Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa - 26. lipnja 2015

SaLuSa - 26. lipnja 2015

Za one od vas koji žele biti upoznati s novim porukama, novije vrijeme je pokazalo da su u tijeku mnoge aktivnosti. Nema sumnje da ćete također biti svjesni da su mračni pod striktnim nadzorom da bi se tako osiguralo da oni više ne mogu nastaviti s njihovim planom da zavladaju svijetom. U stvari, njihove aktivnosti su ograničene na način koji će osigurati da više ne mogu poremetiti plan za vašu slobodu. Možemo potvrditi s naše strane da se promjene ubrzavaju i da je postignut veliki napredak. Nema sumnje da ćete vrlo brzo postati svjesni velikih događaja koji će vas odvesti u Novo Doba ispunjenjem nekih od obećanja koja su već dana.

Mi vas potičemo da se čvrsto držite na svom putu svjetla i ne dopustite da vanjske aktivnosti skrenu vaš fokus s njega. Pred vama su teška vremena ali će biti kratkog vijeka, i na kraju će postati sasvim jasno kojim putem vi putujete. Budite sigurni da mi u potpunosti predviđamo probleme koji će se pojaviti, i poduzimamo korake da ih prevladamo ili barem umanjimo njihov utjecaj. Mi ne želimo da skrećete pogled s događaja koji se odvijaju, ali ćemo vam reći da se sve kreće u skladu s našim planom za vaše spasenje. Tako su mnoge dobrodošle promjene postrojene i spremne za uvođenje, ali kao što smo vas u više navrata obavijestili, mora biti pravo vrijeme, tako da stvari mogu neometano ići naprijed.

Gledajući unatrag na kraj 2012 godine znamo da neki od vas još uvijek ne mogu odbaciti svoje razočaranje da nije postignut učinak koji ste očekivali. Ipak, nadamo se da ćete se složiti da su bili postavljeni temelji za početak promjena koje su se kasnije dogodile. Bez sumnje vibracije se podižu i sve više duša se budi na svoje istinsko Ja, i sposobne su vidjeti koliko su bili manipulirani i lažno zadržavani. Svjetlo se lije po Zemlji i to podiže vibracije, i nema više povratka natrag u "stare dane", koji će proći zauvijek, jer za njih nema mjesta u višim vibracijama.

Budućnost je zlatna i sadrži mnogo, mnogo iznenađenja koja je Bog pripremio za vas. Bog je ljubav i ljudi koji nemaju razumijevanja krive Boga za svoje nevolje. Samo ste vi ti koji oblikujete svoju sudbinu i određujete svojim postupcima koja vrsta iskustva vam je potrebna da se opet uzdignete. Ipak, Bog je uvijek s vama i nikad ne uskraćuje ljubav koja je uvijek prisutna. Njegove sluge poput Kraljevstva Anđela provode plan koji će vas osloboditi utjecaja negativnih vibracija. Oni vas također vode kako bi se osiguralo da slijedite svoj životni ugovor na koji ste pristali i koji vam omogućuje vaš stalni napredak.

Dragi moji, mnoge stvari trebate naučiti o životu izvan Zemlje. Vaš svemir mnogih dimenzija vrvi životom, i u mnogo slučajeva vrlo je sličan vašem. Međutim, vi ste držani u mraku, poput toga što je to vaše istinsko Ja i koja je svrha da doživite treću dimenziju. To nije vaša priroda i to je razlog zašto se sada selite u više vibracije u koje mračne ne mogu ući. Vi ćete bez sumnje shvatiti da ćete na taj način živjeti onako kako je zamišljeno, u sreći, slobodi i apsolutnom miru. Nakon što postanete galaktičko biće, slobodno i sposobno da putuje po želji, vaši životi će poprimiti novo značenje. Samo vi možete promijeniti svoju budućnost, zato pažljivo slijedite svoje želje i znajte da vam je svaka prilika otvorena. Moglo bi se reći "kraj ceste je na vidiku", ali čak i da ste pripremljeni za to, novi put je otvoren za otkrivanje obećanja Novog Doba.

U tom pogledu ćete biti vođeni i dovedeni na put koji će ispuniti sva ona obećanja koja su vam dana. Mi ćemo moći otvoreno posjetiti Zemlju, pa čak i povesti vas na putovanje unutar Sunčevog sustava. Točno tamo gdje će ovisiti o vašem planu za daljnje prosvjetljenje, i u tom pogledu vaši vodiči će biti pri ruci da vam daju svoj savjet. Uskoro ćete zaboraviti traume i razočaranja nekih zemaljskih iskustava, znajući da su vam ona dala široki pogled koji vam omogućuje da se nosite sa svim iskustvima.

Mi smo bliže vama nego ikad prije, i nakon mnogih godina kontakata s vama znamo da ćete nas prihvatiti i pozdraviti kao svoju braću i sestre. Vaše zaleđe koje dolazi iz raznih zvjezdanih sustava znači da ste nas sreli prije mnogo eona vremena. Imajte na umu da u višim vibracijama vaš životni vijek je mnogo duži nego što je sada. Isto tako, da kad završite svoje iskustvo u jednom tijelu, možete doslovce zakoračiti u novo. U najmanju ruku, "smrt" kakvu vi znate ne događa se, a to samo uključuje jednostavne promjene koje ne proizlaze iz bilo kog oblika starenja kako ste naviknuti doživljavati. Rođenje kako ga zovete također je drugačije, i vi ne morate prolaziti kroz fazu koju znate kao "beba".

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i potvrdit ću da je sve u "sada" i da ćete biti u mogućnosti da se krećete natrag, pa čak i naprijed da zadovoljite svoje traganje za iskustvom. Vi ćete u stvari vrlo lako podnijeti promjene, jer u stvarnosti one nisu nove za vas. Međutim, bit će uzbudljivo postati svjestan poznatih stvari, a ništa manje od svega biti će ponovni susret s dušama koje su vam dobro poznate, i možda su se pojavljivale u brojnim vašim zemaljskim životima. Čak i ako samo uzmete u obzir broj jakih veza koje ste možda imali u mnogim životima, shvatit ćete da veliki broj duša željno čeka priliku da vas opet sretnu.

Međutim, vi još uvijek imate posla na Zemlji i vaša koncentracija mora biti fokusirana na vaše zadatke. Svaka duša kojoj sada možete pomoći da se "probudi" cijenit će vašu pomoć, ali mnogi nisu u stanju osloboditi se svoje vezanosti za niže vibracije. Ipak, kad dođu u doticaj s informacijama koje će pomoći podići ih, to može rezultirati buđenjem.

Hvala ti, SaLuSa.

Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge