Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa - 26. rujna 2014

SaLuSa - 26. rujna 2014

Sada na Zemlji postoje dvije različite grupe duša, a one predstavljaju one koje su otvorile svoju svijest za istinu o svom postojanju, i one koje su zapele u nižim vibracijama i čine malo ili ništa da shvate svoj položaj. Sve dok se takve duše ne počnu buditi na svoje pravo Ja, one će i dalje vjerovati samo onome što vide pred svojim očima. Međutim, mi ne osuđujemo takve duše na bilo koji način i radimo ustupke onima koje su pod kontrolom njihovog ega. Samo će iskustvo dovesti do promjene svijesti, kad se netko počne pitati o svrsi života. Istina će doći u bilo kom trenutku, a ovo razdoblje na Zemlji je idealno vrijeme za postavljanje pitanja o svrsi života. Za one bez ikakvog oblika vjere vrlo je teško vrijeme, jer oni se pitaju zašto Bog ljubavi dopušta takve strahote koje se događaju.

Mnogi shvaćaju da, jer je Bog sav ljubav, dopušta svojoj djeci da imaju slobodu da dožive ono što žele, ali ona često ne shvaćaju da su ona odgovorna za rezultate.
Vi imate izraz "pravite svoj krevet i liježete u njega", a to je sažetak onoga kako vi stvarate svoju budućnost. Slobodna volja je divna, ali vi morate naučiti kako se nositi s njom, bez uplitanja u slobodnu volju druge duše. Čovjek ima velike poteškoće u shvaćanju koncepta da ste svi vi Jedan, i stoga ono što radite drugome, vi to radite i sebi. Čovjek teži da vidi poslije broja jedan, bez da shvaća da će tijekom života doživjeti različite situacije, a svaka je namijenjena da vam donese iskustva koja su potrebna za nastavak vaše evolucije. Niti jedna duša nije ni više ni manje nego što ste vi, ali ipak može razviti veću razinu svijesti.

Bez obzira na kom ste stupnju evolucije, budite sigurni da će vam se uvijek pomoći da napredujete, i da se nitko ne suočava sa svijetom sam. U stvari, vi imate toliko pomoćnika da ne možete da ne uspijete ostvariti svoj životni plan, kao i da će oni osigurati da dobijete iskustva koja su vam potrebna. Nije dobro žaliti se na svoj život, nego je daleko bolje ići dalje s njim i napredovati što bolje možete. Neki od vas ne vjeruju da im se pomoglo baš uvijek, i da je to zato što niste svjesni svog životnog plana, a u iskustva koja imate trebate prihvatiti dobro zajedno s onim što zovete loše. Sva iskustva su vrijedna čak i ako to ne možete razumjeti, jer možda neće izgledati da postoji životni plan koji radi za vas, ali svakako postoji i sva iskustva vam se predstavljaju s prilikama da evoluirate. Mi znamo da neke duše ne mogu vjerovati da su pristale na način na koji je njihov život razrađen, ali je pomno planiran s vašim pristankom i aspektom slobodne volje koji još uvijek postoji.

Znamo da su se mnogi od vas popeli na višu razinu razumijevanja, a vaša prisutnost na Zemlji služi kao oruđe za pomaganje drugima u njihovom shvaćanju istine. Neki od vas su naročito došli da pruže takvu uslugu drugima, a često je to značilo i određeni stupanj žrtvovanja, jer takav rad zahtijeva vrlo posvećenu dušu. Svi oni od vas koji su pokazali želju da pomognu drugima će biti od koristi kada se za to ukaže potreba, a mi bdijemo nad vama s jednakom ljubavlju i radošću. Život može izgledati kompliciran, a za mnoge i jest, ali je vrlo pažljivo planiran da bude od maksimalne koristi za vas. Neki se neće složiti da su prihvatili iskustva koja im dolaze na put, i ne mogu razumjeti zašto bi to učinili. Dragi moji, istina je da vi znate da ste bili usmjereni u smjeru koji najbolje pokriva vaše potrebe. Kad ste u višim dimenzijama, to se čini puno jasnije i vi vjerujete onima koji nadgledaju vaš život.

Neke duše se pitaju kako možemo biti tako pozitivni kada je vaša budućnost u pitanju, a razlog je taj što na našoj razini mi, ne samo da možemo vidjeti veću sliku, nego smo svjesni da u bilo kom trenutku stari ciklus može biti doveden do završetka. Stoga je moguće da se takve stvari mogu završiti bilo kada, ali ta odluka leži na dušama koje nadgledaju vašu evoluciju. Mi vam govorimo ove stvari tako da vi ne poduzimate ništa što je izvan mogućnosti kada je vaša evolucija u pitanju. Stvari su puno fluidnije nego što uopće možete zamisliti, ali kako ste u nižim vibracijama, vi ne možete zamisliti sasvim drugačiji scenarij.

Sve čega se eventualno možete sjetiti može postojati kao ništa novo ili ono što vi zovete izvorna misao. To možete povezati s onim što je bilo i to interpretirati na drugi način, recimo, kako će tehnologije biti ponovno uvedene u Novom dobu. Na primjer, ono što vi zovete leteći tanjuri, koji su planetarna vozila, nisu opremljeni da idu u duboki svemir, i nisu novost u vašem sunčevom sistemu. Kako je znanje i razumijevanje o njima u porastu, tako ćete saznati da su vrlo "pogodni" kao vaša inter-planetarna vozila. Stvari se postupno ubrzavaju tako da kad postanete "punoljetni", sve što trebate biti će vam dostupno. Vi ste kozmička bića u dobi svog djetinjstva i vrlo brzo se razvijate, tako da kad budete imali punu svijest, svemir će biti vaš za istraživanje.

Za usporedbu, vi živite tako jednostavan život na Zemlji, ali to je idealna priprema za promjene koje vas očekuju. Evolucija se više tiče vas kao pojedinca i osigurava da ste dovoljno evoluirali da bi mogli biti slobodno pušteni u svemir. Kao što možda već znate, vi ne možete dostići razine koje su više od vaših vibracija, pa je u vašem interesu da iskoristite ovu priliku da ostavite niže vibracije za sobom. Vi imate potencijal da postanete biće svjetlosti i to je ono na čemu biste trebali raditi. Znamo da ćete željeti znati kako radite, ali pod uvjetom da se ispravno zalažete da nemate nikakvih briga, jer ćemo uvijek biti u blizini da vam pomognemo.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, zadovoljan kao i uvijek da proširim vaše znanje o onome što vas očekuje. Vi ćete znati od sada na dalje da smo mi dio Jednog, i kao takvi da vas tretiramo kao braću i sestre. Ništa nas ne može više zadovoljiti od toga da vam pomažemo postići vaše ciljeve, i vjerujemo da ćemo biti s vama još dovoljno dugo da shvatite kako se mi odnosimo prema vama. Kao i uvijek, ostavljam vas u ljubavi i svjetlu.

Hvala ti, SaLuSa.

Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Fredi
< previous message | next message >


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge