Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa - 7. studenog 2014  

SaLuSa - SaLuSa - 7. studenog 2014  

Mnoge stvari se događaju unutar slojeva vlasti koja kontrolira iz dana u dan vaše živote, a to su promjene do kojih je uglavnom došlo zbog promjene vibracija. One će vas na kraju sve podići iz nižih koje više nisu prikladne za Novo doba koje je sada započelo. Oni se moraju promijeniti ili nestati iz vaše razine postojanja koja doživljava čišćenje svega što je od starih energija. To donosi mnoge promjene a također i zbunjenost za one koji nisu svjesni onoga što budućnost nosi. S jedne strane moglo bi se činiti da se sve urušava, ali s druge strane to otkriva čišćenje koje se odvija. Vi ste ušli u novo razdoblje evolucije, a stari načini moraju ustupiti mjesto novim. Ubrzo će postati vidljivo da plan poprima oblik, koji će vas voditi u Novo doba tako da neće biti nikakve zabune o tome što se događa.

Mi iz Galaktičke komande ćemo dobiti više na važnosti prije nego vam se budemo predstavili. Može se dogoditi da prije toga donesemo razne promjene, uključujući NESARA što će, kako bi vi mogli reći, biti šlag na tortu. Mi smo u potpunosti spremni odigrati svoju ulogu, i unaprijed se veselimo što vam pomažemo u potrebnim promjenama koje će doista donijeti predviđene prednosti Novog doba. Tada ćete saznati o vašoj pravoj pozadini i kako ste bili manipulirani od strane mračnih tisućljećima. Vi ste držani u vremenskoj distorziji i negiran vam je napredak koji su oni koristili za svoju vlastitu moć i kontrolu. Međutim, oni više nemaju stupanj kontrole koji su postigli, i polako slabi u njihovom stisku. Za njih nema povratka i oni su doveli do svoje vlastite smrti.

U ovom sadašnjem vremenu života izuzetno je teško milijunima ljudi zahvaćenih posljednjim pokušajima mračnih da zadrže kontrolu. Međutim, kao dio njihove karme, svaka duša je na pravom mjestu da doživi sve što je potrebno da završi svoja iskustva. Radi toga postoji mnogo mogućnosti da pokažete svoju brižnu i nježnu stranu, za duše koje bi drugačije mogle biti izbjegavane ili ignorirane. Ljubav i razumijevanje uvelike su potrebni tako da oni mogu biti svjesni da nisu napušteni. Sjetite se da ste svi zajedno u očima Boga, i jednako voljeni sa svima ostalima. Ovi pojmovi su za neke neshvatljivi, ali s vremenom će sve duše spoznati istinu.

St. Germaine je radio za ovaj trenutak promjena eonima vremena, i pripremao za potrebe onih koji su predodređeni da idu dalje u Novo doba. Ne može se reći da duše koje još uvijek nisu sposobne da se uzdignu, da nisu nikako zanemarene, u stvari, o njima će se brinuti kada su njihove potrebe u pitanju. Sve duše su jednako voljene i poznato je da će se na kraju one podići i pridružiti se onima koje su prije otišle. Ako možete gledati na druge s takvom ljubavi i razumijevanjem, vi ćete im pomoći da prevladaju izazove s kojima se suočavaju. Svi ste se suočili sa sličnim situacijama na vašem putovanju natrag u svjetlo, i svi ste imali pomoć od onih koji su već uzašli.

Vi postupno postajete svjesniji o tome što se događa oko vas. Vaša svijest se širi i tako će i nastaviti sve dok ne dosegnete razinu koja će vas pripremiti za uzašašće, a to je bio vaš cilj jako dugo vremena. To je prilika koja se pojavljuje sada, jer je bila određena od tih Viših bića koja usmjeravaju i kontroliraju vašu sudbinu. Sami sebe možete usporediti s mladima koji se pripremaju za svoje diplome i koji imaju sposobnosti da uspiju, ali trebaju pomoć na putu. U svim fazama vaše evolucije imali ste vodstvo, ali nije bilo toliko važno kao u ovom trenutku. Vi ste mogli uzaći u bilo koje vrijeme ako su vaše vibracije dosegle potrebnu razinu, što je teško u poređenju sa sadašnjim razdobljem kada primate svaku pomoć. Nadalje, vi ćete biti pripremljeni za ovo završno "guranje" i mi bi željeli vidjeti da što je više moguće vas bude uspješno. Stoga je potrebno da se fokusirate na svoj cilj, i ne dopustite da vas bilo što odvrati od uspjeha.

Vi ste u najzahtjevnijem vremenu koje oštro testira vašu odlučnost, kao i da se mnogo toga događa oko vas. Međutim, pod uvjetom da ne izgubite fokus na svoj cilj, vi ćete sigurno biti uspješni, i što dalje putujete svojim putem tim lakše će to postati. Nemate nikakvu potrebu da budete zabrinuti onim što se događa oko vas, jer to neće omesti vaš napredak osim ako dopustite da to tako bude. Svim sredstvima pomognite drugima koji mogu presjeći vaš put, s ljubaznim riječima ili savjetom. Ponekad su takvi događaji priređeni kada je poznato da možete pomoći drugoj duši koja traži informacije. Mi znamo da mnogi od vas redovito mole za svoje suputnike, od kojih neki mogu biti vaši prijatelji ili obitelj: Znajte da na kraju ciklusa, svaka duša će naći mjesto koje je pravo za nju.

Budući da ste zadržavani, još uvijek ste uspijevali napredovati u svojoj evoluciji, a to je u vašu korist, jer ste prošli kroz iznimno teško razdoblje. Međutim, vaše potrebe više nisu pokrivene napretkom koji ste postigli, jer vi morate napraviti kvantni skok naprijed. Mnogi od vas su spremni uzaći i zauzeti svoje mjesto u višim dimenzijama, a malo se može dobiti ostajanjem u nižim vibracijama. Dakle, sada imate samo kratko vrijeme da provedete u vašoj sadašnjoj dimenziji, ali vi još uvijek možete dobiti iskustvo od onih oko sebe. Doista, kraj ciklusa je važno razdoblje i ono je iznimno.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i djelujem kao glas za više kontakata s kojima ste bili u kontaktu u posljednje vrijeme. Mogu vam reći da sve ide dobro i bilo što da se događa oko vas, neće promijeniti uspješan ishod. Ostavljam vas s blagoslovima i ljubavi od svih onih koji su dio programa uzašašća.

Hvala ti, SaLuSa.

Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Fredi
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge