Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa - 19. prosinca 2014   

Mike Quinsey - SaLuSa - 19. prosinca 2014   

Dolazimo k vama posljednji put ove godine, koja je kao i druge prije projurila jer vrijeme i dalje teče brže nego ikad. Neki koji su iskusili uspone i padove života kroz duže vrijeme, nema sumnje da su zadovoljni posebno sada kada je kraj ovoga ciklusa ovdje. Naravno, završna vremena su kaotična dok se promjene odvijaju, ali nije jednostavan zadatak donijeti ih kada se toliko negativnosti briše. Međutim, više energije donose pozitivne promjene, a one se već osjećaju. Kako smo vam često govorili, iduća godina će biti značajna po provedbi mnogih od njih, iako ćemo se ograničiti na ono što radimo, sve dok Iluminati ne budu smješteni tamo gdje više ne mogu utjecati na vaš napredak. Mnogo toga se događa što će dovesti do potpune pobjede nad mračnima, koji će biti onemogućeni da slijede svoj plan za porobljavanje čovječanstva.

Dolazak Grada svjetlosti u Sedoni otvoriti će put za više događaja koji će pokazati izvan svake sumnje da je Novo doba stiglo. U vrijeme koje još nije definirano, svjetski mir će biti proglašen i održavan kroz prisutnost Galaktičke Federacije. Kroz prisilne promjene vlasti, mnogo duša svjetla će zauzeti svoja mjesta od značaja koje će osigurati da budu transparentne kako je zamišljeno, i ni na koji način spriječene ili negirane. Kraj vremena ovog ciklusa je od iznimne važnosti za vašu budućnost, a mi ćemo osigurati da se postupa u skladu sa željama Boga. Za razliku od prethodnih ciklusa, ovaj će biti ispunjen, jer vi ste spremni za veliki skok naprijed u svjetlo.

Postoji samo jedan Stvoritelj svega što jest, i jedan Bog ovog svemira, bez obzira na razna imena po kojima su poznati. Stoga, vi ste Jedno sa svime što jest, a vrijedi napomenuti kada ste izazvani o vašim uvjerenjima. Na kraju, svi ćete shvatiti i prihvatiti istinu o vašim korijenima, a to će biti tako gdje god da putujete u višim dimenzijama svemira. Pred vama su brojne mogućnosti da istražujete po želji, i da istražite veličanstvenost oblika života u izobilju. Na Zemlji ste vodili vrlo ograničen život i drugim civilizacijama nije bilo dopušteno miješati se u Veliki plan za vašu evoluciju. Prema potrebi, ipak ste imali ograničen kontakt s vanzemaljcima i postalo je uobičajeno gledati njihove letjelice na vašem nebu. Vi ćete imati puni kontakt tijekom vremena, ali mnogo toga se mora dogoditi prije nego li to bude moguće. Prijelazno razdoblje biti će vam uzbudljivo dok se brzo krećete naprijed u vašoj evoluciji.

Sada je vrijeme da svi svjetloradnici i sve duše zadrže svoju sadašnju razinu evolucije, i znajte da svatko može u svakom trenutku napraviti veliki skok naprijed. Znajte da će sve duše na kraju naći svoje pravo mjesto u svemiru, da će poboljšati svoje planove da se nastave uvijek kretati naprijed. Naravno da u višim dimenzijama vrijeme ne postoji onako kako ga sada znate, i naći ćete da je sve u Sada. Ove razine nisu posve neobične vama, jer vi ste došli iz njih prije nego ste pristali da iskusite niže vibracije. Drugim riječima, sve što doživljavate je zato jer ste pristali na to, ali dugi ciklus u nižim dimenzijama sada dolazi do kraja jer novi preuzima njegovo mjesto.

Mnogi od vas ste proveli mnogo, mnogo života na različitim razinama kao dio vaših iskustava u nižim vibracijama. Također ste imali različite uloge prema onima koje pružaju najbolje prilike da evoluirate. Budite uvjereni da ćete imati veliki život imajući sve ono što vam je potrebno, ali također ćete doživjeti "pomankanje" tako da zadržite ravnotežu kada su vaše potrebe u pitanju. Na kraju vaša iskustva će biti izbalansirana i nećete tražiti bogatstvo koje nadilazi vaše potrebe, već jednostavno dovoljno da zadovolje vaše okolnosti. U višim dimenzijama takvi izazovi ne postoje, jer vi ćete na kraju imati moć misli da manifestirate upravo u skladu s vašim potrebama, i više kad je to potrebno. U višim dimenzijama koje su vaš pravi dom i mnoštvo različitih iskustava vas očekuje, prema vašim željama.

Vaš je sada zadatak da budete pozitivni, bez obzira što se događa oko vas, i da pomognete drugima u dolazećem razdoblju, tako da mogu shvatiti što se događa. Vaša prisutnost može uzdići druge unoseći smirenost u njihove živote, tako da i oni mogu pomoći. Neće dugo potrajati prije nego što postane jasno da su promjene koje se događaju od koristi za sve. Najvažnije od njih će se dogoditi kada novine budu u stanju izvijestiti o događajima točno i istinito, gdje su prethodno bile pod kontrolom Iluminata i njihovih podanika. Televizijske vijesti su nepouzdane ali to će se promijeniti u relativno kratkom vremenu. Dugo godina ste bili namjerno dovođeni u zabludu, a često hranjeni apsolutnim lažima kako bi omogućili mračnima da manipuliraju događajima koji su utjecali na vašu budućnost. Ovakve situacije će na kraju prestati stvarati vam probleme i onda ćete uživati u novo pronašloj slobodi.

Mi u međuvremenu obavljamo svoje zadatke s radošću znajući da vaše oslobađanje od ugnjetavanja mračnih sve je bliže. Vi ste odslužili svoje vrijeme u nižim vibracijama, i više se nećete morati vraćati natrag, jer vaš napredak će biti osiguran. Opseg promjena koje će doći iznenaditi će mnoge duše, a mi se osjećamo privilegirani da ćemo prisustvovati u tako značajnom vremenu u vašoj evoluciji. Imate prekrasnu budućnost pred sobom, i suđeno vam je da nam se pridružite, ako to želite. Sa svojim iskustvom imate kvalifikacije koje će vam omogućiti da služite svjetlu u mnogim sposobnostima. Biti ćete vođeni vašom željom da budete na usluzi drugima, ali ni na bilo koji način to neće ograničiti vaše ambicije ili potrebu da imate nova iskustva. U višim vibracijama vaš životni vijek će se uvelike produljiti, tako da možete krenuti sa zadacima koji zahtijevaju više vašeg vremena.

Dragi moji, hodajte uspravno i ne dopustite da budete srušeni s bilo čim što se događa oko vas. Vi ste Otok svjetla i imate sposobnost da širite ljubav i harmoniju gdje god se nalazili. Vaša prisutnost će uzdići druge, a vaše vibracije će širiti blagu uzdižuću energiju koja će donijeti stalni osjećaj sreće drugima. Svi ljudi u svom srcu žele pomoći drugima, ali često oni ne mogu ispuniti zahtjeve stavljenje pred njih. Učinite što možete, čak i ako je to samo nekoliko ljubaznih riječi, jer one će podići ljude. Nakon što se ustalite u svjetlu vi ćete ga prirodno širiti oko sebe i ono će obuhvatiti ljude koji su u vašoj blizini. Svjetlo je najmoćnija sila u svemiru, ali u ovom trenutku vi niste ni blizu pristupa vašem pravom potencijalu.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i šaljem vam pozdrave i želje u vrijeme vaše nove godine, kad možete uživati u svečanim proslavama sa svojim prijateljima i obitelji. Uzbudljiva vremena su pred vama, i Nova godina koja mnogo obećava.

Hvala ti, SaLuSa.

Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Fredi
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge