Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa - 19. lipnja 2015

SaLuSa - 19. lipnja 2015

Dragi moji, toliko se toga sada događa da, iako smo bili odsutni samo kratko vrijeme, događaji se vječno ubrzavaju i u relativno kratkom vremenu oni će vam otkriti naše namjere. Nikad nije bilo vrijeme kad nismo bili aktivni, mi smo uvijek tiho radili dalje.

Pozornica za najavu naših namjera je postavljena, a kad taj korak bude napravljen eskalirati će u cijelu seriju njih. Strpljivo ste čekali to vrijeme, a kad stigne nećete biti razočarani. Sada smo uvjereniji da smo ograničili moć i utjecaj mračnih, i sada ciljamo da držimo njihove aktivnosti pod kontrolom našeg budnog oka.

Imamo mnogo prijatelja na Zemlji i eonima smo im pomagali da napreduju sa svojim zadacima, da dovedu do novih načina da vas se brzo odvede u Novo doba. Kad objave započnu vi ćete se osjećati svladani brzinom kojom će se one odvijati. Također ćete se oduševiti kojom brzinom će vas upoznati s jako potrebnim promjenama koje će odmah podići kvalitetu vašeg života. Toliko je siromaštva na Zemlji ali to ne mora biti tako, jer postoji više nego dovoljno njenog bogatstva da se svima osiguraju životne potrebe. I ne samo to, kad se osiguraju sve vaše osnovne potrebe biti će promjena koje će vam omogućiti da provodite više vremena s onim što vas više zanima, umjesto da robujete zarađujući novac za zadovoljenje životnih potreba. Namjera nam je da donesemo promjene što je prije moguće, tako da ne bude kašnjenja u uspostavljanju prednosti Novog doba.

Dosad ste već postupno dobili uvid u ono što možete očekivati nakon što budete oslobođeni utjecaja i aktivnosti mračnih. Oni bi radije voljeli vidjeti kako nastavljate svoju borbi i namjerno izazivati ratove i nemire tako da nikad ne možete u potpunosti uživati u miru i sreći što je vaše pravo stečeno rođenjem. Međutim, vaša sudbina je osigurana i vi ćete uskoro doživjeti oslobađanje od svega što vas je do nedavno sprečavalo da živite ispunjen život. Brzo se približava vrijeme kada ćete uživati u slobodnom životu, oslobođeni uvijek prisutnih prijetnji rata, jer njemu nema mjesta u višim vibracijama. Već neko vrijeme one se podižu i polako, ali sigurno vi se približavate vremenu velikih promjena. Usred nemira i toliko potrebe za promjenom podizanja vašeg životnog standarda, teško možete zamisliti kako se može osigurati trajan mir. Međutim, on će doći i to na način koji možda niste uzimali u obzir, i signalizirati će kraj svih neprijateljstava i donijeti mir koji želite.

Majka Zemlja vrlo je uključena u promjenama koje se mogu s vremena na vrijeme činiti ekstremnim, ali imajte na umu da Zemlja polako umire i treba više pažnje i promjena da dovede Novo doba u život. Zagađenje mora je vrlo zabrinjavajuće jer to ubija područja koja održavaju život koji bi u njima trebao biti u izobilju. U mnogim područjima tlo je zasićeno kemikalijama i ona se trebaju očistiti tako da mogu biti u potpunosti obnovljena. Tu je puno posla te vrste koji će vam predstavljati gotovo nemoguć zadatak, ali kako dolazite do saznanja, postoje nova otkrića koja će silno ubrzati takve operacije. Zapravo, uz našu pomoć, zadatak čišćenja Zemlje postaje mnogo lakši. Biti će promjena takve prirode da vaša industrija više neće trebati koristiti zagađivače ili otrovne kemikalije. Tu su planirane mnoge promjene koje će ubrzati cijeli proces obnove vaše Zemlje.

U vrijeme kad se mnogi ljudi boje najgoreg, na dušama koje su od svjetlosti i razumiju što se događa, je da pomognu onima koji se osjećaju napušteno i u nevolji. Neka se zna da su velike blagotvorne promjene na putu, koje će podići kvalitetu života daleko izvan vaših očekivanja. Mi iz Galaktičke Federacije Svjetlosti ćemo vam pomagati u svim fazama, iako ćemo vam dati svaki poticaj da sudjelujete u cijelom procesu promjena. Budite sigurni da smo potpuno svjesni vaših potreba, ali zbog vaših karmičkih odgovornosti ne možemo uvijek intervenirati kako bi vam pomogli.

Ipak ćemo dati sve od sebe da utječemo na vas i na vaše akcije kako bi se postigli najbolji rezultati. U stvari, cijelo vrijeme smo putovali pored vas hrabreći vas i pomažući vam da prođete kroz razdoblje ogromnog pritiska. Ponekad se možete pitati odakle dolaze nove ideje, a ponekad je to naš utjecaj na djelu. Uskoro će doći vrijeme kad možemo otvoreno raditi s vama, bez straha od uplitanja i onda ćete vidjeti kako se stvari skokovito kreću naprijed.

Nažalost vaše novine su još uvijek pod kontrolom Iluminata, a vaše vijesti su pažljivo praćene kako bi se zadržala istina o mnogim stvarima koje vam se događaju. Međutim, kad budete svjesni pravog stanja, vi ćete prihvatiti vijesti s oprezom i razviti sposobnost da "čitate između redova", jer toliko toga je skriveno od vas, a također lažno postavljeno pred vas. Eonima vremena vi ste držani u mraku u tolikim stvarima, a mnogo toga što vam je moglo puno koristiti je zadržano. Možda je to najbolje ilustrirano u pogledu pošasti raka koji se može liječiti, osim što to nije pušteno u javnost. Oni na koje se to odnosi će vas radije liječiti u industriji koja donosi ogromnu dobit. To će se naravno promijeniti vrlo brzo, jer će istina izaći i ništa to neće spriječiti.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i drago mi je da vam možemo dati dobre vijesti o budućnosti. Strpljivo ste čekali kraj vremena koji se sada pojavljuje i uskoro će početi ozbiljno. Drago nam je da smo dio vašeg prosvjetljenja, a uskoro ćemo biti dio vašeg života. Mi smo vaša budućnost i unaprijed se veselimo da vas prosvjetljujemo koliko u vašoj pravoj povijesti, toliko što ste vi mnogo veći nego što zamišljate i mi vam se divimo i pozdravljamo vašu odlučnost da vidite konačni poraz mračnih. Mi ćemo biti s vama cijelo vrijeme da vas podržimo i šaljemo našu ljubav.

Hvala ti SaLuSa,

.

Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge