Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa - 5. prosinca 2014   

SaLuSa - SaLuSa - 5. prosinca 2014   

Bilo nam je zadovoljstvo povući se i omogućiti Michaelu da pošalje jednu drugu poruku umjesto naše uobičajene poruke. Poslane informacije trebale bi značajno popraviti raspoloženje, jer ste vrlo dugo čekali na jednu uzdižuću poruku koja jasno ukazuje na početak mnogih dobrodošlih promjena na Zemlji. Postoji mnogo promjena koje će doći za koje su pripreme već napravljene. To znači da će se izgubiti vrlo malo vremena za promjenu trenutnog stanja rata i nesklada, u različite uvjete koji najavljuju dolazak mira i ljubavi na Zemlju. Često smo vam govorili da promjene dolaze, i konačno ćete imati jasan signal potvrde. Mnogi će i dalje odbijati povjerovati u ono što vide da se događa pred njihovim očima, ali poricanje neće skriti činjenicu da je Nova era počela.

Ako se osvrnete unatrag, vidjet ćete da smo održali riječ, što bi značilo da je Galaktička Federacija bila zauzeta osiguranjem mira u svijetu. Manji ratovi i drugi ustanci u konačnici će završiti, a doći će vrijeme kada takve negativne akcije neće biti moguće provesti. Vibracije stalno rastu i u budućnosti će biti previsoke da bi se takve negativne radnje očitovale. Dragi moji, bitka između tame i svjetla gotovo je završena, i u svoje vrijeme vidjet ćete da su oni koji su odgovorni za vaše odricanje uklonjeni, tako da više ne mogu odgađati promjene. Takve akcije će ispuniti obećanja dana vam jako davno, a mi se zahvaljujemo onima koji su uporno bili uz nas i odbili da budu skrenuti sa svog puta.

Kao što smo već prije spomenuli, vaša je odgovornost da pomognete drugima u ovim promjenama i usmjerite ih na put svjetla. Mi i druge grupe koje rade za svjetlo nećemo prestati s naporima da se osigura postizanje napretka, i mi smo se zaštitili od uplitanja iz bilo kakvog izvora. Stvari su dobro napredovale, ali kao i uvijek mi se oslanjamo na naše svjetloradnike da marljivo izvršavaju svoje zadatke. Naravno, nakon što je postignuta takva ključna točka u napretku ljudske rase, svi napori su usmjereni kako bi se vašoj evoluciji dao veliki poticaj prema naprijed. Doista, sasvim je jasno da su mnoge duše svjesne da se događa nešto što je vrlo pozitivno, čak i ako nisu svjesni kako će se to manifestirati. Nažalost, vaše dnevne vijesti još uvijek su pod utjecajem podanika mračnih, i vi ne saznajete istinu o tome što se događa u svijetu. No, dobre vijesti se ne mogu beskonačno skrivati i one će početi curiti, bez obzira na metode koje se koriste za njihovo zataškavanje.

Kao i uvijek, dio naše misije je da patroliramo vašim nebom kako bi se osiguralo da ne bude nepozvanih gostiju, ili da nema pokušaja postavljanja oružja u svemir koje bi se moglo koristiti protiv vas. Vaša Zemlja je bila u karantenu dugo godina, kako bi se osiguralo da nikakva druga civilizacija ne može utjecati na vas ili na vaš napredak. Ponekad im je bilo potrebno omogućiti pristup, ali samo da bi se testirale vaše reakcije. To je pomoglo u vašem shvaćanju svemira i drugih životnih oblika koji u njemu posvuda postoje. Mnoge druge civilizacije su daleko ispred vas u inteligenciji, ali dok se razvijate i vi ćete imati priliku da uvelike povećate njenu razinu. Daleko od toga da vas kočimo, kao vaši čuvari zainteresirani smo da vam pomognemo da napredujete što je brže moguće, vraćajući vas na razine koje ste prethodno imali.

Kada su u pitanju viđenja naših letjelica, osim ako ste u stanju prepoznati razne izvore odakle dolaze, to može biti zbunjujuće. Vaši mračni su toliko napredni da su u stanju dizajnirati i proizvesti letjelicu sličnu našoj tako da, osim oznaka koje se pojavljuju na nekim od njih, one mogu biti vrlo slične. To također može dovesti do incidenata za koje se može misliti da su ih uzrokovali vanzemaljci, kada se radi o vašim crnim operacijama na djelu. Mi znamo da nije po prvi put da su njihove misli usmjerene na stvaranje incidenta kojima se može okriviti nas. Mi ne možemo utjecati na izbor vaših akcija, osim ako je takvih razmjera da postoji rizik promjene plana za vaš Sunčev sistem. Međutim, ne morate se brinuti za budućnost jer ona je osigurana, a vi već ulazite u energije Novog doba.

Majka Zemlja također počinje provoditi promjene u život, jer se i ona kreće u Novo doba. Njezin posao je da očisti Zemlju i vrati je u njezino prvobitno netaknuto stanje, a to će se s vremenom dogoditi, jer i ona se također uzdiže kroz nove vibracije. Dakle, kao što možete vidjeti, tu je mnogo akcija koje se odvijaju, a sve one su u vašu korist i na kraju za vaše mirno i truda vrijedno postojanje. Vi napuštate niske vibracije, jer dobra i svaka pomoć vam se daje da vas se uzdigne. Kad ste krenuli na svoje putovanje prije mnogo eona, bili ste sretne duše odlučne da maksimalno iskoristite svoju priliku da iskusite niže vibracije. Znali ste da nikad nećete biti napušteni i da će vaše napredovanje biti pomno praćeno, a kad dođe vrijeme, da će vam se pomoći da se vratite u svjetlo. To vrijeme je sada stiglo i već je postignut napredak, mi smo uvijek bili s vama, a uskoro će to biti stvarnost kad vas opet osobno upoznamo.

Mi dijelimo vašu radost pri pomisli da ćemo se opet sresti, i iako smo sretni, mi ne doživljavamo ekstremne emocije kao vi. Naš centar osjećaja u krugu univerzalne ljubavi omogućuje nam da osjetimo dubinu sreće koja s njom dolazi. To nije moguće opisati vašim riječima, jer one nisu uvijek primjerene za potrebna izražavanja. Međutim, kad budete u našem prisustvu znati ćete, bez sumnje, da smo mi bića ljubavi, i doista ćete to i osjetiti. To je stanje postojanja koje su mir i radost stopljeni zajedno, i to će biti vaše kad se razvijete u potpuno evoluirana bića.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i zadovoljstvo mi je da mogu proširiti vaše razumijevanje vremena u koje ste sada ušli. Uživajte u njemu dok ostavljate niže vibracije iza sebe.

Hvala ti, SaLuSa.

Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Fredi
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge