Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa - 1. svibnja 2015

SaLuSa - 1. svibnja 2015

Mi oduševljeno pratimo vaš napredak dok se sve više i više približavate do prvih pozitivnih znakova koji će ukazati da je Novo doba počelo. Do sada ste trebali imati dobru ideju o tome što možete očekivati i nećete biti razočarani. Mnogi od vas ste imali mnoge živote u ovom ciklusu kao muškarac ili žena, i nadamo se da ćete pronaći ravnotežu između to dvoje. Doći će vrijeme kad nećete biti zabrinuti zbog spola kao što ste danas. U vašoj dimenziji, da li ste muško ili žensko sklono je određivati gdje vam je mjesto u vašem društvu, i vaše uloge su jasno definirane. Pa ipak, kako rastete, razlike između vas će uglavnom nestati, ali ženske i muške energije će ostati.

U međuvremenu morate biti otvorenog uma, jer kako vrijeme prolazi, postat ćete svjesni mnogih novih inovacija, i biti u mogućnosti odbaciti ono što vam više ne služi. Vi ćete postati bića mnogo viših vibracija s većom razinom svijesti koja će vas odvesti u nova područja ljepote i potpune sreće. Dani mraka, koje još uvijek doživljavate, postupno će nestati i radosno vrijeme slavlja vas očekuje. Možemo pogledati u budućnost i sa sigurnošću vam reći da su dobrodošle promjene mnogo bliže nego što možete zamisliti. Mnogi od vaših mlađih ljudi su ovdje da igraju ključne uloge dok se promjene odvijaju. Oni su često viših vibracija i dobrovoljno su pristali biti dio vašeg uvođenja u Novo doba. Neki od vas, koji su iz starijih generacija, pomogli su pripremiti put, a mi vam dugujemo veliku zahvalnost što ste se držali svojih zadataka kad vam je ponekad nedostajalo ohrabrenja. Kako vrijeme prolazi, mnoge duše će biti pozvane da daju doprinesu svojim znanjem, i dogoditi će se velika ekspanzija.

Oči svemira gledaju vaš put, jer ono što će se dogoditi je događaj od velike važnosti. Nakon nekoliko ciklusa koji su završili katastrofom, vi ćete svjedočiti uspješnom završetku tog razdoblja vaše evolucije. Dakle, trebate gledati prema naprijed i to nije uopće daleko. Stoga, dopustite mračnim energijama da se odigraju onako kako se trebaju odigrati i dok to čine, mnogo preostale karme će biti izbrisano zauvijek. Slijedeći korak će biti da se sve vas premjesti u Svjetlo i pomogne da se potpuno uspostavi Novo doba. Takvi događaji će se događati po cijeloj Zemlji, jer sve zemlje će se ujediniti u miru i dobroj volji. Na kraju neće postojati način da niže vibracije mogu ostati ili se vratiti, a više vibracije će postajati sve jače i jače.

Riječi ne mogu prenijeti ono što vas očekuje u velikoj budućnost, a to nikako nije daleko. Oni od vas koji su otvorenog uma, bez sumnje će osjetiti ono što leži ispred, a vaša intuicija će vam pomoći da to shvatite. Bili ste vrlo strpljivi i to će biti dobro nagrađeno, i doista više nego nadoknaditi žrtve koje ste podnijeli. Nakon mnogih života u dualitetu doživjet ćete mnoge promjene koje će vas dovesti do puno ispunjenijeg života. Onog bez stalnih uplitanja mračnih koji su vam stvorili jedan sasvim nestvaran život. Oni su održavali status quo koji vas je držao u stalnom stanju "želje", dok je njima omogućavao da troše astronomske iznose za svoje tajne projekte. Ta situacija se brzo mijenja i njihova moć nad vama slabi. Uistinu, oni su bili pomno praćeni i bili su ograničeni do koje mjere mogli ići.

Sada je vrijeme da shvatite da niste vezani na bilo koju drugu dušu osim na svoju srodnu dušu, i ako imate osobne odnose na Zemlji, oni prestaju biti obavezujući nakon što se uzdignete. Mnogi su tu zbog svrhe čišćenja karme osiguranjem vrste iskustva potrebnog za to, ali, naravno, neke veze su stvorene na "nebu". U višim područjima vi ste oslobođeni veza, osim naravno, ako želite takav aranžman. Istina vašeg bivstvovanja toliko se razlikuje od onoga što su vas doveli da vjerujete. Međutim, dok se vibracije podižu, tako isto je i s razinom vaše svijesti, a vi ćete biti u stanju da asimilirate sve znanje.

Trenutno, vaše niže vibracije vas sprječavaju od toga da možete dokučiti istinu o čovječanstvu, ali vi ćete to brzo naučiti kroz širenje vaše svijesti. To je ponovno učenje onoga što je već bilo poznato prije nego ste pali na niže razine. Tako, to bi trebalo biti lako i vi ćete imati više prosvijetljenih duša koje će vam pomagati. Budite sigurni da ima mnogo civilizacija koje su zainteresirane da vam pomognu, koje su već u višim dimenzijama. Tako vam neće nedostajati pomoć da vas se usmjeri u pravom smjeru, i da vam se osigura da krenete pravim putem, Svemir će vas čekati da se uzdignete i da vas pozdravi kao galaktička bića.

Držite glave visoko i znajte da vas visoko cijenimo zbog vaše spremnosti da živite u ovom razdoblju, čak i ako se niste još uvijek vratili u punu svijest. Vaše putovanje je bilo dugo i puno izazova koje ste vi uspješno prebrodili i prevladali. Sva ta iskustva dati će vam veliku snagu i sposobnost da se nosite s bilo kakvim zadacima koji se budu tražili od vas. Međutim, budućnost postupno poprima oblik i za vas će biti najprihvatljivija nakon svih tih prepreka koje ste prevladali. Identificirajte sa svojim srcem energije koje ste osjetili i živite svoj život poput onog koji je sposoban dijeliti svoju ljubav bezuvjetno.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i uvijek mi je tako drago dijeliti svoja razmišljanja s vama. Ja znam da mnogi od vas traže istinu o sebi, i osjećaju poziv da daju sve od sebe drugima. Osjećaj jedinstva postaje vrlo snažan, a vi znate bez sumnje da ste svi jedno. S takvom svijesti radnje čovjeka protiv svoje braće i sestara uzrokuju puno boli i bol u srcu, ali vi možete smiriti valove ljutnje koji uzrokuju nemir. Šaljite svoju ljubav cijelo vrijeme, i dok imate malo ili nikako pojma o tome kako to može biti, to može dovesti do čuda. Ja nastavljam slati svoju ljubav i snagu da prevladate bilo koji izazov sreli, svima vama. Mi nikad nismo daleko od vas i kažem vam još jednom, da nas vi uvijek možete pozvati i mi ćemo odgovoriti na način koji je najbolji za sve uključene.

Hvala ti, SaLuSa.

Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge