snage misli, biti ćete u stanju da se krećete natrag ili naprijed u vremenu. Mračni imaju pojedince koji mogu funkcionirati na toj razini i razmislivši malo nije previše teško zamisliti zašto bi to bilo od interesa za njih. Čak i tako, nije im dopušteno da putuju gdje žele i njihove aktivnosti stalno se prate, i oni nemaju slobodu koju zamišljaju da mogu raditi što žele. Kako mi imamo tehnologije koje mogu vidjeti kroz čvrste materijale, shvatit ćete zašto smo uvjereni da za njih nema mjesta gdje se mogu sakriti.

Morate biti oprezni što ćete zaključiti nakon što vidite letjelice na nebu, jer mračni sada imaju mnoge svoje vlastite, koje se malo razlikuju pri identificiranju. To znači da se incidenti mogu pripisati nama, a to je pogrešno. Vi ćete naravno znati da tijekom mnogih godina koje smo bili na vašem nebu, ništa se nije dogodilo što bi se moglo opisati kao opasno ili štetno za vas. Mi vam nikad nismo dali razlog da nas se bojite i pazili smo da ne poduzimamo radnje koje bi vas dovele u nevolju. Zapravo, tijekom tog vremena mi smo povremeno poduzimali mjere koje možda nisu bile dio vaše karme. Jednog dana u ne tako dalekoj budućnosti vi ćete nas vidjeti i upoznati kao prijatelje koji jesmo, i moći ćemo ići zajedno u spominjanu budućnost koja toliko obećava.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i uvijek zadovoljan da sam u kontaktu s vama i radujem se da otkrivam uzbudljiva vremena koja leže pred nama, i pomažem u pripremama koje se tiću vaše budućnosti koja će stići u većinu vaših života. Jednog ne tako dalekog dana mi ćemo se otvoreno susresti i onda ćemo izravno raditi zajedno, kad ćete se vratiti na vašu prijašnju razinu postignuća. Dugo vremena ste se trudili i naporno radili kako bi pronašli svoj put natrag u svjetlo. Sada ste na tom putu i ništa ne može spriječiti vaše ispunjenje, a mi iz Galaktičke Federacije ćemo biti s vama.

Hvala ti, SaLuSa.

Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge