Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa - 14. studenog 2014  

SaLuSa - SaLuSa - 14. studenog 2014  

Ničemu se neće dozvoliti da zaustavi daljnje napredovanje svjetla sve dok ne obuhvati sve aspekte vaših života. Do tada će mračni biti ostavljeni iza vas, nakon što su odredili svoju budućnost svojim prethodnim akcijama. Sve duše će se naći upravo tamo gdje su trebale biti, s obzirom na njihove akcije i namjere. Nitko ne može izbjeći posljedice svojih akcija i namjera, ali greške vas nužno neće spriječiti od uzašašća. Bitna je vaša namjera, a ponekad i s najboljim namjerama možda još uvijek radite greške. Ako ste donijeli odluku da slijedite put svjetla, vama će se pomagati na tom putu, pa čak i ako ste rastrojeni i zalutate, ipak bi trebali postići svoj cilj. Napredak je određen razinom vaših vibracija koje će u određenom trenutku rezultirati vašim uzašašćem.

Mi nastavljamo pratiti vaše napredovanje u Novo doba, i pomno pratimo aktivnosti mračnih pojedinaca. Na neki način oni su najopasniji kad se bore i gube bitku, ali mi imamo dovoljno kontrole nad njima kako bi se osiguralo da oni ne mogu poremetiti ili zaustaviti vaše napredovanje. Vaša sudbina je već zacrtana, i ne zadugo, vi ćete znati bez sumnje gdje vaša budućnost leži. Polako ali sigurno naši predstavnici na Zemlji zauzimaju pozicije koje će osigurati uspjeh. Radeći na tome mogli smo osigurati da događaji idu u prilog onih koji rade za svjetlo, dok zaustavljamo ili sprječavamo one u opoziciji da to ometaju. Takve akcije su dopuštene sada kada ste dovoljno uznapredovali da jasno pokazujete svoje namjere da slijedite put uzašašća.

Pojedince koji su od svjetla bismo zamolili da se držite svojih staza, i da ne dopuštate i ne sumnjate u ishod. Vi ste već na putu koji vodi do uspjeha i kako vrijeme teče on je sve veći, i sve više duša se budi na svoje zadatke. Većina svjetloradnika je dio onoga što bismo nazvali tiha većina, koja se neprestano bavi svojim radom bez obzira što se oko njih događa. Njihova snaga dolazi iz toga što su snažna svjetlosna sila koja budi mnoge druge duše oko sebe. Vi ste trpjeli kušnje i nevolje kroz mnoga stoljeća, ali sada ćete žeti nagrade vaših napora. Svjetlo raste eksponencijalno i ima utjecaj po cijelom svijetu. Promjene još uvijek neće biti vidljive, ali s vremenom će biti očito da je nova energija zaživjela na Zemlji.

Mediji su još uvijek vrlo kontrolirani, ali vaš internet je postao takva ogromna veličina da je rudnik informacija i možete naučiti puno toga od njega. Mračni su, naravno, svjesni toga i stavljaju lažne informacije na njega, ali vi biste trebali biti u stanju da identificirate one web stranice koje su ovog tipa. Već imate mnoge poznate izvore i stranice za koje znate da im možete vjerovati, a one su dobro poznate. Mračni će vas pokušati zbuniti s lažnim informacijama, ali uz pažnju vi ih možete identificirati. U stvari, postoji ogromna količina informacija, a možete zapaziti one koje su od svjetlosti.

Na Zemlji se događaju mnogi incidenti koje potiču oni koji su dovedeni u zabludu. Lažne glasine kruže i rezultiraju zbunjenošću, ali od sada vi biste trebali biti u stanju prepoznati takva događanja onakvim kakva jesu. Sve što je od svjetla će biti čvrsto i proći će test vremena, zato vjerujte svojoj intuiciji, kada je bilo što drugo u pitanju. Vi ćete povremeno praviti greške, ali učite iz njih i idite dalje. Test onako kako ga vi radite je u kojoj mjeri možete biti nesvjesni bilo čega što se događa oko vas. Ostanite potpuno usmjereni i čvrsti na svom putu, i nećete biti pogođeni bilo kakvim pokušajem mračnih da vas skrenu. Kako vrijeme teče, vi ćete pronaći da će stvari postati puno lakše da se s njima nosite, i manje je vjerojatno da će vam uzrokovati bilo kakve probleme.

Dok se približavate kraju godine i vaše su misli usmjerene na ono što možete očekivati od Nove godine, a mi vam možemo reći da će biti zapažena po napretku napravljenom da se uzašašće obistini. Tu će biti otkrića koja objašnjavaju put kojim ćete se kretati u promjene koje će postati očitije. Dok utjecaj nižih energija postaje manje učinkovit, vi ćete napredovati vrlo brzo i bez njihovog utjecaja. To će biti vrijeme radosti i sreće kada vaša prava povijest bude otkrivena, a vaša budućnost osigurana.

Zbog nastojanja nas i svjetloradnika sve više ljudi ima otvoren um, kad smo mi u pitanju, ali mnogi su nesigurni ili se čak boje mogućeg susreta s posjetiteljima s drugih planeta, i boje se da imamo skrivene motive. Međutim, dolaskom Space Age umova probudili su se na postojanje drugog života. Neki izvori poput Science Fiction prikazuju nas kao prilično zastrašujuća bića koja samo zanima preuzimanje Zemlje. Budite uvjereni da nikakva takva prijetnja ne postoji i da ste brižljivo zaštićeni s naše strane. Povremeno su se druge civilizacije odvažile ići tako daleko kao što je to Zemlja, ali mi smo ih zaustavili kako ne bi ometali vašu budućnost. Vrijeme završetka je već određeno i postoji "sada" spremno da se očituje. Vi se ne trebate brinuti, jer ovaj ciklus ima "sretan kraj" onako kako je Bog odredio.

Dok se promjene na Zemlji i dalje odvijaju, čini se kao da je došao kraj, ali mi vas uvjeravamo da ste čvrsto u ranim fazama Novog doba. Mnogo toga se mora napraviti kako bi se uklonili ostaci starih načina, i uvele blagodati Novog doba. Mnoge od njih već postoje, ali su zadržane sve dok ne stigne pravo vrijeme kada mogu biti objavljene. Vi već imate viziju koje su to i one će vam donijeti napredak na mnogim frontovima, kao što je to transport. Vi ćete biti ubačeni u budućnost koja će prevladati potrebu za korištenje resursa Zemlje.

Ja sam SaLuSa i uživam dajući vam kratki pregled budućnosti koja će uskoro postati vaša stvarnost. Toliko toga vas očekuje što će vas uzdići u potpuno Novo doba.

Hvala ti, SaLuSa.

Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Fredi
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge