Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa - 12. prosinca 2014   

SaLuSa - SaLuSa - 12. prosinca 2014   

Kakve uzbudljive perspektive leže pred vama, jer s pravom možete očekivati neka vremena objava, i pozitivne naznake da dugo očekivane promjene donose plodove. Cijenimo razloge vaše opreznosti, i osjećamo se sigurni da s obzirom na vrijeme vi nećete imati nikakve sumnje da napuštate ciklus starog doba za sobom. To je krenulo svojim tokom i nema povratka za one od mračnih sila koji su ga podržavali. Naravno da će biti još prepreka za prebroditi, ali njihova sposobnost da to održe je krajnje smanjena. Možete od njih očekivati da će pokušati i spriječiti da se vijesti prošire, ali to je od takve važnosti da nećemo dopustiti da se to zaustavi ili ometa. Može biti manjih problema, ali možete biti sigurni da je prekrasna budućnost osigurana.

Vrijeme za najavu očito se izabralo imajući u vidu vrijeme blagdana, tako da to bude dostupno što većem broju ljudi. Obitelji se mogu okupiti i raspravljati o učincima dolazećih Gradova svjetlosti. To bi trebalo dovesti do porasta ljudskih nadanja i vjere u budućnost. Vaša iskustva su pomno praćena još od početka ciklusa od prije nekih 26.500 godina. Bili ste vođeni da slijedite put koji će vam dati potrebna iskustva da se ubrza vaša evolucija, a također i prilike da se uzdignete iznad nižih energija. Završna vremena su uvijek bila predmet vašeg izbora u kojem smjeru ići i drago nam je da je dovoljno duša svjetlosti bilo uspješno. Oni možda nisu bili u većini, ali njihova sposobnost da donesu svjetlo bila je dovoljna za prevladavanje mračnih energija koje bi ih uništile i preuzele punu kontrolu.

Nakon što ste ostali kod svojih uvjerenja često s malo dokaza, vi ćete konačno imati nešto što će vas ponovno podići, i kako vrijeme prolazi to će postati još jače. Nekim dušama će i dalje biti teško razumjeti značenje onoga što se događa i nastaviti će po svojim starim navikama. To je u redu da svatko od vas treba slijediti svoju vlastitu intuiciju, i odlučiti o svojoj vlastitoj budućnosti. U stvari, vi ne možete jednostavno odabrati da se preselite dalje u svjetlo nego što vam vaše vlastite vibracije dopuštaju. Stoga morate omogućiti drugima da definiraju svoje vlastite potrebe i put koji će slijediti. Budite sigurni da će se druge duše naći točno tamo gdje su namjeravale biti. To će im omogućiti da nastave sa svojom evolucijom na način koji je u skladu s njihovom razinom razumijevanja. Dugoročno, sve duše će se uzdići, budući da u stvari tamo ne postoji vrijeme onako kako ga vi shvaćate. Više razine nisu ograničene vremenom i duše se mogu kretati natrag i naprijed u njima.

Na Zemlji će vijesti o Gradovima svjetlosti izazvati veliku pomutnju i dati ljudima veliku nadu za budućnost čovječanstva. Do sada je budućnost izgledala turobno s kaosom koji ide sve prema gorem i s malo nade za bilo kakve promjene na bolje. Kao što ste iskusili, kraj vremena može biti vrlo nestabilan dok same stare energije odlaze. Međutim, ništa neće zaustaviti punu manifestaciju Novog doba koje je već započelo. Ono što će se dogoditi dati će ljudima veliku nadu za budućnost, i mnoga dostignuća za koja ste čuli mogu uskoro postati dio vaše stvarnosti. Iako ste bili zadržavani od mračnih, ostaje činjenica da se napredak i dalje nastavio gdje su stvoreni novi izumi koji će učiniti život mnogo lakšim. "Neimaština" će na kraju postati nepotrebna riječ i doći će vrijeme kada će siromaštvo biti potpuno iskorijenjeno. Glad i nedostatak materijalnih potreba koje čine život prihvatljivijim neće više važiti, jer će biti velike zalihe svih potrebnih stvari koje vam se mogu dostaviti.

Dragi moji, do sada ste trebali imati dobru ideju o tome gdje čovječanstvo ide, a to će učiniti za mnoge manje prihvatljiva iskustva koja ste imali. Sve je, naravno, bilo u interesu vaše evolucije i bilo je planirano iz jednog života u drugi, tako da ste održavali svoj rast i podizali svoje vibracije. Za one duše koje nisu bile sposobne to učiniti, nema nikakvih zamjerki, nego jednostavno više mogućnosti s obzirom da će uspjeti u drugoj rundi. Kao što ste često bili informirani, cijelo vrijeme ste imali pomoć i nikad niste bili ostavljeni da sami vodite svoje bitke. To se može činiti drugačije, ali imajte na umu da vas mi možemo savjetovati i raditi sa vama, ali završni put kojim ćete krenuti je vaša odluka i tko smo mi ili uistinu bilo tko drugi da se miješamo u vaš izbor.

Znatna karma je akumulirana na Zemlji od strane onih koji vjeruju u osvetu za djela protiv njih. To je u stvari način koji vam donosi još više karme, jer se ništa nikad nije dobilo takvim djelima. Svaka duša se treba suočiti sama sa sobom i svojim postupcima kad istekne smrtni život. Naravno da je teško biti pasivan u nasilnom svijetu, ali imajte na umu da cijelo to vrijeme vi stvarate svoju vlastitu budućnost. Ako ste duša ljubavi i svjetla koja je dosegla razinu onoga koji može izraziti "ljubav" u svim okolnostima, tada ste vi sigurno spremni za svoje uzašašće. Međutim, ne očajavajte jer postoje različite razine unutar svih dimenzija, a sve dok vodite svoj život temeljen na ljubavi prema svojoj braći i sestrama, vi ćete uspjeti i uzdići se.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i sretan sam što sam bio u mogućnosti dati vam dobre vijesti o Gradovima svjetlosti. Oni se polako manifestiraju već neko vrijeme, a to će biti predivan pogled kad to bude. Oni će privući tisuće posjetitelja, ali mi sumnjamo da će na početku njihov izgled biti kako vi kažete "bezizražajan"... Međutim, gradovi su prilično veliki i jasno je da će biti ogroman interes za njih. Vlastima neće biti dopušteno da se miješaju i biti će provedene mjere opreza da im pruže punu zaštitu.

Budite u ljubavi i svjetlu i znajte da ste blagoslovljeni što ste prisutni na Zemlji u tako važnom trenutku.

Hvala ti, SaLuSa.

Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Fredi
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge