Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa - 21. studenog 2014  

SaLuSa - SaLuSa - 21. studenog 2014  

Vrijeme teče i vi ste sada u stanju prilagoditi se bržem ritmu koji je pokrenut, obavljajući i dalje zadatke koje ste si sami postavili. U budućnosti ćete vidjeti da ritam sve više ubrzava i da ćete dalje ići zajedno s promjenama. Sve što se događa je dio procesa koji će vas pokrenuti u Novo doba. Međutim, vaša reakcija je često konfuzna jer se mnogo toga događa u bilo kojem trenutku. Pod pretpostavkom da ćete biti fokusirani na ono čiju svrhu znate, vidjet ćete uzorak koji će se polako pojavljivati. To će pokazati smjer u kom idete i odvesti vas putem do Novog doba. Sada više ništa ne može zaustaviti napredak koji je postignut, a on će donijeti uspjeh u vašem podizanju iz nižih vibracija.

Dok promjene u sezonama postaju izraženije, tako će vam postati očito da je ekstremnih situacija koje doživljavate sve manje. Umjesto toga, sada su mnogo prihvatljiviji uvjeti jer počinjete prelaziti mnogo lakše iz jedne sezone u drugu. To će dovesti do promjena u biljnom i životinjskom svijetu, jer se i oni također prilagođavaju. Doista, o takvim događajima se već izvješćivalo, a to će se nastaviti sve dok na kraju razlike u sezonama ne postanu mnogo manje izražene. Oceani svijeta također su pod utjecajem toga, i kako se oni zagrijavaju, tako će određene vrste seliti u druga područja koja su za njih pogodnija. Vi ste primjerice ponekad doživljavali dramatične promjene u mnogo hladnijim područjima. Blokovi leda se tope mnogo brže, a poznato je da će kroz neko vrijeme razina mora porasti kao posljedica promjena. Međutim, morate biti unaprijed upozoreni o tome što te promjene mogu zahtijevati, i iskoristiti svaku priliku da poduzmete odgovarajuće mjere.

Dobro se pripremite za budućnost unaprijed, i u svim područjima života ćete biti u stanju nositi se s tim promjenama. Međutim, budite spremni prihvatiti da život ne možete nastaviti onako kao što je to sada, ali ako su pripreme unaprijed dobro provedene, vi ćete da tako kažemo "prebroditi oluju". Imate prednost da ste dobro informirani o prirodi promjena, i možete se pripremiti na vrijeme. Tu su i mnogi napredni izumi i tehnologije koje trebaju biti objavljene u javnosti, a to će učiniti život mnogo lakšim. Vjerujte nam, dragi naši, da mi ne gubimo vrijeme uludo bez da vam ne pomažemo gdje je to moguće, i mi nadahnjujemo i vodimo ljude, tako da vam njihovo znanje i stručnost mogu pomoći da prođete kroz te promjene. Tu su i izazovi takve prirode koji zahtijevaju više glava u pristupu, a mi vam možemo pomoći da se nosite s njima. Kao što ste možda već svjesni, većinu našeg posla obavljamo bez vašeg znanja, ali će doći dan kada ćemo moći otvoreno raditi sa vama. Ti dani nisu tako daleko kao što bi vi mogli zamišljati i veselimo se njima.

Vi ste dovedeni na Zemlju prije mnogo eona i dobili ste slobodnu volju za stvaranje vaše vlastite budućnosti. Ono što ste učinili, i kad se osvrnete unatrag možete doći do zaključka da još uvijek niste pronašli potpuni mir i sreću. I doista, vaša povijest je puna ratnih incidenata i ratnih prijetnji, ali uz veliku cijenu u ljudskim životima, i vi ste počeli shvaćati potrebu da živite u miru zajedno. Vi ste iskusili ono što se događa kada vas preuzmu pohlepa i škrtost, i to vam daje slabu utjehu, ali lekcije postupno donose plodove. Za one duše koje još uvijek trebaju više vremena da nađu pravi put do mirnog suživota, počeo je drugi ciklus, i svi oni će dobiti svaku priliku da se uzdignu.

Vi ste živjeli u iluziji materijalnog života, onako kako bi bilo bez pune energije ljubavi koja bi vas vodila. Svjetlo je ipak uspjelo doći da umanji učinak tame stvorene od strane onih koji samo vjeruju u samo-pretjerivanje. Neki od vaših života su bili iznimno teški, ali drugi su vam dali tračak mira i sreće koji se nalazi izvan njih. Nakon što ste okusili pravi život koji će vas ništa manje zadovoljiti, a prilika da to učinite u vašem je dosegu. Već se odvijaju suptilne promjene koje će otvoriti vrata budućnosti koja vas očekuje. Nikakva inferiorna bića neće moći pokvariti sreću koju budućnost donosi, jer njihovo mjesto je u nižim vibracijama s kojima su njihovi životi usklađeni.

Znajući to što vas čeka u budućnosti, trebalo bi vam omogućiti da se suočite s tihom sigurnosti, i bez straha od ishoda. Budite svjesni još jednom da je budućnost već poznata, i vi ćete biti ugodno iznenađeni brzinom promjena. Mračni više ne "rukovode" i oni stvaraju svoju vlastitu budućnost. Njihov utjecaj je sve manji jer više nemaju moć i autoritet koji su nekad imali. Zato se previše ne zabrinjavajte zbog njihovih aktivnosti, jer oni su tako vezani za njihov vlastiti mali svijet da više ne vjeruju da mogu pogriješiti. Međutim, oni se susreću s otporom, i s vremenom će shvatiti da će za ono što se događa biti prekasno da se ispravi.

Zato se držite puta koji će vas odvesti na razine svjetla viših vibracija. Kad budete tako postupali, vi ćete vidjeti da ste sve manje i manje ometani ili pod utjecajem svega što se događa oko vas. Moglo bi se reći, neka svijet prolazi kraj vas dok vi uživate u miru unutar sebe, koji ste stvorili za sebe. Dok ste izoliraniji od događaja koji se odvijaju oko vas, vi možete pomoći drugima koji se bore sa životom. To će biti test koliko ste dobili i naučili iz vaših života u nižim vibracijama, i kako to sami možete primijeniti u svakodnevnom životu. Ponekad sve to zahtijeva da podignete drugu dušu, uz lijepu riječ ili čin koji pomaže donijeti svjetlo u njihov život.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i osjećam rastuće uzbuđenje u spoznaji da će promjene koje se događaju donijeti Novo doba u vaš život. Napokon ste dostigli kraj ciklusa i samo ostaje da staro doba bude pometeno, kako bi se napravilo mjesto za novo koje će vam donijeti sretnija vremena i potpunu radost.

Hvala ti, SaLuSa.

Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Fredi
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge