Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa - 17. srpnja 2015

SaLuSa - 17. srpnja 2015

Vrijeme juri, a događaji na Zemlji se ubrzavaju, i nakon što je dana slobodna volja da se odluči kako živjeti zajedno vi sada doživljavate rezultate vaših izbora. Očito je da ne možete održati sustav koji ste stvorili, i on se raspada i dokazuje da je neprilagođen vašim potrebama. Doista, da tako kažem, živjeli ste na posuđenom vremenu i već postaje očito da ne možete spriječiti oslobađanje ljudske rase. Iz jednog doba u drugo vi ste pokušavali uspostaviti uspješnu populaciju, ali u isto vrijeme niste uspjeli povesti sa sobom najsiromašnije zemlje. Problemi su sada toliko veliki da je prekasno spriječiti ishod koji je raspadanje starih sustava. Drugim riječima, biti ćete prisiljeni promijeniti svoje načine ako želite prevladati probleme koje ste stvorili. To će biti bolan proces, ali će rezultirati u novom načinu življenja zajedno, gdje su vibracije podignute do točke gdje negativnost praktično ne postoji. Tada ćete vidjeti da se pravi način harmonije i mira može održati, i da ljudi mogu živjeti bez straha. Možemo vas uvjeriti da je moguće, a kako se vibracije nastavljaju ubrzavati, neće vam trebati dugo vremena da doživite neke pozitivne promjene. Mračnima više nije dopušteno da diktiraju kako vaša budućnost funkcionira, a njihov plan totalne dominacije sada je nefunkcionalan.

Molimo vas da čuvate vjeru u one među vama koji rade prema korisnim promjenama, znajući da ih je teško uvesti dok kaotični uvjeti ostaju neprovjereni. Jako dugo vremena novim inovacijama koje bi vam olakšale život jnije omogućeno da idu dalje, ali one više ne mogu biti zadržavane. Nakon što vrijeme za oslobađanje novih ideja stigne, napredak će se postići vrlo brzo, a kad bude sigurno da otvoreno dođemo među vas, bit ćemo u mogućnosti da učinimo više za vas ili s vama. Postoji puno toga što čeka da bude pušteno i što će vas uzdići vrlo brzo i vi ćete shvatiti da je Novo doba u tijeku. Vi ćete napraviti kvantni skok naprijed u tehnologiji koja će ukloniti mnoge probleme koji vas trenutno zadržavaju. No, da nije djelovanja mračnih, vi biste već trebali uživati visoki standard života, ali sve to će se promijeniti u vrlo bliskoj budućnosti.

Kao što ste primijetili, promjene se nastavljaju i dovode u život sve što je potrebno da se preselite u Novo doba. Maka Zemlja igra veliku ulogu u njima i već su tu znakovi koji pokazuju što se događa. Rezultat će biti vrlo dramatičan i jako puno po vašim željama kad shvatite da je korisno za vas. Možda najprihvatljivije promjene će biti čišćenje kopna i mora, koji su jako zagađeni zbog ljudske nebrige za planet i druge oblike života. Nažalost, bit će gubitaka u životinjskom carstvu, ali vi ćete shvatiti da su i životinje također podložne višim vibracijama. Vaše biblijske priče govore vam o "lavu koji leži s janjetom" i možda sada možete shvatiti kako se to može dogoditi.

Vaša sudbina uvijek je bila dio većeg plana i ne može biti promijenjena, ali vi ste imali slobodnu volju da joj pristupite na svoj način. Mnogo ste naučili iz vaših iskustava i ljudska rasa će biti toliko veća zbog toga. Ne zaboravite da ste vi spremno istupili da prođete kroz razne dobi rasta kroz vaša iskustva, a kad pogledate unatrag biti će vam drago da ste to učinili. Znali ste da bez obzira na to što će vam se dogoditi, nikad nećete biti napušteni ili ostavljeni da tražite svoj put kući. Sada su vaše noge na tom putu, a od sada postoji jedan način, a to je prema naprijed. To je bio težak ispit bacanja mnogih izazova koje ste prevladali. To znači da više nećete opet morati provesti isto vrijeme u nižim vibracijama.

Zbog važnosti tog vremena za ljudsku rasu, vi ste središte velike pažnje i mnogi "stari prijatelji" čekaju vaš povratak u više vibracije. Ove razine su vaš prirodni dom i dio vaše evolucije će se nastaviti sve dok se ne vratite Izvoru, i budete jedno sa Svime Što Jest. Tako, uživajte u svojim iskustvima, jer ona su odabrana da odgovore vašim potrebama, dok se neprestano razvijate prema stanju savršenstva. Onima koji su možda novi za ove ideje željeli bismo vam reći da ste besmrtni, pa u tom smislu nije bitno što ste odlučili iskusiti. Dok se krećete kroz svaku dimenziju, vaše energije postaju profinjenije i rastu dok vi zaokružujete veliko područje svemira, i u konačnici potpuno postanete biće svjetlosti. Možda ste pročitali da ste Bogovi u nastajanju i to je razlog zašto vas put vodi natrag do Izvora Svega Što Jest.

Vi ste trenutno samo dio koji predstavlja vaše istinsko biće, ali sada rastete cijelo vrijeme dok se dovodite sve više u vibracije svjetla. Vaša putovanja vas danas stavljaju među duše svih različitih razina evolucije, što je razlog zašto se suočavate s toliko mnogo izazova. Vi se nastojite primaći tim sličnim vibracijama, ali zbog potreba vaše evolucije možete biti smješteni tamo gdje mogu najbolje poslužiti vašim potrebama. Često ste proveli brojne živote unutar iste grupe duša, kad možete pomoći da svatko ima iskustvo i da evoluira. Vi ćete gotovo sigurno preuzeti razne uloge svaki put, a sveukupna prednost je da napredujete s dušama s kojima ste povezani. To objašnjava zašto neke grupe prođu tako dobro jedni s drugima, dok se druge suočavaju s teškoćama. To se svodi na to koja vrsta iskustva će najbolje služiti vašim potrebama.

Ako se nađete u teškim odnosima sa svojom obitelji, imajte na umu da ste postavljeni tamo da naučite određene lekcije jedni od drugih. Vaše okolnosti uvijek vam dolaze na put da možete duhovno napredovati, a u najtežim okolnostima najviše učite i to vrlo brzo. Tako, ako osjećate da imate teške trenutke na Zemlji, nikad ne gubite iz vida činjenicu da se ništa u vašem životu ne događa bez dobrog razloga. Doista, ako rastete u svijesti možda već možete osjetiti da su vaša iskustva razdoblje učenja. Budite sigurni da nakon što lekcije budu naučene, možda više nikad nećete trebati opet kroz njih proći. Zato se suočite s preprekama u životu odlučni da ih prevladate na pravi način koji poštuje potrebe drugih duša kao i vaše vlastite.

Kad završite život i pregledate ga, što je ono što sve duše naprave odmah nakon svog prelaska, znati ćete koliko ste bili dobri. Nema inkriminacije ako ste pali na nekom testu, jer će uvijek biti daljnjih mogućnosti stavljenih pred vas. Budući da u stvarnosti vrijeme ne postoji onakvo kakvo poznate, imate sve vrijeme koje je potrebno da ostvarite napredak na vašem duhovnom putovanju. Dok idete kroz život vi ćete gotovo sigurno intuitivno osjetiti o čemu se radi i znati što vama treba. Vi nakon svega imate puno prijatelja na i izvan Zemlje koji pomažu jedni drugima i na putovanju su zajedno s vama.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i kao i uvijek spreman pružiti pomoć i vodstvo s puno ljubavi.

Hvala ti SaLuSa,


Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge