Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa - 29. svibnja 2015

SaLuSa - 29. svibnja 2015

Stari sustav nastavlja se raspadati, jer više ne služi vašoj potrebi za proširenjem razine svijesti. Također i oni koji služe vašim interesima uglavnom rade sa starim energijama i dok oni ostaju u njima, veći napredak u svjetlo je vrlo spor. Međutim, svjetloradnici su na glasu da oni koji traže prosvjetljenje će biti privučeni k onim ljudima koji ih mogu voditi odgovarajućim putem. Vaša intuicija treba odigrati važnu ulogu vodeći vas u pravcu koji najbolje odgovara vašim potrebama, a ponekad postoji karma koja može zahtijevati da doživite napredak na određeni način. još jednom vas uvjeravam da se ništa što je važno za vašu evoluciju ne događa slučajno, i da sva iskustva imaju svoju vrijednost. Ponekad razlozi ne mogu odmah biti vidljivi, ali često u retrospektivi možete početi vidjeti lekciju koju treba naučiti. U ovim posljednjim vremenima neke lekcije su surove, ali vi ćete biti dobro obaviješteni da primite na znanje poruku koja vam je dana. Međutim, ne brinite o svom stupnju napretka, jer vam on osigurava da, baveći se svojim iskustvima s namjerom da učite iz njih, vi ćete evoluirati. U stvari, vi to ne biste postigli da niste išli svojim putem prosvjetljenja.

Ovo doba će dokazati da je za vas bilo vrlo uspješno u povratku do viših razina svijesti, i doista uvijek je postojao plan za one koji su se počeli buditi na svoje pravo ja. Imajte na umu da ste rado volontirali da doživite "nestašicu" da testirate svoju sposobnost da prevladate takvu situaciju. Znalo se da ste uvijek imali sposobnost da to učinite, i sada sa sigurnošću znamo kako ste dobro prevladali prepreke na vašem putu do prosvjetljenja. Čak i tako, još uvijek trebate preći dosta puta da bi postigli razinu pune svijesti. Oni od vas koji su probuđeni brzo postaju svjesni nedostataka i obmanjujućih smjernica koje su vas držale u stanju konfuzije, ali vaši vodiči rade cijelo vrijeme s vama kako bi osigurali da ste prosvijetljeni. Najvažniji aspekti vaših iskustava su oni koji naglašavaju istinu vaše evolucije, i daju vam jasniju sliku vaše prave baštine. Vi ste Bogovi u stvaranju vaše budućnosti koja leži ne na Zemlji kakvu sada znate, nego u višim područjima svjetlosti.

Vi saznajete iz više izvora da ste pred ulaskom u razdoblje velikih promjena, a one su se već počele događati. Ako trenutno živite gdje će se velike promjene dogoditi, budite sigurni da su poduzete mjere kako bi se osigurala vaša sigurnost. Tu će također biti nekih gubitaka života, ali za uključene duše to će biti željeno oslobađanje od njihovih sadašnjih iskustava. Zapamtite da se ništa ne događa slučajno, a svi glavni događaji posebno su planirani uzimajući u obzir životne planove uključenih duša. Također shvatite da je vaša svijest, dok ste na Zemlji, ograničena niskim vibracijama u kojima živite, ali s povećanjem svjetla koje do nje dopire vi postajete budni. Pokušajte proći kroz život s punom sviješću da ste uistinu neuništivi, i bez obzira na to što vam se događa sada, vi ćete se potpuno oporaviti kad napustite Zemlju. Gledajte na svoja iskustva kao na igranje uloge i pokušajte shvatiti lekcije koje vas ona uče.

Ovo je godina promjena i u vrlo bliskoj budućnosti vi ćete postati prosvijetljeni kao i na istinu o vašem postojanju. Vi niste vaše tijelo nego lijepo biće svjetlosti, a kad odbacite svoje fizičko tijelo bit ćete slobodni od ograničenja koja ste iskusili. U višim područjima vi ćete povratiti savršenstvo u svojim visoko vibrirajućim tijelima koja će vas pokazati kao kad ste bili mlađa duša. U njima nema mjesta za ništa drugo, tako da sve kušnje i nevolje koje doživljavate sada više vas neće zadesiti. Vi se krećete i postojite u lakšim vibracijama koje odgovaraju moći misli. Vi ćete se brzo prilagoditi na njih i uživati u slobodi koju vam one daju. Kad "stignete" nakon smrti fizičkog tijela, moć misli vam omogućuje da ga "obnovite" u svom savšenom obliku i kao mladenačko biće još jednom. Zapravo, ako je svrha prikazivanja sebe onako kako vas se ljudi sjećaju, vi možete "razmisliti" kako biste voljeli izgledati. Tako, ako vas netko samo zna kao stariju osobu, vi se možete predstaviti u skladu s tim.

Trenutno, planovi za blisku budućnost dobro su uznapredovali, iako su planovi zadržavani uplitanjem mračnih. Na svakom koraku oni pokušavaju odgoditi neizbježno ali bez stvarnog uspjeha, jer smo svjesni njihovih planiranih pokušaja da to učine. Jednom kao što kažete " lopta se počinje kotrljati", neće biti zaustavljanja vašeg napretka, i mnoge promjene će se dogoditi vrlo brzo. Kad sve bude spremno i Zemlja bude spremna za našu prvu službenu posjetu, to će biti vrijeme slavlja. Budite sigurni da je s našeg gledišta sve spremno za dolazak, i ništa neće to spriječiti. Tako ćemo vam pričati o čudesnoj budućnosti za čovječanstvo tako da pojačamo vaša očekivanja. Naravno, molimo vas za strpljenje, jer niti jedan događaj se neće manifestirati sve dok ne bude pravo vrijeme, ali naša obećanja će biti održana.

Postoji mnogo, mnogo duša koje se boje budućnosti jer vide kako se njihovo poznato okruženje raspada. Kad imate priliku da pokušate prenijeti ideju da je sve za boljitak, i da se staro mora očistiti kako bi se novo moglo manifestirati. Ranija doba na kraju vremena pretrpjela su velike promjene kako bi nam se omogućio sasvim novi početak, pa čak i u vašoj novijoj povijesti dokaz još uvijek postoji. Zapamtite da uvijek pobjeđujete i da ste tako reći prošli test i nećete to morati ponoviti. Vi ste svi veći za to iako možda nećete biti svjesni toga u ovom trenutku. Kad znate da ste svi braća i sestre bez obzira na boju ili uvjerenja i da razumijete jedinstvo svih duša, vi ste na dobrom putu da upotpunite shvaćanje. Postupajte sa svima kao što biste željeli da se postupa s vama i vi ćete im pomoći da shvate nepromjenjivu vezu koja postoji između svih vas.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i zadovoljstvo mi je biti u mogućnosti objaviti više informacija u vrijeme kad su toliki od vas spremni za istinu. Ima još mnogo toga za otkriti ali sve će doći na vrijeme, a mi sigurno vas ne želimo preplaviti s puno informacija odjednom. Znamo da malo danih informacija vas potiče da razmišljate o drugim mogućnostima, a dok to radite, vaši vodiči će vas oduševiti čak i više. Jasno je da mnoge duše nisu spremne za istinu i na to ih se neće prisiljavati. Neki su još uvijek u hvataljkama verzija istine uglavnom danih kroz religijska učenja, ali gdje su oni u zabludi, njihovi učitelji će sami postati probuđeni i promijeniti njihov pristup. Imajte dobru vjeru i nikada se ne plašite zbog onoga što vam donosi budućnost. Znajte da mnogo ljubavi ide s vama na vašem putovanju.

Hvala ti, SaLuSa.

Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge